• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ne zaman yapmam gerekiyor birde onu deneyim :KK43: rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah canım inşallah sorun yoktur içini ferah tut stres galiba bizim gibilerin sorunu
Adetim bittikten bir hafta sonra başlıyorum ben ama senin adetin düzense adet olduktan sonra hemen başla yapmaya testlerini. Hemen hergün yap. Yada bir arkadaş forumda yazmıştı. Adetten sonraki iki gün ilişki ondan sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki. Bu şekilde bir arkadaş hamile kalmış. Ben bu ay bu şekilde deneyeceğim ama tabi ovulasyon testi de yapıcam.
Stres en büyük düşman. Keşke hiç takmasak.

Kızlar hamile kalmayı kolaylaştırdığını bildiğimiz şeyleri paylaşalım mı?
Bu ay herkes denesin.
Benim bildiklerim:
1.Adet bittikten sonraki iki gün peş peşe ilişki ondan sonra adet bitene kadar gün aşırı ilişki
2. Ilişkiden sonra 15 dk yada yarım saat yatılacak. Asla ve asla hemen kalkıp tuvalete gidip idrar yapmak yok
3. Hergün folic asit alınacak
4. Haftada ili kere avakado yenecek
5. Hergün yarım saat egzersiz yapılacak
6. Sigara ve alkolden uzak durulacak
Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Herkese kolay gelsin :KK200::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana:KK43:

Hoşgeldin canım. Aynı dönemde korunmayı bırakmışız anlaşılan. Bizde de 5 aydır sonuç yok maalesef. Ama sen bu durumda ümitsizliğe kapılmamalısın. Çünkü hamilelik belirtileri ile regl belirtileri tıpatıp aynı olan insanlar var. Belki de yerleşme ve rahim genişlemeleridir. Stres yapmadan bekle bakalım. Belki de 6 gün sonra güzel haberleri vereceksin bize ;)

Hoşgeldin canım. Aynı dönemde korunmayı bırakmışız anlaşılan. Bizde de 5 aydır sonuç yok maalesef. Ama sen bu durumda ümitsizliğe kapılmamalısın. Çünkü hamilelik belirtileri ile regl belirtileri tıpatıp aynı olan insanlar var. Belki de yerleşme ve rahim genişlemeleridir. Stres yapmadan bekle bakalım. Belki de 6 gün sonra güzel haberleri vereceksin bize :KK66:
benim de 3 gün önce yumurtam çatladı. değerlendirdik 3 gündür bel ve kasık ağrısından bir hal oldum aynı adet olacakmışım gibi ağrıyorlar... akıntım da çoğaldı...

Bu ay herkes denesin.
Benim bildiklerim:
1.Adet bittikten sonraki iki gün peş peşe ilişki ondan sonra adet bitene kadar gün aşırı ilişki
2. Ilişkiden sonra 15 dk yada yarım saat yatılacak. Asla ve asla hemen kalkıp tuvalete gidip idrar yapmak yok

Hepsini duymuştum ama avakadoyu bilmiyordum :KK58:

Adetim bittikten bir hafta sonra başlıyorum ben ama senin adetin düzense adet olduktan sonra hemen başla yapmaya testlerini. Hemen hergün yap. Yada bir arkadaş forumda yazmıştı. Adetten sonraki iki gün ilişki ondan sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki. Bu şekilde bir arkadaş hamile kalmış. Ben bu ay bu şekilde deneyeceğim ama tabi ovulasyon testi de yapıcam.
Stres en büyük düşman. Keşke hiç takmasak.
Bu ay bebis yok galiba çünkü adet sancılarım var 6 gün olmasına rağmen. Diğer ay deneyeceğim tavsiyelerini canım inşallah iyi haberler paylaşırızda herkes uygular ;) doktor çok stres yaptığımı söyledi düşündüğüm ilk ay kontrol amaçlı gitmiştim tahliller simir testi falan yapıldı temiz çıktı sadece d vitamini çok düşük dedi onuda hallettim.

Bu ay herkes denesin.
Benim bildiklerim:
Avakado duymamisim sağolasın canım;) özellikle erkekler günde 3 defa 3 er kaşık harnup pekmezi biz güzel anne adayları incir bol bol ;) pekmezde yemeliymisz

Hoşgeldin canım. Aynı dönemde korunmayı bırakmışız anlaşılan. Bizde de 5 aydır sonuç yok maalesef. Ama sen bu durumda ümitsizliğe kapılmamalısın. Çünkü hamilelik belirtileri ile regl belirtileri tıpatıp aynı olan insanlar var. Belki de yerleşme ve rahim genişlemeleridir. Stres yapmadan bekle bakalım. Belki de 6 gün sonra güzel haberleri vereceksin bize :KK66:
Bende böyle düşünmüştüm ilk aylar ama önceki 4 ayımda böyle ağrılı oldu :( ama inşallah hepimiz güzel haberler veririz canı gönülden istiyorum ve bişey daha demeden edemeyeceğim sizlerle yazışmak çok iyi geldi allah razı olsun Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah :*

Bende böyle düşünmüştüm ilk aylar ama önceki 4 ayımda böyle ağrılı oldu :KK43: ama inşallah hepimiz güzel haberler veririz canı gönülden istiyorum ve bişey daha demeden edemeyeceğim sizlerle yazışmak çok iyi geldi allah razı olsun Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah :*

Hepimizde farklı değişimler var aslında. Benim de 18 yıldır hiç şaşmayan reglim 3 aydır sapıttı. Iki ay gecikti , bu ay erken oldu. Doktor buna hazırlanma süreci olarak bakmamı söyledi. Yani vücut hamişlik için yapılandırma aşamasında :)
Burada yazışmak ve birbirimizi anlayabilmek çok iyi geliyor dediğin gibi. Umarım bu ay her şey yolunda gider ve herkes mucizesini göbişe yerleştirir :)

Back