- 26 Şubat 2015
- 132
- 80
- 28
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.541
kızlar 3 gündür hafif bir mide bulantım var. ağzımda biraz acılık. arada bir kasık ağrısı. bi de sabah uyanıp ayağa kalkınca karnımın içinde kısa bir sancı. başka da bir belirti yok. sizce neler olacak?
Ümitsizliğe kapılma cnm kırmızıları görene kadar hala umut var :) bi de erken test yapmamaya calıs hamilelik bile olsa negatif cıkabiliyor bosuna morelini bozma. en iyisi batın gecmesini bekleyip kan testi yaptırmak. topik kuralımız da bu aslında bata kadar test yokReglime suan 1 gün var :))) 3 gün önce yaptım test çıkmadı. Belirtiler var ama içimde hiç bişey hissetmiyorumsanırım bu ay gitti
Önümüzdeki ay bende böyle yapcam ozaman . Artık test falan tyapmiyorum. Geleceği varsa da gelmiyor meleğim. İsimleri bile belli bea bu benim denedim 2. Aydi zaten. Belkide hamileyimdir . Ay insallahhhh cümleten insallahÜmitsizliğe kapılma cnm kırmızıları görene kadar hala umut var :) bi de erken test yapmamaya calıs hamilelik bile olsa negatif cıkabiliyor bosuna morelini bozma. en iyisi batın gecmesini bekleyip kan testi yaptırmak. topik kuralımız da bu aslındaben totem yaptım idrar testi yapmıcam regl gecerse kosup kan vericem hemen :)
Benim de 4. ayım cnm inş hamişsindir Allah isteyen herkese versin inşÖnümüzdeki ay bende böyle yapcam ozaman . Artık test falan tyapmiyorum. Geleceği varsa da gelmiyor meleğim. İsimleri bile belli bea bu benim denedim 2. Aydi zaten. Belkide hamileyimdir . Ay insallahhhh cümleten insallah
Hayırlısı olur inşallah canım. İnşallah psikolojik değil bebiş belirtileridir :)
Diğer bebiş de öyle olmus muydu 4 gün kalmıs batına ama hadi bakalım hayırlısı güzel haberi bu kez senden alalım :)
Yok yarn twst yapicm cnm
Kizlar birsey soracagim yeni hamileler gogsunuzusikinca boyle beyaz sut gibi bir sivi geliyor mu
canım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim
Bende hamile kalmayi çok istiyorum yaaa sitede sürekli sizleri okuyordum konuşalım diye kayıt oldum vallahi. İnşallah ekim ayında hamile olurum nasipne zormuş anne olmak
kızlar 3 gündür hafif bir mide bulantım var. ağzımda biraz acılık. arada bir kasık ağrısı. bi de sabah uyanıp ayağa kalkınca karnımın içinde kısa bir sancı. başka da bir belirti yok. sizce neler olacak?
Cnm topiğin ilk baslarında bi msj yazmıstın da ben kendin için yazmıssın sandım yeni anladım :)benim ilk olacak canım inş. o yüzden vücudum ne tepki verir bilemiyorum
3.bebişimiz ve bence kızımız Eylül'de geliyorum diyecek :)
bat ne xzaman canım
Cnm topiğin ilk baslarında bi msj yazmıstın da ben kendin için yazmıssın sandım yeni anladım :)
inş hamişsindir cnm
benim ilk olacak canım inş. o yüzden vücudum ne tepki verir bilemiyorum
Aminnnn insallah cok istiyorum. 1 senedir olmayanlari falan gorunce icim bir kotu oluyor. Hadi bakalim gaza baasaalimmmm .Benim de 4. ayım cnm inş hamişsindir Allah isteyen herkese versin inş
Aynen cnm ya yıllarca bekleyenler var ama morelimiz yüksek tam gaz devamAminnnn insallah cok istiyorum. 1 senedir olmayanlari falan gorunce icim bir kotu oluyor. Hadi bakalim gaza baasaalimmmm .
inş bebiştendir cnm bi gelsinler ısırıcam hesabını sorucam öperek tüm bunların :)Benimde ilk olacak bende vücudun ne tepki verecegini bilmiyorum inan ki. Ama bu ay sicak beni cok yordu. Regldenmi bebektenmi bilmiyorum ama durdugum yerde terledim bu ay.
Batimiz aynı ilk bebis belirti de aynı AyyHomely_angel çok kanım ısındı sana inşallah aynı anda hamile kalırız çok istedim suan bunu :))))
mrb hoşgeldin aramıza. aminn yarın geldiğinde güzel haberler getirirsin inşkızlar merhaba. benim de bat yarın yeni keşfettim topiğinizi. bazı belirtilerim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlısı olan neyse onu nasip etsin inş.
mrb hoşgeldin aramıza. aminn yarın geldiğinde güzel haberler getirirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?