Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Reglime suan 1 gün var :))) 3 gün önce yaptım test çıkmadı. Belirtiler var ama içimde hiç bişey hissetmiyorum sanırım bu ay gitti
Ümitsizliğe kapılma cnm kırmızıları görene kadar hala umut var :) bi de erken test yapmamaya calıs hamilelik bile olsa negatif cıkabiliyor bosuna morelini bozma. en iyisi batın gecmesini bekleyip kan testi yaptırmak. topik kuralımız da bu aslında bata kadar test yok ben totem yaptım idrar testi yapmıcam regl gecerse kosup kan vericem hemen :)

Son düzenleme:
Önümüzdeki ay bende böyle yapcam ozaman . Artık test falan tyapmiyorum. Geleceği varsa da gelmiyor meleğim. İsimleri bile belli bea bu benim denedim 2. Aydi zaten. Belkide hamileyimdir . Ay insallahhhh cümleten insallah

Önümüzdeki ay bende böyle yapcam ozaman . Artık test falan tyapmiyorum. Geleceği varsa da gelmiyor meleğim. İsimleri bile belli bea bu benim denedim 2. Aydi zaten. Belkide hamileyimdir . Ay insallahhhh cümleten insallah
Benim de 4. ayım cnm inş hamişsindir Allah isteyen herkese versin inş

Yok yarn twst yapicm cnm

Haberini heyecanla bekliyorum canım :)

Kizlar birsey soracagim yeni hamileler gogsunuzusikinca boyle beyaz sut gibi bir sivi geliyor mu

Bende olmuyor canım öyle bişey, göğüslerim şişti. Uçlarında hafif kaşıntı var ama süt gelmiyo.

canım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

Çok teşekkür ederim canım, darısı senin başına inşallah. Lütfen inancını yitirme ve umudunu kaybetme. Her şerde vardır bir hayır. Rabbim vereceği zamanı bilir.
En doğru, en güzel zamanda nasip edecek Rabbim yavrunu sana... Dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle..

Bende hamile kalmayi çok istiyorum yaaa sitede sürekli sizleri okuyordum konuşalım diye kayıt oldum vallahi. İnşallah ekim ayında hamile olurum nasip ne zormuş anne olmak

Darısı inşallah senin başına canım :) Hoşgeldin...

Aaayyyyy hadi bakalım :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)

ALINTIDIR:
"Kızlar benim planlı olduğu için belirtileri kendimi dinleyerek fark ettim.
Yoksa plansız kalan biri eğer vücudunu da tanımıyorsa adet belirtisi ile hamilelik belirtisini birbirinden ayıramaz bence.

• İkisinde de göğüslerde hassasiyet ve acıma var.
  • İkisinde de kasık ve bel ağrısı var.
  • İkisinde de adette başlamadan birkaç gün önce, gebelikte tutunma ve sonrasındaki günlerde kahverengi açık renk lekelenme ve akıntı var.
  • İkisinde de baş ağrısı var.
  • İkisinde de yorgunluk var.
  • İkisinde de sinirlilik ve ruh halinde değişiklikler var (hormonlardan)
  • İkisinde de mide bulantısı var (hormonlardan olabiliyor) benim özellikle adet öncesi çok bulanırdı
  • İkisinde de (eğer bünyesi zayıf bir hanfendüyseniz) baş dönmesi ve halsizlik var.
  • İkisinde de rahimde ve içinizde hafif kasılmalar, batmalar oluyor.

Kısacası;
Eğer hamile kalmak istemiyorsanız ve hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsanız
Eğer hamile kalmak istiyorsanız ve hemen öğrenmek istiyorsanız

Kan testi yaptırın.
Beklenen adet tarihini birkaç gün geçince kesin sonuç verir.
İdrar testine de güvenmeyin. Bazen çat diye sonuç çıkıyor ama ben mesela hatıra saklayayım diye bir test aldım (en pahalısından) bir hafta kadar önce. Negatif çıktı :) bHCG seviyem 500 üstü olmasına rağmen :)"

Benimde ilk olacak bende vücudun ne tepki verecegini bilmiyorum inan ki. Ama bu ay sicak beni cok yordu. Regldenmi bebektenmi bilmiyorum ama durdugum yerde terledim bu ay.

Benimde ilk olacak bende vücudun ne tepki verecegini bilmiyorum inan ki. Ama bu ay sicak beni cok yordu. Regldenmi bebektenmi bilmiyorum ama durdugum yerde terledim bu ay.
inş bebiştendir cnm bi gelsinler ısırıcam hesabını sorucam öperek tüm bunların :)

Batimiz aynı ilk bebis belirti de aynı Ayy Homely_angel çok kanım ısındı sana inşallah aynı anda hamile kalırız çok istedim suan bunu :))))

umarım canım aynı gün veririz müjdeyi kızlara :) ve eğer öyle olursa doğumlarımız da çok yakın olur :) her gelişmeyi paralel takip edebiliriz. ayy noooolur haftaya görmeyelim kırmızıları. çift çift çizgileri, kocaman kocaman hcg leri görelim

kızlar merhaba. benim de bat yarın yeni keşfettim topiğinizi. bazı belirtilerim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlısı olan neyse onu nasip etsin inş.
mrb hoşgeldin aramıza. aminn yarın geldiğinde güzel haberler getirirsin inş

mrb hoşgeldin aramıza. aminn yarın geldiğinde güzel haberler getirirsin inş

hoş buldum canım. umarım herkesten güzel haberler duyarız. en son 2 gün önce yapmıştım negatifdi. erken tabi ama insanın elinde test olunca dayanamıyo ama günüm geçmeden yapmıcam çok kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…