- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.441
Inş canm dün gibi bu topige girdigim gün ins sende sag saglim kavus bebeginesenin imzana bakınca ilk günler geldi aklıma :) sağlıklı hamilelikler geçsin, sorunsuz sıkıntısız sende sonuna kadar git inşallah. dur listede seni de hamiş yapalım artık :)
Inş canm dün gibi bu topige girdigim gün ins sende sag saglim kavus bebegine
Hedefff 2018 ağustos o zaman çalışmalara başlicaz Allah izin verirse. Dua edin koca göbişlerr
Homely_angel canım sabah kan verdik 130.98 çıktı çarşamba 66ydi biraz stres yaptım ogleden sonra doktora gösterdik doktor degerin çok güzel artmış dedi 2 kat artmamış ama dedim %60 artması yeterli 2 hafta sonra çarşamba bebeği görmeye gel dedi progestan a devam edicem
Amin inş canım saolasin valla çok rahatladım artık 2 hafta sonra gideceğim başka şeyler bulmam lazımBen diğer sayfadan takip ettim seni gördüm çok sevindim :) boşuna stres yapmışsın, unutma bize stres yasak. Şimdi pollyanna gibi yaşama vakti. Sıkıntı, sorun, kötü haber hepsinden uzak dur. Bu kadar bekledik şimdi keyfini yaşama vakti. Yediklerine dikkat, ananas, maydonoz gibi ödem atıcı şeyler yasak. Bol proteintekrar birim ediyorum, hep güzel haberlerini bekliyorum.
Canim yaa yeni gordum ben sonuclari ikinci negatif olmus sonra üçüncü heyecnla merhaba demis anneciğine valla gözlerim doldu su yolda ne cok ugrastik hepimiz allahim şükürlerHomely_angel canım sabah kan verdik 130.98 çıktı çarşamba 66ydi biraz stres yaptım ogleden sonra doktora gösterdik doktor degerin çok güzel artmış dedi 2 kat artmamış ama dedim %60 artması yeterli 2 hafta sonra çarşamba bebeği görmeye gel dedi progestan a devam edicem
canım benim saolasın ya amin inşAllah sag salim gelsin bebişlerimiz Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinCanim yaa yeni gordum ben sonuclari ikinci negatif olmus sonra üçüncü heyecnla merhaba demis anneciğine valla gözlerim doldu su yolda ne cok ugrastik hepimiz allahim şükürlerolsun mutlu son olsun sagsalim gelsinler kucakarimiza da insaallah
Masallah canım minnik kuzu gelsin saglıklaBenimde uc hafta once ayrintili da damarlarda centik vardi bugun tekrar gittim bebegimin gelişimi gayet iyi suyu da benim de durumim iyi kan akisinda bir sorun yok dedi doktorum cok sevindim kordondan akisi da inceledi gayet güzel akis dedi ztn kilo alimi da iyi olmus uc haftada 350 gram almis :)
Benimde uc hafta once ayrintili da damarlarda centik vardi bugun tekrar gittim bebegimin gelişimi gayet iyi suyu da benim de durumim iyi kan akisinda bir sorun yok dedi doktorum cok sevindim kordondan akisi da inceledi gayet güzel akis dedi ztn kilo alimi da iyi olmus uc haftada 350 gram almis :)
Evett olmaz mi teyzesi oglum vardi buda bir prensesmisMasallah canım minnik kuzu gelsin saglıklacinsiyeti belli olmustur kız mı erkek mi
Aynen canim yaa baya üzüldüm ilk gunler ama dr umun rahatlığı beni de rahatlatmıştı neticede cok onemli gorse mutlaka alirdi tedbir :) buyuyorlar valla yaa aramizda 5 hafta var siz 40 ucururken bizde dogmus olucaz cok heyecanli allahim sagsalim doğsun yavrucuklarimiz:)Ohhh süper, çok sevindim :) o zaman da yazmıştım sana çok görülen bir durum ama düzeliyorbüyüyor miniklerimiz çok şükür.
Maşallah canım az kalmış sag salim gelsin bebislerimiz ne güzel kız bebek benimde içimden kiz geçiyor bakalım sağlıklı olsunlarda fark etmezEvett olmaz mi teyzesi oglum vardi buda bir prensesmisheyecanla bekliyoruz son uc ay kaldi :)
Aynen canim yaa baya üzüldüm ilk gunler ama dr umun rahatlığı beni de rahatlatmıştı neticede cok onemli gorse mutlaka alirdi tedbir :) buyuyorlar valla yaa aramizda 5 hafta var siz 40 ucururken bizde dogmus olucaz cok heyecanli allahim sagsalim doğsun yavrucuklarimiz:)
Evett olmaz mi teyzesi oglum vardi buda bir prensesmisheyecanla bekliyoruz son uc ay kaldi :)
Aynen canim yaa baya üzüldüm ilk gunler ama dr umun rahatlığı beni de rahatlatmıştı neticede cok onemli gorse mutlaka alirdi tedbir :) buyuyorlar valla yaa aramizda 5 hafta var siz 40 ucururken bizde dogmus olucaz cok heyecanli allahim sagsalim doğsun yavrucuklarimiz:)
Amin inş canım saolasin teşekkür ederim
Canim masallah su gibi akiyor zaman azcik kalmis vakitAmin İnşallah canım, 37.haftaya gelseydik bir sonra istediği zaman gelsin diyorum :)
Canim masallah su gibi akiyor zaman azcik kalmis vakitsende dilfeza da saglikla alin kucaginiza insallah hersey yolundadir umarim
Amin canim aminn iyiyiz cok sukur csnim ama cinar arada zorluyor bizi hastaligiyla alerjik bronsiti var surekli tekrarliyor 7 ayda iki kez hastaneye yatmak zorunda kaldikAmin tatlım inşallah, hayırlısıyla sağlıkla gelsinler kucağımıza :) sen nasılsın? Çınar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?