• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlaar adetim bu son 2 aydir adetim duzensiz geçen hafta doktora gittim hatta bi sıkıntı var mi diye cok sukur kist falan yok adetim yine 3 gun gecti oglen cinari disari cikarinca test aldim sonuc bu markasi fortunr yanilma payi var midir duydunuz mu hakkinda bir sey planli bir hamilelik değil supriz yumurta eger varsa
Ilk resim 5 dk sonra ikincii resim hemen yapinca cekmistim

Eklentiler

• _20171213_151545.JPG
    _20171213_151545.JPG
    35,6 KB · Görüntüleme: 32
  • _20171213_151852.JPG
    _20171213_151852.JPG
    19,3 KB · Görüntüleme: 28
Kizlaar adetim bu son 2 aydir adetim duzensiz geçen hafta doktora gittim hatta bi sıkıntı var mi diye cok sukur kist falan yok adetim yine 3 gun gecti oglen cinari disari cikarinca test aldim sonuc bu markasi fortunr yanilma payi var midir duydunuz mu hakkinda bir sey planli bir hamilelik değil supriz yumurta eger varsa

Ayyy canım nasıl güzel sürpriz, ilk mesajını okurken buna takıldı gözün ve fal taşı gibi açıldı. Çınar yalnız büyümek istemedi galiba, hatalı olduğunu sanmıyorum. Kan testi ver bakalım ne çıkacak? Hayırlısı olsun bakalım.

Ayyy canım nasıl güzel sürpriz, ilk mesajını okurken buna takıldı gözün ve fal taşı gibi açıldı. Çınar yalnız büyümek istemedi galiba, hatalı olduğunu sanmıyorum. Kan testi ver bakalım ne çıkacak? Hayırlısı olsun bakalım.
Canim benim cok tesekkur ederim ben cok saskinim yarin kan testi yapcam insallah insallah cinar kizmaz ilerde bize :(

Ayyy inanmiyorum canim bence cinar pasa abi oluyor uzulme sakin ilerde tesekkur bile ederler kardesler pespese cok bir duygu. Kiz kardesimler aramiz 14 ve harika bisey ;)

Ayyy inanmiyorum canim bence cinar pasa abi oluyor uzulme sakin ilerde tesekkur bile ederler kardesler pespese cok bir duygu. Kiz kardesimler aramiz 14 ve harika bisey :KK66:
bir test daha yaptim esim aksam isten gelince sirf emjn olmak icin o da pozitif
Cok tedirginim canim ya daha test yapali kac saat oldu ama kafamda bin tilki.. Nasil yaparim diye cinar da emiyor daha kıyamıyorum.. Bakalim sabah doktoruma gidicem igneye baslamam gerek biliyorsun pıhtılasma vardi bende su an bebek ne kadarlik onu bile bilmiyorum cunku adetim duzensizdi

Cok tedirginim canim ya daha test yapali kac saat oldu ama kafamda bin tilki.. Nasil yaparim diye cinar da emiyor daha kıyamıyorum.. Bakalim sabah doktoruma gidicem igneye baslamam gerek biliyorsun pıhtılasma vardi bende su an bebek ne kadarlik onu bile bilmiyorum cunku adetim duzensizdi
Korkma emzirebilirsin bebeğini hicbisey olmaz. Emin ol o gelmek istediyse buyursun gelsin mutlaka çözümlerin olacaktır ilk iki sene birazcik zorluk olur sonrasi ikiside ayni zmblarsa okul ve kres hayatlari baslar zaten emin ol bir anda iki çocuk buyumus olur anlamazsin bile ben senin adina cok sevindim oglum iki yaşındayken birakmistik korunmayi ve tam 2.5 sene sürdü ikinciye hamile kalmam inan cok isterdim simdi oda 3 yaslarinsa olsun pespese oglum surekli benimle evde oyun istiyor bir kardesi olsa ona arkafas olurdu avantaji cok fazla umarim sagsalim gelir ikinci bebegin buraya yaz sonuçları ;) dualarim seninle

Valla ben çok sevindim, inşallah benim de böyle sürpriz gelir ikinci. Sen yaparsın merak etme, Çınar a bir kız kardeş gelsin adı da Pınar olsun :)

Canım sen önceki hamilelikte de sonuna kadar iğne kullanmış mıydın? Doğumdan ne kadar süre önce bıraktın?

Korkma emzirebilirsin bebeğini hicbisey olmaz. Emin ol o gelmek istediyse buyursun gelsin mutlaka çözümlerin olacaktır ilk iki sene birazcik zorluk olur sonrasi ikiside ayni zmblarsa okul ve kres hayatlari baslar zaten emin ol bir anda iki çocuk buyumus olur anlamazsin bile ben senin adina cok sevindim oglum iki yaşındayken birakmistik korunmayi ve tam 2.5 sene sürdü ikinciye hamile kalmam inan cok isterdim simdi oda 3 yaslarinsa olsun pespese oglum surekli benimle evde oyun istiyor bir kardesi olsa ona arkafas olurdu avantaji cok fazla umarim sagsalim gelir ikinci bebegin buraya yaz sonuçları :KK66: dualarim seninle
Ah canim benimmm Allah razi olsun nasil iyi geldi soylediklerin bir bilsen.. İnşallah akilli uslu gazsiz bir bebek olur annelik 1 le 2 de cok farkliymis onu anladim 1. Karnina dustugunde onun sagligini nasil bir bebek olduğunu merak ediyorsun 2. Bebek olunca 1.geliyor aklina ya ilgim azalirsa ona karsi o da daha kucuk diyorsun bebegim annelik deli cilgin bi durum :) bi yandan kendimi avutuyorum cinar kalabaligi cok seviyor her firsatta evden kaciyor :) belki kardesi olunca Sıkılmaz artık onunla avunur insallah ailemiz icin hayirli bir bebektir:)

Valla ben çok sevindim, inşallah benim de böyle sürpriz gelir ikinci. Sen yaparsın merak etme, Çınar a bir kız kardeş gelsin adı da Pınar olsun :)

Canım sen önceki hamilelikte de sonuna kadar iğne kullanmış mıydın? Doğumdan ne kadar süre önce bıraktın?
Ahh ne güzel soyledin :) pinar da guzel isim aklimizda bulunsun teyzesi :)
Canim benim 12 haftada kestik igneyi ben cok tedirgin oldum ama doktorum oyle uygun gordu 21. Haftada da asprini kestik cok sukur korktugum olmadi cinar bey aramiza tesrif etti :)

Ahh ne güzel soyledin :) pinar da guzel isim aklimizda bulunsun teyzesi :)
Canim benim 12 haftada kestik igneyi ben cok tedirgin oldum ama doktorum oyle uygun gordu 21. Haftada da asprini kestik cok sukur korktugum olmadi cinar bey aramiza tesrif etti :)

Çınar ın ismine de katkım olmuştu :) iyi bari çok sevindim ben hala kullanıyorum iğneyi ve aspirini. 34 de aspirini keseceğim, iğne devam. Epidural yapılması sakıncalıymış bu durumda. Sağ Salim bizim minik adam da bir teşrif etse.

Çınar ın ismine de katkım olmuştu :) iyi bari çok sevindim ben hala kullanıyorum iğneyi ve aspirini. 34 de aspirini keseceğim, iğne devam. Epidural yapılması sakıncalıymış bu durumda. Sağ Salim bizim minik adam da bir teşrif etse.
Ya bu durum doktordan doktora durumdan duruma degisiyor iste mesela ablamin eltiside doguma bi kac hafta kala kesiyor igneyi iste bazi doktorda diyor hareketlerini hisset saglikla gelsinlerde igneymis ilacmis hafif kalır o mis kokularin yaninda :)
Aynen oyle teyzesiii cinarimiz cok akilli masallah epey hareketli cok sukur birde sık sık hasta olmasak misiz ama napalim oyle oyle buyuycez :)

Back