- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.481
Zar zor oluyor arayı açmayı düşünmüyorum bn :)gittim canım çok şükür kalp atışlarını duyduk Allaha şükür bir ay sonra kontrol tekrar arar arar lekem oluyor onu sordum bebek gelişirim olur dedi progesteron a devam ediyorum coraspirin başladık önlem amaçlı bakalım Allahım sağlıkla sıhhate kucağınıza almak nasip etsinBen de istiyorum Allah izin verirse, gerçi doktoruma göre normal Doğum olursa 1 yıl sezeryanda iki yıl ara verilmeli ama dinlemeyi düşünmüyorum
Sen de durumlar nasıl, gittin mi doktora?
Zar zor oluyor arayı açmayı düşünmüyorum bn :)gittim canım çok şükür kalp atışlarını duyduk Allaha şükür bir ay sonra kontrol tekrar arar arar lekem oluyor onu sordum bebek gelişirim olur dedi progesteron a devam ediyorum coraspirin başladık önlem amaçlı bakalım Allahım sağlıkla sıhhate kucağınıza almak nasip etsin
Evet canım dünyanın en güzel sesi yormuyorum kendimi fazla ama oluyor bazen ilk 3 ay geçseydi bi Allahın izniyle senin de az kalmış normal doğum mu düşünüyorsunOhhh süper,gözün aydın. Dünyanın en güzel sesi :) lekelenme varsa çok yorma her ihtimale karşı.
Amin canım.
Supriz oldu valla canim :) cinara yarenlik etmek icin geliyor minik kusum galiba :), cinar sıkılıyordu zaten o mu istedi Allahtan naptiysa :)Ayyy tatlım çok sevindim ağustos annelerinde yazmıştın ancak jeton düştü ne guz3l hemen 2.yi yapmışsın supriz mı oldu
Canimm kendine dikkat et ama kahverengi lekeyse de korkma o eski kani atiyorsundur agir kaldirma ani hareket yapma geçer insallah benimde vardi progestana başladım gecti ama dinlenmek nr demek bilmiyorum evim bi dunya misafir dolu su anda nefes almaya firsat yok cinarda canimi okuyo :)Evet canım dünyanın en güzel sesi yormuyorum kendimi fazla ama oluyor bazen ilk 3 ay geçseydi bi Allahın izniyle senin de az kalmış normal doğum mu düşünüyorsun
Evet canım dünyanın en güzel sesi yormuyorum kendimi fazla ama oluyor bazen ilk 3 ay geçseydi bi Allahın izniyle senin de az kalmış normal doğum mu düşünüyorsun
Aa canim is nedeniyle mi gittniz nerdesin simdiProgestan çok işe yarıyor merak etme, ben çok ileri haftalara kadar önlem olarak kullandım. İlk 3 ay geçince de başka heyecanlar başlıyor.
Normal düşünüyorum, ben yurtdışındayım şu an. Burada mecbur kalmadıkça sezeryan yok zaten :)
Aa canim is nedeniyle mi gittniz nerdesin simdi
Aaa cok guzel canimm bebis kanadali olcak :) hayirlisiyla insallahYok canım bu hafta kanada ya geldim, 3 ay sonra döneceğim kısmetse.
Aaa cok guzel canimm bebis kanadali olcak :) hayirlisiyla insallah
Progesteron iyi geliyor ağrıya falanda dinleniyorum bol bol saol canimCanimm kendine dikkat et ama kahverengi lekeyse de korkma o eski kani atiyorsundur agir kaldirma ani hareket yapma geçer insallah benimde vardi progestana başladım gecti ama dinlenmek nr demek bilmiyorum evim bi dunya misafir dolu su anda nefes almaya firsat yok cinarda canimi okuyo :)
Oo yurt dışında olmak güzel cnm çift vatandaş olacak ne guzelİnşallah canım :)
Oo yurt dışında olmak güzel cnm çift vatandaş olacak ne guzel
Ben de istiyorum Allah izin verirse, gerçi doktoruma göre normal Doğum olursa 1 yıl sezeryanda iki yıl ara verilmeli ama dinlemeyi düşünmüyorum
Sen de durumlar nasıl, gittin mi doktora?
Aman aman kizlar hic korunmayin isterse hemen olsun hic biseycik olmaz pespese buyur cikarlarZar zor oluyor arayı açmayı düşünmüyorum bn :)gittim canım çok şükür kalp atışlarını duyduk Allaha şükür bir ay sonra kontrol tekrar arar arar lekem oluyor onu sordum bebek gelişirim olur dedi progesteron a devam ediyorum coraspirin başladık önlem amaçlı bakalım Allahım sağlıkla sıhhate kucağınıza almak nasip etsin
Oh ne guzel saglicakla gelsin minik kuzucuk az kaldi ya senin dogum olunca sirada bana gelecek heyecan basladi son tremestere girdim bendeYok canım bu hafta kanada ya geldim, 3 ay sonra döneceğim kısmetse.
Canimmm hayirlisiyla saglikla gerceklesir dogumunuz vakti zamanı geldiginde insallah. senin ilki sezeryan miydiAman aman kizlar hic korunmayin isterse hemen olsun hic biseycik olmaz pespese buyur cikarlar3. Dusunursem dogumdan iki uc ay sonra birakicam kendi haline zor oluyor ztn
Oh ne guzel saglicakla gelsin minik kuzucuk az kaldi ya senin dogum olunca sirada bana gelecek heyecan basladi son tremestere girdim bende
Aman aman kizlar hic korunmayin isterse hemen olsun hic biseycik olmaz pespese buyur cikarlar3. Dusunursem dogumdan iki uc ay sonra birakicam kendi haline zor oluyor ztn
Oh ne guzel saglicakla gelsin minik kuzucuk az kaldi ya senin dogum olunca sirada bana gelecek heyecan basladi son tremestere girdim bende
Amin canim Sagolasin. Yok ilki normal dogumdu bunu da insaallah oyle olsun cok istiyorum :)Canimmm hayirlisiyla saglikla gerceklesir dogumunuz vakti zamanı geldiginde insallah. senin ilki sezeryan miydi
Ayy cok guzeeel insallah bu da normal olur Ağrısız sizisiz kavusursun kuzuna insallah :)Amin canim Sagolasin. Yok ilki normal dogumdu bunu da insaallah oyle olsun cok istiyorum :)
Amin canim Sagolasin. Yok ilki normal dogumdu bunu da insaallah oyle olsun cok istiyorum :)
Aminn..Evet canim yaa harika bir deneyimdi epidrual yaptim ztn. Bunda da insaallah düşünüyorumAyy cok guzeeel insallah bu da normal olur Ağrısız sizisiz kavusursun kuzuna insallah :)
Evet oyle diyorlar bakalim yasayip göreceğiz yine de heyecanli bir bekleyiş ne yasayacagimi bilsem deİlkini normal Doğum yapanlar ikinci de çok daha rahat normal doğum yapıyormuş canım, iyi düşün hep öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?