- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.421
Homely_angel canım aşılamanın 11.gunu kahve akıntı geldi test yaptım silik cıktı baksana bi
Eki Görüntüle 2069205
8.gundn beri yapyrum negatif ti işe giderken verecegim öğleden sonra belli olurCanım umutlandırmak istemiyorum ama artık çatlatmayın etkisi geçmiştir ve çok net çizgi var. Ayyy hadi inşallah. Yarın kan testi verme şansın var mı?
8.gundn beri yapyrum negatif ti işe giderken verecegim öğleden sonra belli olur
aminnn inş canım valla bnde heyecanla bekliyorumO zaman muhteşem bir haber bekliyorum senden :) ayyyy heyecan yaptım ya, Rabbim kocaman ben bir sonuç göstersin inşallah.
aminnn inş canım valla bnde heyecanla bekliyorum
amin inş canm sonuc cıkmadı henüz ya saglık ocagına vermiştimCanım çıkmadı mı hala? Takvim gelmiş, hep kalsın inşallah.
amin inş canm sonuc cıkmadı henüz ya saglık ocagına vermiştim
Offfvalla ben heyecandan mesajını açarken sabırsızlanıyorum. Yarını bekleyeceğiz o zaman. Başka idrar testi yaptın mı?
Homely_angel canım 21 çıktı degerim
Amin inş canım saol ağustos annesi olacağım galibaHadi inşallah güzel güzel katlansın. 12. Günde 21 olabilir. İki gün sonra tekrarla bakalım kaç çıkacak. Gözün aydın, devamı gelsin inşallah.
Canım allah kucagına almayı nasip etsin .Amin inş canım saol ağustos annesi olacağım galiba
Amin inş canım isteyen herkese nasip olsunCanım allah kucagına almayı nasip etsin .
Iyiyim canm sen nasilsin çarşamba 66 çıktı değerim pazartesi 21 di yarın gene kan vericem doktor pazartesi başka yerde olunca kendi hastanesinde 2.ye bakacak artış nasıl dieTgbptn tatlım nasılsın? Tekrarlandı mı test?
Iyiyim canm sen nasilsin çarşamba 66 çıktı değerim pazartesi 21 di yarın gene kan vericem doktor pazartesi başka yerde olunca kendi hastanesinde 2.ye bakacak artış nasıl die
Inşallah canımçok sevindim, yarın da hayırlı haberlerini bekliyorum :)
Inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?