- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.401
Saol canım insAllah çok bekletti sıpaSagolasin canimmmseninde yumoslarin bebislerin olsun insaallah cok bekledik hepimiz mutlulugu hak ediyoruz
Amin canım insAllah yaSüper, bak tam tutturdum cumayı :) hafi inşallah hemencik döllenip annesine tutunsunlar :)
Yaaa dimii bende bg storeda deliriyorum hemen kendimi atmak istiyorum magazalaraAyyyy çok tatlış olmuş, gözün aydın. Ooo şimdi alışveriş zamanı. Nasıl güzel şeyler var mothercare de anlatamam sana.
Kızlar18mm olmuş yumuşum diğeri gelişmedi 13.5 da kaldı cuma 10.30 da aşılamam
Amin İnşALLAH canımAyyy hadi her şey yolunda olsun, yumoşla spermito birbirine kavuşsun inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah döllensin ve tutunsun bebeğin. 12 gün sonra test mi yapılacak?Aşılamam oldu kızlar inşAllah sonu güzel olur
Aminnn inşAllah canım test için bisey demedi diğerinde 15 gün sonra demişti 2 hafta sonra cuma yaptırırım benHayırlı uğurlu olsun canım, inşallah döllensin ve tutunsun bebeğin. 12 gün sonra test mi yapılacak?
Mrb kızlar bn geldim
Slm kızlar benim 2.asilama da tutmadı 3. Için başlayacağım yarın
Amin inşAllah canimHadi bu son olsun inşallah, gelsin nazlı bebek :)
Evet canım devlette aşılama tedavisi görüyorum bugün 3.asilamam oldu nasip Allahdan olmazsa tüp bebek raporu cikarticazHomely_angel iyim canım çalışıyordum sezonu bitirdik evde olcam artık. Bi de tüp bebek tedavisine başliyoruz. Doğum kontol hapı verdiler onu içiyorum. Senin çogu gitmiş azınkalmış maşallah. Allah kavuştursun. Tgbptn canım nerde oluyon tedavini devlette mi
Homely_angel iyim canım çalışıyordum sezonu bitirdik evde olcam artık. Bi de tüp bebek tedavisine başliyoruz. Doğum kontol hapı verdiler onu içiyorum. Senin çogu gitmiş azınkalmış maşallah. Allah kavuştursun. Tgbptn canım nerde oluyon tedavini devlette mi
Evet canım devlette aşılama tedavisi görüyorum bugün 3.asilamam oldu nasip Allahdan olmazsa tüp bebek raporu cikarticaz
Amin canım insAllah saolasinGeri sayıma başlayalım o zaman, Allah hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?