• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel Homely_angel canım sabah kan verdik 130.98 çıktı çarşamba 66ydi biraz stres yaptım ogleden sonra doktora gösterdik doktor degerin çok güzel artmış dedi 2 kat artmamış ama dedim %60 artması yeterli 2 hafta sonra çarşamba bebeği görmeye gel dedi progestan a devam edicem

Homely_angel Homely_angel canım sabah kan verdik 130.98 çıktı çarşamba 66ydi biraz stres yaptım ogleden sonra doktora gösterdik doktor degerin çok güzel artmış dedi 2 kat artmamış ama dedim %60 artması yeterli 2 hafta sonra çarşamba bebeği görmeye gel dedi progestan a devam edicem

Ben diğer sayfadan takip ettim seni gördüm çok sevindim :) boşuna stres yapmışsın, unutma bize stres yasak. Şimdi pollyanna gibi yaşama vakti. Sıkıntı, sorun, kötü haber hepsinden uzak dur. Bu kadar bekledik şimdi keyfini yaşama vakti. Yediklerine dikkat, ananas, maydonoz gibi ödem atıcı şeyler yasak. Bol protein ;) tekrar birim ediyorum, hep güzel haberlerini bekliyorum.

Ben diğer sayfadan takip ettim seni gördüm çok sevindim :) boşuna stres yapmışsın, unutma bize stres yasak. Şimdi pollyanna gibi yaşama vakti. Sıkıntı, sorun, kötü haber hepsinden uzak dur. Bu kadar bekledik şimdi keyfini yaşama vakti. Yediklerine dikkat, ananas, maydonoz gibi ödem atıcı şeyler yasak. Bol protein :KK66: tekrar birim ediyorum, hep güzel haberlerini bekliyorum.
Amin inş canım saolasin valla çok rahatladım artık 2 hafta sonra gideceğim başka şeyler bulmam lazım :KK200:

Canim yaa yeni gordum ben sonuclari ikinci negatif olmus sonra üçüncü heyecnla merhaba demis anneciğine valla gözlerim doldu su yolda ne cok ugrastik hepimiz allahim şükürler:dua: olsun mutlu son olsun sagsalim gelsinler kucakarimiza da insaallah ;)

Benimde uc hafta once ayrintili da damarlarda centik vardi bugun tekrar gittim bebegimin gelişimi gayet iyi suyu da benim de durumim iyi kan akisinda bir sorun yok dedi doktorum cok sevindim kordondan akisi da inceledi gayet güzel akis dedi ztn kilo alimi da iyi olmus uc haftada 350 gram almis :)

Canim yaa yeni gordum ben sonuclari ikinci negatif olmus sonra üçüncü heyecnla merhaba demis anneciğine valla gözlerim doldu su yolda ne cok ugrastik hepimiz allahim şükürler:dua: olsun mutlu son olsun sagsalim gelsinler kucakarimiza da insaallah :KK66:
canım benim saolasın ya amin inşAllah sag salim gelsin bebişlerimiz Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Benimde uc hafta once ayrintili da damarlarda centik vardi bugun tekrar gittim bebegimin gelişimi gayet iyi suyu da benim de durumim iyi kan akisinda bir sorun yok dedi doktorum cok sevindim kordondan akisi da inceledi gayet güzel akis dedi ztn kilo alimi da iyi olmus uc haftada 350 gram almis :)
Masallah canım minnik kuzu gelsin saglıkla :KK200:cinsiyeti belli olmustur kız mı erkek mi :anneadayı:

Ohhh süper, çok sevindim :) o zaman da yazmıştım sana çok görülen bir durum ama düzeliyor ;) büyüyor miniklerimiz çok şükür.

Masallah canım minnik kuzu gelsin saglıkla :KK200:cinsiyeti belli olmustur kız mı erkek mi :anneadayı:
Evett olmaz mi teyzesi oglum vardi buda bir prensesmis ;) heyecanla bekliyoruz son uc ay kaldi :)
Ohhh süper, çok sevindim :) o zaman da yazmıştım sana çok görülen bir durum ama düzeliyor :KK66: büyüyor miniklerimiz çok şükür.
Aynen canim yaa baya üzüldüm ilk gunler ama dr umun rahatlığı beni de rahatlatmıştı neticede cok onemli gorse mutlaka alirdi tedbir :) buyuyorlar valla yaa aramizda 5 hafta var siz 40 ucururken bizde dogmus olucaz cok heyecanli allahim sagsalim doğsun yavrucuklarimiz:)

Evett olmaz mi teyzesi oglum vardi buda bir prensesmis :KK66: heyecanla bekliyoruz son uc ay kaldi :)

Aynen canim yaa baya üzüldüm ilk gunler ama dr umun rahatlığı beni de rahatlatmıştı neticede cok onemli gorse mutlaka alirdi tedbir :) buyuyorlar valla yaa aramizda 5 hafta var siz 40 ucururken bizde dogmus olucaz cok heyecanli allahim sagsalim doğsun yavrucuklarimiz:)
Maşallah canım az kalmış sag salim gelsin bebislerimiz ne güzel kız bebek benimde içimden kiz geçiyor bakalım sağlıklı olsunlarda fark etmez :anne:

Evett olmaz mi teyzesi oglum vardi buda bir prensesmis :KK66: heyecanla bekliyoruz son uc ay kaldi :)

Amin İnşallah canım, 37.haftaya gelseydik bir sonra istediği zaman gelsin diyorum :)

Amin tatlım inşallah, hayırlısıyla sağlıkla gelsinler kucağımıza :) sen nasılsın? Çınar nasıl?
Amin canim aminn iyiyiz cok sukur csnim ama cinar arada zorluyor bizi hastaligiyla alerjik bronsiti var surekli tekrarliyor 7 ayda iki kez hastaneye yatmak zorunda kaldik :( hastalik disinda cok bal bir oglum var teyzesi ama hastayken çiçek gibi soluyor :(

Back