• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Akşama tekrar yapıp koyar mısın?

az önce yaptım canım
WhatsApp Image 2017-08-01 at 17.18.30.jpeg

Miribaaaalaaar canlarimm :-) nasilsiniz herkes iyidir umarim :-) Homely_angel Homely_angel dilfeza dilfeza minnoslarim nasillar umarim. Hersey yolundadir :-) Homely_angel Homely_angel canim. Cinsiyeti belli oldu mu boncugun

Hoşgeldiiiin, çok şükür iyiyiz canım, henüz bacaklarımızı açıp göstermiyoruz, sanırım tipik kova burcu olacak, keyfine göre ne zaman isterse :)

Sen nasılsın, Çınar nasıl?

Hoşgeldiiiin, çok şükür iyiyiz canım, henüz bacaklarımızı açıp göstermiyoruz, sanırım tipik kova burcu olacak, keyfine göre ne zaman isterse :)

Sen nasılsın, Çınar nasıl?
Oy yerim. Ben onun minnos bacaklarini utangac boncugum benim
Canim bizde iyiyiz sukurler olsun cinar bu ayin 5 inde 1 yasinda olacak zaman su gibi akip geciyor

Oy yerim. Ben onun minnos bacaklarini utangac boncugum benim
Canim bizde iyiyiz sukurler olsun cinar bu ayin 5 inde 1 yasinda olacak zaman su gibi akip geciyor

Sanırım kız :) erkek olsa şimdiye görürlerdi :)

Oyy maşallah, o kadar oldu mu ya. Doğduktan sonra daha kolay geçiyor sanki.

Kizlar biseu sorcam. Iliskiden sonra sizinde geri geliyomu sivi benden geri cikiyo ya niye acsbs normal mo

Kizlar biseu sorcam. Iliskiden sonra sizinde geri geliyomu sivi benden geri cikiyo ya niye acsbs normal mo

Herkesten gelir canım, spermler içeri hareket ederken, içlerinde bulundukları sıvı dışarı akıyor. İlişkiden sonra hemen ayağa kalkma, yat yarım saat kadar, sonrası kısmet ;)

Back