- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son iliski pazar aksamdi bugun sali. Bu akdsm tekrar olcak cnmEvet hala çatlamadı, en son ilişki ne zamandı? buzmavileylak
Saabha ck zor cnm ya is var erkenSüper, eğer mümkünse yarın sabah da olabilir. Sabah spermler daha güçlü oluyormuş. buzmavileylak
Evet çatladı, dün akşamı değerlendirdiğiniz, bu akşam da değerlendirin canım. Mümkün olursa yarın akşamı da sonrası size kalmış. buzmavileylak
tmm cnm oyle yapayım :) dun aksam mı catladı demek bu
zaten dun aksam ılıskı oldu koyudu sabah acıktı 24 saat olsada ıcerde sperm varAslında en koyudan sonra 24 saat içindeydi galiba. Boşver sen denk getiriyorsun şu an
zaten dun aksam ılıskı oldu koyudu sabah acıktı 24 saat olsada ıcerde sperm var
Miribaaaalaaar canlarimm nasilsiniz herkes iyidir umarim Homely_angel dilfeza minnoslarim nasillar umarim. Hersey yolundadir Homely_angel canim. Cinsiyeti belli oldu mu boncugun
Oy yerim. Ben onun minnos bacaklarini utangac boncugum benimHoşgeldiiiin, çok şükür iyiyiz canım, henüz bacaklarımızı açıp göstermiyoruz, sanırım tipik kova burcu olacak, keyfine göre ne zaman isterse :)
Sen nasılsın, Çınar nasıl?
Oy yerim. Ben onun minnos bacaklarini utangac boncugum benim
Canim bizde iyiyiz sukurler olsun cinar bu ayin 5 inde 1 yasinda olacak zaman su gibi akip geciyor
Kizlar biseu sorcam. Iliskiden sonra sizinde geri geliyomu sivi benden geri cikiyo ya niye acsbs normal mo
Herkesten gelir canım, spermler içeri hareket ederken, içlerinde bulundukları sıvı dışarı akıyor. İlişkiden sonra hemen ayağa kalkma, yat yarım saat kadar, sonrası kısmet
Hayirli evlat olsun insallah canimm benimm :-* dogduktan sonra zaman oyle hizli geciyor ki gun yetmiyo yorucu uykusuz gunler ama onlar herseye deger :)Sanırım kız :) erkek olsa şimdiye görürlerdi :)
Oyy maşallah, o kadar oldu mu ya. Doğduktan sonra daha kolay geçiyor sanki.