• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım ovu testi yapıyorum, bısey sorcam sana, suan dıgerınden acık kacgune kadar ortalma pık oluyoblyıosmn

Yanlış anlamıyorum değil mi dün ve önceki gün daha koyuydu, bugün daha silik?

Eğer böyleyse bugünü değerlerin mutlaka. Hatta yarını da ;)

Kaç günde bir regl oluyorsun? Son adet tarihin neydi?

Yanlış anlamıyorum değil mi dün ve önceki gün daha koyuydu, bugün daha silik?

Eğer böyleyse bugünü değerlerin mutlaka. Hatta yarını da :KK66:

Kaç günde bir regl oluyorsun? Son adet tarihin neydi?

yok canım dun ve oncekı gun daha acıktı bugun daha koyu ama c kadar koyu degl kac gune c ye yaklasır ne zmnı degerlendırcem pek anlayamadm

yok canım dun ve oncekı gun daha acıktı bugun daha koyu ama c kadar koyu degl kac gune c ye yaklasır ne zmnı degerlendırcem pek anlayamadm

Ben 28 günde regl olurum genelde, pik günüm 12-14.günler oluyordu genelde.

Zaten pik günü yakalayıp, silinmeye başladığı zaman en önemli gün.

Kaçıncı gündesin şu an?

Ben 28 günde regl olurum genelde, pik günüm 12-14.günler oluyordu genelde.

Zaten pik günü yakalayıp, silinmeye başladığı zaman en önemli gün.

Kaçıncı gündesin şu an?

benım dongum 33 gundur ama en son 29. gunde adet oldugum ıcın emın olamadım 12. gundeym suan

Mrb kızlar bugun Adetimin 17.günü 14.günde hastaneye gittm yumurtam çatlamış ve o günden beri karın agrısından kasık agrısından ölüyrm o :KK42: hastaneye gideck kadar agırıyr adet olucakmşm gibi sizce bu sancılar normal mi??

,

Mrb kızlar bugun Adetimin 17.günü 14.günde hastaneye gittm yumurtam çatlamış ve o günden beri karın agrısından kasık agrısından ölüyrm o :KK42: hastaneye gideck kadar agırıyr adet olucakmşm gibi sizce bu sancılar normal mi??

,

O derece pek normal gelmedi bana. Doktoruna görün bence.

canım bugun sabahki testim Homely_angel Homely_angel dün bundan bıraz daha acıktı
WhatsApp Image 2017-08-01 at 11.30.47.jpeg

Back