- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.861
Ben görüyoruuumm :)) kan testi yapsanaKızlar bat dündü. dün yaptığım idrar testi , sizde hafif bir çizgi görüyormusunuzEki Görüntüle 1966479
Canım geçmiş olsun hadi güzel haberlerle geri dönCanım burun ameliyatı oldum sizleri ihmal ettim gelen gidenbenim bat 29 mart öpüyorum sizleri
Yarın çok büyük haberlerle dolu bir gün olsun o zaman :) peşpeşe bir sürü bebiş haberi yazılsın buralara.
Sağol canım benimmm hepimiz güzel haberler alırız inşallahçok geçmiş olsun, umarım bu ay gelen bir bebek olur :)
Test yaptım canım negatif of ya sıkıldım 4. Gün olsa çıkardı kesin adet olacağım benCanım varsa vardır zaten, kendini öyle motive etmeye çalışsan. Ilk hamileliğin sanırım değil mi? Ben önce hamile kaldığımda da aynen böyle hissetmiştim. Her ağrıda tamam oluyorum diyodum. Ama önce idrar sonra kanda pozitifim görüp havalara uçmuştum.
Hayırlı olsun canım cizgi belli baya :)
Hayırlı olsun canım cizgi belli baya :)
Test yaptım canım negatif of ya sıkıldım 4. Gün olsa çıkardı kesin adet olacağım ben(
Yok kuzum kullanmadım hiç öyle şeylerGeç döllenme ihtimali hala var. Bu ay ilaç filan kullandın mı? Klomen vb.
Yok kuzum kullanmadım hiç öyle şeyler
3 gün olurdu maksimum bu kadar geç hatırlamıyorum hiç başka 1 aydır cnmHani öyle ilaçlar kist oluşturup regli geciktiriyor ya ondan sordum.
Peki normalde böyle gecikmelerim olur mu? Ne zamandır korunmuyordunuz bir özet geçer misin?
Çizgi ne bir şekilde görünüyor canım, sabah da yap ve sonra kan testine git bence. Çünkü kutlayacağımız bir sonuç çıkacak gibi :)
adetin ne kadar geçmişti canımoyle ypıcam canım inşallah bakalımm
3 gün olurdu maksimum bu kadar geç hatırlamıyorum hiç başka 1 aydır cnm
Tatlım kafaya takma sebebim kilo vermeye çalışıyorum doğsun aradan çıksın rahatça vereyim diye yoksa oldu olmadı değil şuanCanım burada biz önceden çok kalabalıktık, ilk sayfada görebilirsin listeyi. Herkeste farklı tepkiler verdi vücut. Korunmayı bıraktıktan sonra saat gibi tıkır tıkır adet günü olanlar bile şaşırdı, gecikmeler yaşadı. O yüzden normal bir gecikme de olabilir. Bir de kendi yaptığım bir hataydı, sen de yapma diye söyleyeyim. Daha ilk aydan kafana bu kadar takma, hatta takibi bırak bence
adetin ne kadar geçmişti canım
Tatlım kafaya takma sebebim kilo vermeye çalışıyorum doğsun aradan çıksın rahatça vereyim diye yoksa oldu olmadı değil şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?