• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ben adet oldum. Ki bu beklediğim bir durumdu :) ben bat takibi yapmıyorum artık, yaza inşalalh tüp bebek, şimdilerde dr araştırmasındayım ;) yine burlardayım ama tarihsiz, sizden güzel haber almak için :)

Canım varsa vardır zaten, kendini öyle motive etmeye çalışsan. Ilk hamileliğin sanırım değil mi? Ben önce hamile kaldığımda da aynen böyle hissetmiştim. Her ağrıda tamam oluyorum diyodum. Ama önce idrar sonra kanda pozitifim görüp havalara uçmuştum.
Test yaptım canım negatif of ya sıkıldım 4. Gün olsa çıkardı kesin adet olacağım ben :((

Selam kızlar doktora gittim bugün yumurtalarım gelişmemiş ignenin dozunu arttırdı 75ml yaptı dua edermisiniz bana canlarım

Kızlar sabah erken test ile yapıcam az once normal test ile yaptım sonucm :)

WhatsApp Image 2017-03-13 at 20.19.48.jpeg

3 gün olurdu maksimum bu kadar geç hatırlamıyorum hiç başka 1 aydır cnm

Canım burada biz önceden çok kalabalıktık, ilk sayfada görebilirsin listeyi. Herkeste farklı tepkiler verdi vücut. Korunmayı bıraktıktan sonra saat gibi tıkır tıkır adet günü olanlar bile şaşırdı, gecikmeler yaşadı. O yüzden normal bir gecikme de olabilir. Bir de kendi yaptığım bir hataydı, sen de yapma diye söyleyeyim. Daha ilk aydan kafana bu kadar takma, hatta takibi bırak bence

Canım burada biz önceden çok kalabalıktık, ilk sayfada görebilirsin listeyi. Herkeste farklı tepkiler verdi vücut. Korunmayı bıraktıktan sonra saat gibi tıkır tıkır adet günü olanlar bile şaşırdı, gecikmeler yaşadı. O yüzden normal bir gecikme de olabilir. Bir de kendi yaptığım bir hataydı, sen de yapma diye söyleyeyim. Daha ilk aydan kafana bu kadar takma, hatta takibi bırak bence
Tatlım kafaya takma sebebim kilo vermeye çalışıyorum doğsun aradan çıksın rahatça vereyim diye yoksa oldu olmadı değil şuan

Tatlım kafaya takma sebebim kilo vermeye çalışıyorum doğsun aradan çıksın rahatça vereyim diye yoksa oldu olmadı değil şuan

Aynı düşünce bende de vardı, ama iki senedir aynı kilodayım neredeyse :) karbonhidrat ve tatlıyı kes bence. Bu bana doktorumun önerisi. Bu sağlıklı yumurta oluşumu için çok önemli. Aynı zamanda kilo da verdiriyor.

Back