• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

21 mart salı cnm benim bat Homely_angel Homely_angel .. is yoğunluğu filan derken aklımdan cikiyor bebis bat sat .. Fkt bazen mesela bugun bir anda iki bucuk senedir bebegimin olmadigi, olsun diye neler yaptigim film şeridi gibi gözümün önünden geçince oyle perişan çaresiz hissediyorum Kı kendimi gözümden istemsiz yaslar süzülüyor aglıyorum saatlerce bugun de o günlerden biriydi :cry:.. Dualar edelim birbirimize kızlar sona kalan dostlar buradan hepimiz guzel haberler verelim er gec mutkaka birbirimize .. :KK68:

Kızlar bat dündü. dün yaptığım idrar testi , sizde hafif bir çizgi görüyormusunuz
WhatsApp Image 2017-03-12 at 12.55.13.jpeg

Canım hamilesiiiiiin :) harika, uzun süredir sayfamızda böyle güzel görüntü yoktu. Haydi kan testi sonucunu da bekliyoruz. Rabbim tamamına erdirsin.
Yaptircam cnm. Cok silik oldugu icin nedenini anlayamaidm. Onceki kimyasal gebeligimde adetten 2 gun once bile net bir cizgi vardi suan yok:/ birde bikac yerde 2mcizginin yeri belli olsun diye boyle cizgiler olabileceğini okudum umarim senin dediign gibi olur

Yaptircam cnm. Cok silik oldugu icin nedenini anlayamaidm. Onceki kimyasal gebeligimde adetten 2 gun once bile net bir cizgi vardi suan yok:/ birde bikac yerde 2mcizginin yeri belli olsun diye boyle cizgiler olabileceğini okudum umarim senin dediign gibi olur

Yani testlerin yanılttığı olabiliyor ama bu çizgi fotoda net. Çizginin koyuluğu bebişin döllendiği günle alakalı olduğu için öncekiyle kıyaslama bence. En güzeli yarın sabah kan testi ;)

Kızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmm ;) ama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor

Kızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmm :KK66: ama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor

ayy süper hadi inşallah. test yapsana canım, varsa kesin çıkar.

benim de bugün bat günü, aynen senin durumdayım.

21 mart salı cnm benim bat Homely_angel Homely_angel .. is yoğunluğu filan derken aklımdan cikiyor bebis bat sat .. Fkt bazen mesela bugun bir anda iki bucuk senedir bebegimin olmadigi, olsun diye neler yaptigim film şeridi gibi gözümün önünden geçince oyle perişan çaresiz hissediyorum Kı kendimi gözümden istemsiz yaslar süzülüyor aglıyorum saatlerce bugun de o günlerden biriydi :cry:.. Dualar edelim birbirimize kızlar sona kalan dostlar buradan hepimiz guzel haberler verelim er gec mutkaka birbirimize .. :KK68:

canım benim cevap yazcaktım sana araya kaynadı, unutmuşum şimdi aklıma geldi :oops:

az zaman değil tabi ama bizim bebekler çok nazlı be canım, benim de bu ay tam iki yıl oldu. aynen senin gibi bazen psikolojim çok berbat oluyor ve tutamıyorum kendimi.

sonra bir zamanı vardır elbet diyorum, hayırlısı böyle demekki diyorum. geçen gün Hnf sllms Hnf sllms nin bir paylaşımı vardı, bir iki sayfa öncede kaldı sanırım. o kadar güzeldi ki, onu oku ve uygulamaya çalış. bende işe yaradı biraz.

bu ay şu listeyi komple hamiş yazıp kapatsam nasıl güzel bir bahar gelir sayfaya :anneadayı::KK200::anneadayı::KK200::anneadayı::KK200::KK46::KK46::KK46:

Canım Çarşamba yapmayı düşünüyorum korkuyorum ne bileyim ya :KK43: ara sıra adet sancısı geliyor ya ne olur ne olmaz diye korkuyorum ..

Canım varsa vardır zaten, kendini öyle motive etmeye çalışsan. Ilk hamileliğin sanırım değil mi? Ben önce hamile kaldığımda da aynen böyle hissetmiştim. Her ağrıda tamam oluyorum diyodum. Ama önce idrar sonra kanda pozitifim görüp havalara uçmuştum.

Back