• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tatlım hiç ağrın filan var mı? Bugün benim de bat günümdü, karnımda birazcık ağrılar oldu geçti filan.

var canım sol kasığımda var agrım bırde vajına tarafında batmalar var yanma gıbı.

bat gunumden berı var ara ara bu agrılarım yururken bazen agrı gırıyo.:)

bırde egılırken sol tarafım batıyo
Sende neler var

Alt karında böyle ağrı gibi bir şey, bir rahatsızlık var. Arada bi kasıklarıma doğru batma var. Yarın kan testi günüm, bakalım sabah bir hareket olmazsa kan vereceğim Allah ın izniyle.

Selam kızlar doktora gittim bugün yumurtalarım gelişmemiş ignenin dozunu arttırdı 75ml yaptı dua edermisiniz bana canlarım
Canım ederiZ tabi.. Stres yapma gelişir elbet daha kaçıncı günü ki iğnenin;) kafana takma sakın :)
Kızlar sabah erken test ile yapıcam az once normal test ile yaptım sonucm :)

Eki Görüntüle 1967273
Tebrikleeerrr çizgi çok nett, yarın sen de kan ver çifte kutlama yapalımm :))) Homely_angel Homely_angel değil mi;)

Aynı düşünce bende de vardı, ama iki senedir aynı kilodayım neredeyse :) karbonhidrat ve tatlıyı kes bence. Bu bana doktorumun önerisi. Bu sağlıklı yumurta oluşumu için çok önemli. Aynı zamanda kilo da verdiriyor.
Teşekkür ederim canım :) doktorum diyet listesi yazdı bana çok şükür şuan bir sıkıntı YÖK hayırlısı bakalım

sabahki testimde dünkü gibi çıkıt kızlar. kan vermeyeceğim birkaç gün daha beklicem. 2 ay once kan verıp adet olunca cok uzulmustum. bu ay beklemek ıstıyorum :(

Canım ederiZ tabi.. Stres yapma gelişir elbet daha kaçıncı günü ki iğnenin:KK66: kafana takma sakın :)

Tebrikleeerrr çizgi çok nett, yarın sen de kan ver çifte kutlama yapalımm :))) Homely_angel Homely_angel değil mi:KK66:

Tgbptn Tgbptn canım gelişir merak etme, bazen yavaş başlıyorlar zaten ;)

gulit_me gulit_me umarım kutlamayı yapabiliriz canım, bugün karnım ağrıyor ama lekelenme filan yok. 15.gündeyiz, seninki gibi olursa yarın gelebilir kırmızılar.

Ama şimdi kan vermeye gidiyorum, dua edin olur mu?

Tgbptn Tgbptn canım gelişir merak etme, bazen yavaş başlıyorlar zaten :KK66:

gulit_me gulit_me umarım kutlamayı yapabiliriz canım, bugün karnım ağrıyor ama lekelenme filan yok. 15.gündeyiz, seninki gibi olursa yarın gelebilir kırmızılar.

Ama şimdi kan vermeye gidiyorum, dua edin olur mu?
aaa hadi bakalım dualarım senle canm inşAllah gelişirde iyi sonuclar alırım :dua::KK200::anneadayı:

aaa hadi bakalım dualarım senle canm inşAllah gelişirde iyi sonuclar alırım :dua::KK200::anneadayı:

Verdim kanı bakalım, akşam beş gibi çıkacak kızlar sonuç. Ama karnım ağrıyor.

Sen de olumlu düşün, karbonhidratı ve şekeri tamamen kes canım. Eşine de keçiboynuzu özü yedir olur mu?

Verdim kanı bakalım, akşam beş gibi çıkacak kızlar sonuç. Ama karnım ağrıyor.

Sen de olumlu düşün, karbonhidratı ve şekeri tamamen kes canım. Eşine de keçiboynuzu özü yedir olur mu?
Tamam canım bende yiyorum eşimede yediriyorum keçi boynuzu hos ben bugün basladım yemege gelişmemiş deyince :KK12:çörek otu yedim birde balla karıstırıp:KK49:

Back