- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.881
3 gun gectı cnm
Tatlım hiç ağrın filan var mı? Bugün benim de bat günümdü, karnımda birazcık ağrılar oldu geçti filan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gun gectı cnm
Tatlım hiç ağrın filan var mı? Bugün benim de bat günümdü, karnımda birazcık ağrılar oldu geçti filan.
Alt karında böyle ağrı gibi bir şey, bir rahatsızlık var. Arada bi kasıklarıma doğru batma var. Yarın kan testi günüm, bakalım sabah bir hareket olmazsa kan vereceğim Allah ın izniyle.
canım testın yokmu yapsaydın keske
Haberlerini bkliyorum cnm insallh guzel hberlerle gelirsinYapmadım canım, doktor 14. Martta kan testi istedi, yarın yaptıracağım inşallah.
Canım ederiZ tabi.. Stres yapma gelişir elbet daha kaçıncı günü ki iğnenin kafana takma sakın :)Selam kızlar doktora gittim bugün yumurtalarım gelişmemiş ignenin dozunu arttırdı 75ml yaptı dua edermisiniz bana canlarım
Tebrikleeerrr çizgi çok nett, yarın sen de kan ver çifte kutlama yapalımm :))) Homely_angel değil mi
Teşekkür ederim canım :) doktorum diyet listesi yazdı bana çok şükür şuan bir sıkıntı YÖK hayırlısı bakalımAynı düşünce bende de vardı, ama iki senedir aynı kilodayım neredeyse :) karbonhidrat ve tatlıyı kes bence. Bu bana doktorumun önerisi. Bu sağlıklı yumurta oluşumu için çok önemli. Aynı zamanda kilo da verdiriyor.
Canım ederiZ tabi.. Stres yapma gelişir elbet daha kaçıncı günü ki iğnenin kafana takma sakın :)
Tebrikleeerrr çizgi çok nett, yarın sen de kan ver çifte kutlama yapalımm :))) Homely_angel değil mi
aaa hadi bakalım dualarım senle canm inşAllah gelişirde iyi sonuclar alırım
aaa hadi bakalım dualarım senle canm inşAllah gelişirde iyi sonuclar alırım
Tamam canım bende yiyorum eşimede yediriyorum keçi boynuzu hos ben bugün basladım yemege gelişmemiş deyince çörek otu yedim birde balla karıstırıpVerdim kanı bakalım, akşam beş gibi çıkacak kızlar sonuç. Ama karnım ağrıyor.
Sen de olumlu düşün, karbonhidratı ve şekeri tamamen kes canım. Eşine de keçiboynuzu özü yedir olur mu?
aaa üzüldüm bende canm hayırlısıKızlar sonuç geldi, negatif maalesef.
Verdim kanı bakalım, akşam beş gibi çıkacak kızlar sonuç. Ama karnım ağrıyor.
Sen de olumlu düşün, karbonhidratı ve şekeri tamamen kes canım. Eşine de keçiboynuzu özü yedir olur mu?
Kızlar sonuç geldi, negatif maalesef.
cok uzuldum cnm
aaa üzüldüm bende canm hayırlısı
Öyle tabi canım, kısmette yoksa yapılacak bir şey yok.