• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

sabahki testimde dünkü gibi çıkıt kızlar. kan vermeyeceğim birkaç gün daha beklicem. 2 ay once kan verıp adet olunca cok uzulmustum. bu ay beklemek ıstıyorum :KK43:
Daha koyu değil diye mi böyle düşünüyorsun? Dur bakalım ümitsiz olma öyle, inşallah güzel haner alırsın ;)
Tgbptn Tgbptn canım gelişir merak etme, bazen yavaş başlıyorlar zaten :KK66:

gulit_me gulit_me umarım kutlamayı yapabiliriz canım, bugün karnım ağrıyor ama lekelenme filan yok. 15.gündeyiz, seninki gibi olursa yarın gelebilir kırmızılar.

Ama şimdi kan vermeye gidiyorum, dua edin olur mu?

Kızlar sonuç geldi, negatif maalesef.

Canım, ben seni çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım aynı durumu.. en kısa zamanda biz de hamile kalıcaz inşallah, belki de bir dahaki aya??

Daha koyu değil diye mi böyle düşünüyorsun? Dur bakalım ümitsiz olma öyle, inşallah güzel haner alırsın :KK66:

Canım, ben seni çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım aynı durumu.. en kısa zamanda biz de hamile kalıcaz inşallah, belki de bir dahaki aya??

Eminim çok iyi anlıyorsun canım, aşılama sonrası negatifi görmek daha da çok üzüyormuş.

Kalacağız elbet, zamanı geliyordur inşallah.

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

merhaba kızlar doktordan geldim simdi sol da 1 yumurtam var saglıklı 11.5 olmus pazartesi gene gicem tam gelişir o zamana dedi :KK49:hafataya aşılamam olabilir sanırım

Back