- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.841
Merhaba şekerim benim 5 nisan :)gulit_me
Tgbptn
Duble Turk Kahvesi
Hnf sllms
dilfeza
Şekerler batlarınızı yazar mısınız güncellenelim artık. Bebekler geliyoooor :)
gulit_me
Tgbptn
Duble Turk Kahvesi
Hnf sllms
dilfeza
Kızlar bat dündü. dün yaptığım idrar testi , sizde hafif bir çizgi görüyormusunuzEki Görüntüle 1966479
Yaptircam cnm. Cok silik oldugu icin nedenini anlayamaidm. Onceki kimyasal gebeligimde adetten 2 gun once bile net bir cizgi vardi suan yok:/ birde bikac yerde 2mcizginin yeri belli olsun diye boyle cizgiler olabileceğini okudum umarim senin dediign gibi olurCanım hamilesiiiiiin :) harika, uzun süredir sayfamızda böyle güzel görüntü yoktu. Haydi kan testi sonucunu da bekliyoruz. Rabbim tamamına erdirsin.
Yaptircam cnm. Cok silik oldugu icin nedenini anlayamaidm. Onceki kimyasal gebeligimde adetten 2 gun once bile net bir cizgi vardi suan yok:/ birde bikac yerde 2mcizginin yeri belli olsun diye boyle cizgiler olabileceğini okudum umarim senin dediign gibi olur
Cok tesekkurler cnmYani testlerin yanılttığı olabiliyor ama bu çizgi fotoda net. Çizginin koyuluğu bebişin döllendiği günle alakalı olduğu için öncekiyle kıyaslama bence. En güzeli yarın sabah kan testi
Canım burun ameliyatı oldum sizleri ihmal ettim gelen gidengulit_me
Tgbptn
Duble Turk Kahvesi
Hnf sllms
dilfeza
Canım burun ameliyatı oldum sizleri ihmal ettim gelen gidenbenim bat 29 mart öpüyorum sizleri
Kızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmmama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor
21 mart salı cnm benim batHomely_angel .. is yoğunluğu filan derken aklımdan cikiyor bebis bat sat .. Fkt bazen mesela bugun bir anda iki bucuk senedir bebegimin olmadigi, olsun diye neler yaptigim film şeridi gibi gözümün önünden geçince oyle perişan çaresiz hissediyorum Kı kendimi gözümden istemsiz yaslar süzülüyor aglıyorum saatlerce bugun de o günlerden biriydi .. Dualar edelim birbirimize kızlar sona kalan dostlar buradan hepimiz guzel haberler verelim er gec mutkaka birbirimize ..
Canım Çarşamba yapmayı düşünüyorum korkuyorum ne bileyim yaayy süper hadi inşallah. test yapsana canım, varsa kesin çıkar.
benim de bugün bat günü, aynen senin durumdayım.
kızlar yarın tekrar test yapcamm :) bakalım cızgı koyulasacakmı
Canım Çarşamba yapmayı düşünüyorum korkuyorum ne bileyim yaara sıra adet sancısı geliyor ya ne olur ne olmaz diye korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?