• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba hanımlar nasılsınız :KK200:
Canımmm sen nasılsıın? Ben bebek düşüncesine yaza kadar ara verdim... ondan çok sık girmiyorum topiğe yaza tüp bebek inşallah:) ;)
Canim bnm gibi sende tup bebege kadar alternatifler denesen ya . Hsg cekilmistin dimi
Hsg çekildim o bile 1 yıl oldu.. Yok canım ya ben yoruldum ve psikolojik olarak da çok yıprandım keza eşim de öyle.. Artık ben doğal yolla olmayacağını kabullendim. Eşimi de yordum bu süreçte. Onunla sadece istediğimiz için birlikte olmayı özlemişim düşün.. Yaza tüm tedavileri deneriz ama şimdi dinlenme süreci bize iyi gelecek:) teşekkür ederim tavsiyen için ama şimdilik böyle düşünüyoruz..

Canımmm sen nasılsıın? Ben bebek düşüncesine yaza kadar ara verdim... ondan çok sık girmiyorum topiğe yaza tüp bebek inşallah:) :KK66:

Hsg çekildim o bile 1 yıl oldu.. Yok canım ya ben yoruldum ve psikolojik olarak da çok yıprandım keza eşim de öyle.. Artık ben doğal yolla olmayacağını kabullendim. Eşimi de yordum bu süreçte. Onunla sadece istediğimiz için birlikte olmayı özlemişim düşün.. Yaza tüm tedavileri deneriz ama şimdi dinlenme süreci bize iyi gelecek:) teşekkür ederim tavsiyen için ama şimdilik böyle düşünüyoruz..
Aa güzel haber Bu canm belki düşünceyi kafandan atınca yaza kadar olur kendiliginden olmaz ise de tüp bebekle olur Allahın izniyle hepinize cok dua ediyorm bnde bu ay tatil yaptım kfamı dagıttm calısma yaptım bakalım beklmeye koyuldum :)

Aa güzel haber Bu canm belki düşünceyi kafandan atınca yaza kadar olur kendiliginden olmaz ise de tüp bebekle olur Allahın izniyle hepinize cok dua ediyorm bnde bu ay tatil yaptım kfamı dagıttm calısma yaptım bakalım beklmeye koyuldum :)
Sanmıyorum canım ya psikolojik değil artık bizimki.. Ama kısmet tabi belli olmaz bu işler... Teşekkür ederim güzel sözlerin için:)

Demek mart ayında aşılama yapacaksın, bakalım inşallah bu ay bebeğin seninledir de gerek bile kalmaz:) hepimizim hakkında hayırlısı olsun :)

Benim de dualarım sizlerle:) her şey güzel olsun hepimiz için

Sanmıyorum canım ya psikolojik değil artık bizimki.. Ama kısmet tabi belli olmaz bu işler... Teşekkür ederim güzel sözlerin için:)

Demek mart ayında aşılama yapacaksın, bakalım inşallah bu ay bebeğin seninledir de gerek bile kalmaz:) hepimizim hakkında hayırlısı olsun :)

Benim de dualarım sizlerle:) her şey güzel olsun hepimiz için
aminnn canım inşAllah bakalım nasip ilk aşılamam olmaz ise izmirde mikroçipli aşılama deneyecegim:eek:

Slm Can'larım nasilsiniz ozledim sizleri muhabbetlerimizi :( coook yoğunum bebis yok hala bizde.. Kafamızdan çıkardık düşünmemeye çalışıyoruz bakalim kendi haline bıraktık Bir sure daha ;) dualarim sizlerle sizde beni unutmayın

Slm Can'larım nasilsiniz ozledim sizleri muhabbetlerimizi :KK43: coook yoğunum bebis yok hala bizde.. Kafamızdan çıkardık düşünmemeye çalışıyoruz bakalim kendi haline bıraktık Bir sure daha :KK66: dualarim sizlerle sizde beni unutmayın

Canım biraz sessiz buralar. Aslında ben de eskisi kadar gelmiyorum ki biraz uzaklaşıyım. Artık birileri bebek haberi verse de bi şenlense buralar. Çok zamandır yok bir müjdemiz.

dilfeza dilfeza canım bizde de durumlar seninle aynı.. yaza bıraktık tedavimizi de.. kaldık zaten az kişi bizden de müjde yok şimdilik.. En kısa zamanda birinden güzel haber gelse keşke mutlu olsak:) ben de çok sık girmiyorum foruma.. Sat bat ilişki günleri takip etmiyorum çünkü.. hakkımızda hayırlısı, benim de dualarımda hepiniz varsınız:) öpüyorum çok :KK200:

Merhaba kızlar doktora gittim bugün aşılama için startı verdik gonal f 300 yazdı 50 ml kullanıcakmısım catlatma ignesi verdi birde pazartesi tekrar kontrole gidecegim hayırlısıyla :dua:

Hadi gözün aydın canım:) inşallah güzel sonuçlarına seviniriz burda hep beraber;)

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..
Merhaba ben gebe değilim sana yardımcı olamayacağım ama herkesin belirtileri değişiyor ama en büyük belirti gecikme;)

Burda hamile kalan arkadaşların çoğu doğurdu haliyle pek gelemiyorlar foruma.. biz az kişi gebe kalamayanlar olarak kaldık.. benim de öyle oldu diye cevap gelmezse merak etme diye belirttim bunu. İnşallah hamilesindir:anneadayı: bizimle de paylaşırsan seviniriz güzel haberler duymak iyi geliyor:KK46: yeni mi karar verdiniz bebek olayına? Çok bekletmez inşallah

Merhaba ben gebe değilim sana yardımcı olamayacağım ama herkesin belirtileri değişiyor ama en büyük belirti gecikme:KK66:

Burda hamile kalan arkadaşların çoğu doğurdu haliyle pek gelemiyorlar foruma.. biz az kişi gebe kalamayanlar olarak kaldık.. benim de öyle oldu diye cevap gelmezse merak etme diye belirttim bunu. İnşallah hamilesindir:anneadayı: bizimle de paylaşırsan seviniriz güzel haberler duymak iyi geliyor:KK46: yeni mi karar verdiniz bebek olayına? Çok bekletmez inşallah
Teşekkür ederim canım evet yeni başladık :)

Back