Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallah işe yarar tatlım ben de bu ay ikisine de başlayayım bari artık bu ay ne duysam yaparım ben

Idrar yaparken yanman yoksa hamilelik ihtimali düşünülebilir cnm tabiki seni umutlandirmak istemem en iyisikan tahlili kesin ssonuç adt tarihin geçtiyse yaptir gitsin
Kızlar gecen ay adtmden 11 gün once sık idrara cıkma idrar yanmasi vardi enfksynmus adt oldum gecti drken bu ay yne adtme 11 gun var sık idrara çkma var ama yanma yok sdce sbh 1 kre oldu ve sag kasgm cok agryo

Kızlar adet tarihim 21 eylul 19 eylul bzm icin onemli bi tarih eger hamileysem cok guzel bi supriz olcak 19nda yaptiramam cumartsiye dnk geliyo saglik ocagnda yaptrmam gerek cok yakn cunku 18nd cuma yaptramam pzrtsye kalr snuc o gun ckmyo cunku 17si cok mu erken

Canım bnmde o tarihlerde ayy merakdan catlayacam kasıklarımda cok agrı var dün doktora gittim hersey normal dedi tahlil yaptı hormon ve hemogram hiç bi sorun hersey düzgün dedi bakalım hamile kalabildim mi bu ay :)

Canım bnmde o tarihlerde ayy merakdan catlayacam kasıklarımda cok agrı var dün doktora gittim hersey normal dedi tahlil yaptı hormon ve hemogram hiç bi sorun hersey düzgün dedi bakalım hamile kalabildim mi bu ay :)
Benimd kasklarmda var cnm ya. Tahlillerde gebelik icn ykmuydu cnm çikmymyms yani olsa görmezmiydi

Slm kızlar 4 gun gecikmeli adet oldum bu aksam .. yeni bat 6 Ekim görünüyor bakalım nasip bu ay umutlar Ekim'e kaldı bu ay 12. Ay oluyir kızlar artık gelsin bebisim hayırlısiyla insaallah

Yoktu canm tahliller de gebeliğe bakmadım hem kanda döllenme oldukdan 10 gün snra belli olur die okumustum bir yerde yanlıs okumadıysam
Cnm ztn 10 gun sonra yumurtlamadan adete denk gelmiyomu e o zaman idrardadaabelli oluyo kanda daha erken cikmasi gerekmymu hic anlamadm ben bu isi bized bu ay ugurlu gelsin insallah. Birde benim yumurtlamam bitti ama ara ara akintm oluyo sendede varmı

Şimdi nette okudum canm döllenme oldukdan 6-10 gün arası kanda ki deger artmaya baslarmıs idrarda daha gec belli olurmus hayırlısı olsun inş bebişlerimiz olur gece rüyamda kız bevegim oluyordu annem de rya görmüşş kız bebek evet var canım bnde de ara ara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…