- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.761
Kontrole git canım heyecanın yerine gelir olacak Allahn izniyle :) benim yum yum cok inatci bu ay dün catladı büyük ihtimalle daha 14 günüm var adete sanırım bu ay döngüm degişti 28.günde catladı yumoş beklemeye devam canım ben dahaCanımmmm Allah analı babalı büyütsün, isimleri ile yaşasınlar:) inşallah en kısa zamanda küveZden de çıkarlar sağlıkla gidersiniz eve:) çok öptüm canım seni:))
Evet aynı vuruluyorum çünkü o dozla baya yumurtam oluşmuştu. İnşallah dediğin gibidir 2. De şans yüksektir. Bilmiyorum ki çok umutlu değilim, ilki gibi heyecanlı da değilim, ama yarın bi kontrole gideyim de belki yine heyecanlanırım:)) sen de gelmiyorlar yaptın mı tekrar test canım? Ne alemdesiniz??
Yaaa inşallah kuzuuum inşallah:)
Canımm ihi yolculuklar, bence sana orası iyi gelecek veee belki 3 kişi dönersinizzz:))
İyi tatiller canımkızlar ben iki haftalık bir tatile çıkıyorum, internet olanağı da olmadığı için iki haftacık ayrı kalacağız. umarım döndüğümde hep güzel haberler okurum. birbirinize iyi bakın, buraları da sessiz bırakmayın olur mu?
hepinizi çok öpüyorum.
Yaa anladım değişik olmuş bu ay.. Hadi bakalım inşallah gelir bebişiiinnn bence bu ay güzel bir ay olacak:) benim kontrolde bir yumurta büyümüş ancak yarın yine kontrolüm var. Acayip değişik geçiyor bu ay.. karnım ağrıyor midem bulanıyor tüm yan etkileri görüyorum. Yarın doktora soracağım bakalım..: çok boş kalmış buralar ya üzüldüm vallaKontrole git canım heyecanın yerine gelir olacak Allahn izniyle :) benim yum yum cok inatci bu ay dün catladı büyük ihtimalle daha 14 günüm var adete sanırım bu ay döngüm degişti 28.günde catladı yumoş beklemeye devam canım ben daha
Bende giriyorum kimseler yok üzülüyorm inş bu ay cok güzel olacak canm hayırlısıyla haber ver merak ediyorm haftaya cuma test yapıcam bakalım :)Yaa anladım değişik olmuş bu ay.. Hadi bakalım inşallah gelir bebişiiinnn bence bu ay güzel bir ay olacak:) benim kontrolde bir yumurta büyümüş ancak yarın yine kontrolüm var. Acayip değişik geçiyor bu ay.. karnım ağrıyor midem bulanıyor tüm yan etkileri görüyorum. Yarın doktora soracağım bakalım..: çok boş kalmış buralar ya üzüldüm valla
Bende giriyorum kimseler yok üzülüyorm inş bu ay cok güzel olacak canm hayırlısıyla haber ver merak ediyorm haftaya cuma test yapıcam bakalım :)
Yaa hadi çok heyecanlı inşallah güzel sonuç verirsinn de buralar bir bayram eder yaa:)) bu ay doğum yapacak var mı ki? Bebek kokusu gelsin buralara:)Bende giriyorum kimseler yok üzülüyorm inş bu ay cok güzel olacak canm hayırlısıyla haber ver merak ediyorm haftaya cuma test yapıcam bakalım :)
İnşAllah tatlım bende heyecanla bekliyorum hayırlısı AllahdanYaa hadi çok heyecanlı inşallah güzel sonuç verirsinn de buralar bir bayram eder yaa:)) bu ay doğum yapacak var mı ki? Bebek kokusu gelsin buralara:)
Ben senden umutluyum canım. Benim dr yarın tekrar çağırdı bu ay yavaş büyütüyor benim yumurtalar bakalım.. haberdar ederim sizleri:) sen coştur biz de arkanızdan gelelim:)
İnşAllah tatlım bende heyecanla bekliyorum hayırlısı Allahdanİnş yum yum lar büyüyüp simermito ile bulusacaklar ve bebişin gelecek dualarımdasınız
Amin amin inş bebişlerimiz geleck :)Canlarım her şey gönlünüzce olsunnn meleklerimize kavuşalım inşallahhh benim işler çok yoğun 10 gündür sadece bi bakıp çıkıyorum kendime hayrım yok vallahi ama yorgunluktan ölsem de çalışmalara devam ediyoruzgulit_me
aaa çok geçmiş olsun canım benimKızlar beni cuma günü hastaneye yatırdılar. Aşılama olamadım. Gonal f ağır gelmiş bu sefer. Bugün daha iyiyim de bilgilendirmek için yazdım sık giremiyorum. Öptüm hepinizl
İyiyiz cmm ayni devam ediyoruz.. eşim ilac kullanıyor .. Bizimde tatil bitti Bakalim guzel haberler vereceğimiz gunler gelsin insaallah :)Kızlar ben geldiiiiim, çok ilginç yerler gördük, Bol bol gezdik. Acayip yorulduk, bu ay yumyum ile spermito buluşabilir mi bilmiyorum.
Sizler nasılsınız, özlediniz mi beni
İyiyiz cmm ayni devam ediyoruz.. eşim ilac kullanıyor .. Bizimde tatil bitti Bakalim guzel haberler vereceğimiz gunler gelsin insaallah :)
Aynıyız tatlım, sen nasılsın? Hazırlıklar başladı mı artık?kızlar nasılsınız? var mı güzel haberler?
Aynıyız tatlım, sen nasılsın? Hazırlıklar başladı mı artık?
hosgeldinHomely_angel ben bu aydan cok ümitliydim ama kırmzıyı yedik aşılama yaptıracaktık bu ay fakültede doktor bir ay izne ayrılmıs bu ayda kendimiz deneyelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?