- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.781
ufak bir iki şey aldım o kadar..hamileliği dolu dolu yaşayamadım ki..
üçlü taramam riskli çıktı ve onu takiben bir sürü olumsuz şey yaşadım..
şimdi de tevekkül ediyorum..
Rabbim herkese hayırlı evlatlar hayırlı gebelikler nasip etsin
merak ettim sizleri var mı bir gelişme umuduyla..
Ikili testin normal değil miydi canım? Benim doktorum ikili de sorun yoksa üçlü yapılmamalı derdi. Ne gibi riskler çıktı? Unutma benim ikilimde de biyokimyasal risk çıkmıştı ve sonucunda gen testlerinin hepsi normal çıkmıştı.
Âmin canım hepimize sağlıklı evlatlar versin Rabbim.
İkili normaldi üçlü riskli çıktı..amniyosentez önerdiler yaptırmadım..detaylı ultrasona girdim bebeğimin beyninde kistler olduğunu bağırsaklarında parlaklık olduğunu öğrendim..
1 ay sonra kistler küçülmüştü ama parlaklık hala devam ediyor...
gelişim geriliği cücelik fetal ölüm gibi risklerden doktor bahsetti...
yani Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
Allah verdikleriyle de sınıyor vermedikleriyle de
Ne olursa olsun bebeğimi aldırmayı hiç düşünmedim
Çok şükür bitanem koşturuyorum valla sizleri merak ettimiyiyiz tatlım sen nasılsın
Merhaba canım,evet çok uzun süredir görünmüyorsun. Bizler bir kaç kişi kaldık hala buradayız işte. Ben yarın doktora gidiyorum.Merhaba hanımlar bu gün fark ettim ki ben uzun zamandır girmiyorum buraya bir bakayım dedim ne var ne yok herkes nasil
Aynen cnm asila yaptirdin zaten bir kere bncede yaza tup bebek denemek daha mantikli olurCanlarım merhaba:) Sadece merhaba demek istedim sizlere.. ben aşılma işini bıraktım bir süre. Belki yaza direkt tüp bebek yaparız.. öpüldünüz şimdilik..
Tup bebek basarili gecer canim o cepte diye dusunuyorum bn hep . Cunku bizim gibi kist gecmisi olanlarin rahimde problem olmuyor. O yumurta rahime gelemiyor saglikli bir sekilde.Hnf sllms canım evet ben de senin gibi düşündüm:) artIk öyle günmüş yumurtaymış onları da attım bir kenara. İnşallah yaza tüp bebek denemesi başarılı geçer umuduyla bakıyorum:)
Senin dediğin şeyi hiç duymadım. Ama dikkat et lütfen, iyice araştırıp bir doktora danış canım. Kendine zarar verme yanlışıkla:.. inşallah bebeğin seninle olur bu ay
Umarım öyledir.. Hadi bakalım güzel haber ver bize:) ben artık çok girmiyorum çünkü bebek için çabam yok. Ben şuan kabullendim. Ama sizde gelen her güzel haber mutluluk ve umut bana:) hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:) sen inşallah güzel sonuç alırsın canımTup bebek basarili gecer canim o cepte diye dusunuyorum bn hep . Cunku bizim gibi kist gecmisi olanlarin rahimde problem olmuyor. O yumurta rahime gelemiyor saglikli bir sekilde.
Canim bnm gibi sende tup bebege kadar alternatifler denesen ya . Hsg cekilmistin dimiUmarım öyledir.. Hadi bakalım güzel haber ver bize:) ben artık çok girmiyorum çünkü bebek için çabam yok. Ben şuan kabullendim. Ama sizde gelen her güzel haber mutluluk ve umut bana:) hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:) sen inşallah güzel sonuç alırsın canım
Bn iyim cnm sen nasilsin? Sen neler yapiyorsun?Merhaba hanımlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?