• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ben dün adet oldum. Hemen de doktora gittim. Kistler gitmiş. Cuma iğnelerime başlıyorum. Yeni regl tarihi söyleyemiyorum aşılamada değişiyor ya, çatlatma iğnesinden sonra söylerim:) hakkımızda hayırlısı. Şehir dışına olacağım için giremem 1-2 gün hepiniz öpüldünüz. Bu arada Homely_angel Homely_angel ses et bebeğim merak ettim. Kaç güıfndür sesin soluğun çıkmıyor.
Ayy hadi bakalım canım ikincide sansın cok yüksek gene 37.5 lık mu vuruluyorsn heyecan yaptım bnde :) hayırlı yolculuklar canımcım

Kizlar ben dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu solunumdan dolayi kuvezdeler dua edin cok kalmayalim. Bende sezeryan agrilari disinda iyiyim hepiniz bugunleri yasarsiniz insallah dualarimizdasiniz
Hayırlı olsn canım Allah analı babalı büyütsün Allah bizlerede nasip etsin dualarımız bebişlerle isimlerini ne koydunuz :)

Kızlar ben dün adet oldum. Hemen de doktora gittim. Kistler gitmiş. Cuma iğnelerime başlıyorum. Yeni regl tarihi söyleyemiyorum aşılamada değişiyor ya, çatlatma iğnesinden sonra söylerim:) hakkımızda hayırlısı. Şehir dışına olacağım için giremem 1-2 gün hepiniz öpüldünüz. Bu arada Homely_angel Homely_angel ses et bebeğim merak ettim. Kaç güıfndür sesin soluğun çıkmıyor.
Hadi hayırlı olsun cnm inşallah tutar

Oley oley oley, gitmiş pis kistoşlar. O zaman gelsin bebişler :)

Kizlar ben dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu solunumdan dolayi kuvezdeler dua edin cok kalmayalim. Bende sezeryan agrilari disinda iyiyim hepiniz bugunleri yasarsiniz insallah dualarimizdasiniz

Ayy maşallah size, çok çok kutlarım canım. Kızının minicik hali gözümün öne geldi şu an, çünkü benim kardeşim de 1650 doğmuştu. Çok çabuk toparlanıp büyüyor hiç merak etme. En kısa zamanda hep beraber evinize gidin inşallah. Dualar sizinle.

Canım kaç gündür giremedim, kusura bakma. Bence pozitif değil bunlar,kafanı çok bulandırma. Her ihtimale karşı bir değerlendirme yapabilirsin ama bir ayda iki kere yumurtlama olmazmış.
IMG_2867.JPG

evet mysss haklısın bugün tam koyu oldu hatta t cyi geçti bugün ve cumartesi casıp bırakıcam iki haftadır gün asırı yaptık :skandal::oha:

Belki de hamilelik vardır canım, bazı bayanlarda hamile olduklarında böyle koyulaşıyormuş. Ama geç yumurtlama da olabilir. Sen değerlendirmelerini yap, gerisini boşver bence.

Iki ay önce benim de böyle olmuştu, regle bir kaç gün kala bile çok koyuydu. Ama niye oldu anlayamadım.

Belki de hamilelik vardır canım, bazı bayanlarda hamile olduklarında böyle koyulaşıyormuş. Ama geç yumurtlama da olabilir. Sen değerlendirmelerini yap, gerisini boşver bence.

Iki ay önce benim de böyle olmuştu, regle bir kaç gün kala bile çok koyuydu. Ama niye oldu anlayamadım.
gebelik yaptım canım negatif cıktı yum yum sanırım bu

kızlar ben iki haftalık bir tatile çıkıyorum, internet olanağı da olmadığı için iki haftacık ayrı kalacağız. umarım döndüğümde hep güzel haberler okurum. birbirinize iyi bakın, buraları da sessiz bırakmayın olur mu?

hepinizi çok öpüyorum.
Bizde seni öpüyoruz canım iyi tatiller
İnşAllah bu tatil sana cok iyi gelsin bebiş getirsin inşAllah :anneadayı::KK200:

Canımmmm Allah analı babalı büyütsün, isimleri ile yaşasınlar:) inşallah en kısa zamanda küveZden de çıkarlar sağlıkla gidersiniz eve:) çok öptüm canım seni:))
Ayy hadi bakalım canım ikincide sansın cok yüksek gene 37.5 lık mu vuruluyorsn heyecan yaptım bnde :) hayırlı yolculuklar canımcım
Evet aynı vuruluyorum çünkü o dozla baya yumurtam oluşmuştu. İnşallah dediğin gibidir 2. De şans yüksektir. Bilmiyorum ki çok umutlu değilim, ilki gibi heyecanlı da değilim, ama yarın bi kontrole gideyim de belki yine heyecanlanırım:)) sen de gelmiyorlar yaptın mı tekrar test canım? Ne alemdesiniz??
Oley oley oley, gitmiş pis kistoşlar. O zaman gelsin bebişler :)
Yaaa inşallah kuzuuum inşallah:)
kızlar ben iki haftalık bir tatile çıkıyorum, internet olanağı da olmadığı için iki haftacık ayrı kalacağız. umarım döndüğümde hep güzel haberler okurum. birbirinize iyi bakın, buraları da sessiz bırakmayın olur mu?

hepinizi çok öpüyorum.
Canımm ihi yolculuklar, bence sana orası iyi gelecek veee belki 3 kişi dönersinizzz:))

Back