• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar benden kırmızı kart :duduk::KK12::63::işsiz::KK1::kızgın::KK43::ruh::KK42::mad:
:( yaa sökülmedi diye seviniyordum ben de.. Yok yok 2017 bizim yılımız olacak gör! Benim de sancılarım başladı.. Ve Şehir dışına çıkıcam şu reglin 3. Günü olayını nasıl yapıcaz onu düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1940543

Eki Görüntüle 1940541
Selam kızlar benim 17.gün yumurtam catladı die düşünüyorum ama bugün ki testte 22.gün yani gene böyle koyu 2.kez mi gumurtluyorm kafam cok karısık
Ya ben hiç anlamıyorum ama ever baya koyu çıkmış.. myss gelince yorumlar:)

:KK43: yaa sökülmedi diye seviniyordum ben de.. Yok yok 2017 bizim yılımız olacak gör! Benim de sancılarım başladı.. Ve Şehir dışına çıkıcam şu reglin 3. Günü olayını nasıl yapıcaz onu düşünüyorum..

Ya ben hiç anlamıyorum ama ever baya koyu çıkmış.. myss gelince yorumlar:)
sen ilk asılamada gonfol f mi kullandın canm

aklıma geldi de sorayım dedim canım sana simdiden iyi yolculuklar doktor bana adetin haftasona gelecek olursa 1-2-3 gün gel farketmez dedi sende bir sor istersen :eek:
Evet canım ama şöyle ben dün adet olsaydım 3. Günü çarşamba olacaktı. Bugün olursam 2. Günü yine çarşamba olurdu.. ama ben bugün adet olmazsam yarın 1. Gün olacak ayy ne karışık oldu.. bakalım artık kısmet:) regl olunca arıycam doktorumu ona göre bir şey düşünücez artık

Evet canım ama şöyle ben dün adet olsaydım 3. Günü çarşamba olacaktı. Bugün olursam 2. Günü yine çarşamba olurdu.. ama ben bugün adet olmazsam yarın 1. Gün olacak ayy ne karışık oldu.. bakalım artık kısmet:) regl olunca arıycam doktorumu ona göre bir şey düşünücez artık
Ay ne yalan söyleyeyim benimde kafam karıstı :KK70::KK70:hadi bakalım ne diecek doktor Haber et bizede

Mrb kızlar hepinize yazılarınızı okuyorum bişey yazmasamda... Bnde bekleyişteyim dediğim gibi ikinci kez bel çektirdim gene rahmin dönmüş dedi kadın ağır iş yapma ağır kaldırma diye uyardı. Nyse işte bi de üniversite hastanesi tüp bebek kliniğine yönlendirildim nihayet , yapılan testlerden sonra . Ayın birinde ilk randevum bakalım nasıl bir tedavi izlicez tüp kararı çıksada 5/6 ay sürer dediler. Böylece biraz daha beklemişte oluruz bakalım hayırlısıyla.

Bir de kızlar benim doğru düzgün pek yumurtam gelişmiyor ya . Bu kadının verdiği bitkilerle baya bir yumurtam büyümüş ultrasonda gördüm . Bence klomen etkisi yapıyor resmen. Zaten yumurtlama dönemi inanılmaz stresliydi de

Mrb kızlar hepinize yazılarınızı okuyorum bişey yazmasamda... Bnde bekleyişteyim dediğim gibi ikinci kez bel çektirdim gene rahmin dönmüş dedi kadın ağır iş yapma ağır kaldırma diye uyardı. Nyse işte bi de üniversite hastanesi tüp bebek kliniğine yönlendirildim nihayet , yapılan testlerden sonra . Ayın birinde ilk randevum bakalım nasıl bir tedavi izlicez tüp kararı çıksada 5/6 ay sürer dediler. Böylece biraz daha beklemişte oluruz bakalım hayırlısıyla.
Hayırlı olsun canım inş bebebgin en kısa zamnda gelir güzel haberler alırız ahim ters dönmesi cok ilginc :KK14:

Kızlar ne kadar sessiZleşti buralar ben arada fırsat buldukça girip okuyorum hadi iyi haberler verin az sewinelim
Canım benim:) kocaman olmuştur bebişin senin:) dua et bize güzel haberler gelsin bizden ama benden yine kırmızı kart!
Yaa canım dikkat et kendine.. İyi bakalım 5-6 ay dediğin nedir ki? Hem kafan rahat olacak ya güzel şeyler olur belki o ara;) her şeyin güzeli olsun canım senin için:)

Kızlar ben dün adet oldum. Hemen de doktora gittim. Kistler gitmiş. Cuma iğnelerime başlıyorum. Yeni regl tarihi söyleyemiyorum aşılamada değişiyor ya, çatlatma iğnesinden sonra söylerim:) hakkımızda hayırlısı. Şehir dışına olacağım için giremem 1-2 gün hepiniz öpüldünüz. Bu arada Homely_angel Homely_angel ses et bebeğim merak ettim. Kaç güıfndür sesin soluğun çıkmıyor.

Back