- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.741
Ayy hadi bakalım canım ikincide sansın cok yüksek gene 37.5 lık mu vuruluyorsn heyecan yaptım bnde :) hayırlı yolculuklar canımcımKızlar ben dün adet oldum. Hemen de doktora gittim. Kistler gitmiş. Cuma iğnelerime başlıyorum. Yeni regl tarihi söyleyemiyorum aşılamada değişiyor ya, çatlatma iğnesinden sonra söylerim:) hakkımızda hayırlısı. Şehir dışına olacağım için giremem 1-2 gün hepiniz öpüldünüz. Bu aradaHomely_angel ses et bebeğim merak ettim. Kaç güıfndür sesin soluğun çıkmıyor.
Hayırlı olsn canım Allah analı babalı büyütsün Allah bizlerede nasip etsin dualarımız bebişlerle isimlerini ne koydunuz :)Kizlar ben dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu solunumdan dolayi kuvezdeler dua edin cok kalmayalim. Bende sezeryan agrilari disinda iyiyim hepiniz bugunleri yasarsiniz insallah dualarimizdasiniz
Ali afra :) bugun babasi kimliklerini cikartcakHayırlı olsn canım Allah analı babalı büyütsün Allah bizlerede nasip etsin dualarımız bebişlerle isimlerini ne koydunuz :)
Yanımda değil babamı bırakıp gelecek cnm zor yani allah yardım ederde insan üzülüyo daha çok minikAa ne cabuk geciyor zaman zor keske daha uzun olsa bu dogum izinleri Allahdan annen yanındaymıs canm hiç kimse olmazsa daha zor
Hadi hayırlı olsun cnm inşallah tutarKızlar ben dün adet oldum. Hemen de doktora gittim. Kistler gitmiş. Cuma iğnelerime başlıyorum. Yeni regl tarihi söyleyemiyorum aşılamada değişiyor ya, çatlatma iğnesinden sonra söylerim:) hakkımızda hayırlısı. Şehir dışına olacağım için giremem 1-2 gün hepiniz öpüldünüz. Bu aradaHomely_angel ses et bebeğim merak ettim. Kaç güıfndür sesin soluğun çıkmıyor.
gelecek aya inş canım doktora vs gidecekmisin
Eki Görüntüle 1940543
Eki Görüntüle 1940541
Selam kızlar benim 17.gün yumurtam catladı die düşünüyorum ama bugün ki testte 22.gün yani gene böyle koyu 2.kez mi gumurtluyorm kafam cok karısık
Kızlar ne kadar sessiZleşti buralar ben arada fırsat buldukça girip okuyorum hadi iyi haberler verin az sewinelim
Kızlar ben dün adet oldum. Hemen de doktora gittim. Kistler gitmiş. Cuma iğnelerime başlıyorum. Yeni regl tarihi söyleyemiyorum aşılamada değişiyor ya, çatlatma iğnesinden sonra söylerim:) hakkımızda hayırlısı. Şehir dışına olacağım için giremem 1-2 gün hepiniz öpüldünüz. Bu aradaHomely_angel ses et bebeğim merak ettim. Kaç güıfndür sesin soluğun çıkmıyor.
Kizlar ben dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu solunumdan dolayi kuvezdeler dua edin cok kalmayalim. Bende sezeryan agrilari disinda iyiyim hepiniz bugunleri yasarsiniz insallah dualarimizdasiniz
Canım kaç gündür giremedim, kusura bakma. Bence pozitif değil bunlar,kafanı çok bulandırma. Her ihtimale karşı bir değerlendirme yapabilirsin ama bir ayda iki kere yumurtlama olmazmış.
gebelik yaptım canım negatif cıktı yum yum sanırım buBelki de hamilelik vardır canım, bazı bayanlarda hamile olduklarında böyle koyulaşıyormuş. Ama geç yumurtlama da olabilir. Sen değerlendirmelerini yap, gerisini boşver bence.
Iki ay önce benim de böyle olmuştu, regle bir kaç gün kala bile çok koyuydu. Ama niye oldu anlayamadım.
İnşallah canm inanıyorum benEvet canım azıcık kaldık, sessizleştik iyice. Keşke sevinecek haberler verebilsek.
gebelik yaptım canım negatif cıktı yum yum sanırım bu
Bizde seni öpüyoruz canım iyi tatillerkızlar ben iki haftalık bir tatile çıkıyorum, internet olanağı da olmadığı için iki haftacık ayrı kalacağız. umarım döndüğümde hep güzel haberler okurum. birbirinize iyi bakın, buraları da sessiz bırakmayın olur mu?
hepinizi çok öpüyorum.
Canımmmm Allah analı babalı büyütsün, isimleri ile yaşasınlar:) inşallah en kısa zamanda küveZden de çıkarlar sağlıkla gidersiniz eve:) çok öptüm canım seni:))Kizlar ben dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu solunumdan dolayi kuvezdeler dua edin cok kalmayalim. Bende sezeryan agrilari disinda iyiyim hepiniz bugunleri yasarsiniz insallah dualarimizdasiniz
Evet aynı vuruluyorum çünkü o dozla baya yumurtam oluşmuştu. İnşallah dediğin gibidir 2. De şans yüksektir. Bilmiyorum ki çok umutlu değilim, ilki gibi heyecanlı da değilim, ama yarın bi kontrole gideyim de belki yine heyecanlanırım:)) sen de gelmiyorlar yaptın mı tekrar test canım? Ne alemdesiniz??Ayy hadi bakalım canım ikincide sansın cok yüksek gene 37.5 lık mu vuruluyorsn heyecan yaptım bnde :) hayırlı yolculuklar canımcım
Yaaa inşallah kuzuuum inşallah:)Oley oley oley, gitmiş pis kistoşlar. O zaman gelsin bebişler :)
Canımm ihi yolculuklar, bence sana orası iyi gelecek veee belki 3 kişi dönersinizzz:))kızlar ben iki haftalık bir tatile çıkıyorum, internet olanağı da olmadığı için iki haftacık ayrı kalacağız. umarım döndüğümde hep güzel haberler okurum. birbirinize iyi bakın, buraları da sessiz bırakmayın olur mu?
hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?