• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim bir ev arama telaşım var bir de bir arkadaşım hamile ama tansiyon bulantı sıkıntısı var dr benim bulunduğum ile sevk etti arada hastanede kalıyorum çok sık giremiyorum:KK43: benim by ay amacım kist eritmek ya kafam rahat :)

@ardaemre canımmm sana keyifli hazırlık süreçleriii ne zevklidir o öyle:)))
anladım canım gecmiş olsun arkadasına kolay gelsin :dua:

@Studentmom merhaba bana da bi tahmin yapabilir misiniz acaba :) :)

Eklentiler

• 20170110_120630.jpg
    20170110_120630.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar biz hala kafamıza göre ev bulamadık... bu ara çalışmalar da aksadı bu ay serbest burakmıştık zaten. Ama benim de tatlı krizlerim başladı. Ama ben bu ay adet olmayı iple çekiyorum ki kistlerim gitmiş olsunn veee aşılama yapalım yine;)

Kızlar biz hala kafamıza göre ev bulamadık... bu ara çalışmalar da aksadı bu ay serbest burakmıştık zaten. Ama benim de tatlı krizlerim başladı. Ama ben bu ay adet olmayı iple çekiyorum ki kistlerim gitmiş olsunn veee aşılama yapalım yine:KK66:
İnş kistlerin girmiştir canım gittiyse bu ay mi aşılama olacak :)

Sen de tatlısın :) evet sıkmıyoruz mutlu oluyoruz:KK66:

Ayy inşallah Tuğbaa:) evet canım bu ay 2. Aşılamamı olacağım. Sen ne düşünüyorsum? Olursa beraber mi bekleyeceğiz:) senin daha var mı?
aminnn inşAllah canım :KK200::dua: benim daha yeni yum yum zamanı olmazsa bu ay aşılmaya gitcez adetin 2.gününden itibaren tedavi başlayacak bakalım sıkı calısıyoruz hsg cekildim die yüksek sansımız die hayırlısı Allahdan:dua: :spor: olmazsa beraber bekleyeceğiz canım gelecek yavru kuşlar :21:

aminnn inşAllah canım :KK200::dua: benim daha yeni yum yum zamanı olmazsa bu ay aşılmaya gitcez adetin 2.gününden itibaren tedavi başlayacak bakalım sıkı calısıyoruz hsg cekildim die yüksek sansımız die hayırlısı Allahdan:dua: :spor: olmazsa beraber bekleyeceğiz canım gelecek yavru kuşlar :21:
Ayy canımm doğruu unutuum ben hsgyi seniin:))) inşallah inşallah gelecek o bebek bu ay o göbeğe;) bize güzel haber ve canım da sevinelim şurda:)

Ayy canımm doğruu unutuum ben hsgyi seniin:))) inşallah inşallah gelecek o bebek bu ay o göbeğe:KK66: bize güzel haber ve canım da sevinelim şurda:)
Amiiinnnn inşAllahhh canım hayırlısı Allahdan :) listemiz cok az kaldı hamiş topiğine gecelim hep beraber inş ;)

IMG_2843.JPG

IMG_2844.JPG

Selam kızlar benim 17.gün yumurtam catladı die düşünüyorum ama bugün ki testte 22.gün yani gene böyle koyu 2.kez mi gumurtluyorm kafam cok karısık

Back