- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.721
Kızlar benden kırmızı kart
Ya ben hiç anlamıyorum ama ever baya koyu çıkmış.. myss gelince yorumlar:)Eki Görüntüle 1940543
Eki Görüntüle 1940541
Selam kızlar benim 17.gün yumurtam catladı die düşünüyorum ama bugün ki testte 22.gün yani gene böyle koyu 2.kez mi gumurtluyorm kafam cok karısık
sen ilk asılamada gonfol f mi kullandın canmyaa sökülmedi diye seviniyordum ben de.. Yok yok 2017 bizim yılımız olacak gör! Benim de sancılarım başladı.. Ve Şehir dışına çıkıcam şu reglin 3. Günü olayını nasıl yapıcaz onu düşünüyorum..
Ya ben hiç anlamıyorum ama ever baya koyu çıkmış.. myss gelince yorumlar:)
Benimde böyleydi ve hamileyim ☺Eki Görüntüle 1940543
Eki Görüntüle 1940541
Selam kızlar benim 17.gün yumurtam catladı die düşünüyorum ama bugün ki testte 22.gün yani gene böyle koyu 2.kez mi gumurtluyorm kafam cok karısık
teşekkürler inş benimde böyle olurBenimde böyleydi ve hamileyim ☺
Evet canım 37,5 olarak kullandım:)sen ilk asılamada gonfol f mi kullandın canm
aklıma geldi de sorayım dedim canım sana simdiden iyi yolculuklar doktor bana adetin haftasona gelecek olursa 1-2-3 gün gel farketmez dedi sende bir sor istersenEvet canım 37,5 olarak kullandım:)
Evet canım ama şöyle ben dün adet olsaydım 3. Günü çarşamba olacaktı. Bugün olursam 2. Günü yine çarşamba olurdu.. ama ben bugün adet olmazsam yarın 1. Gün olacak ayy ne karışık oldu.. bakalım artık kısmet:) regl olunca arıycam doktorumu ona göre bir şey düşünücez artıkaklıma geldi de sorayım dedim canım sana simdiden iyi yolculuklar doktor bana adetin haftasona gelecek olursa 1-2-3 gün gel farketmez dedi sende bir sor istersen
Ay ne yalan söyleyeyim benimde kafam karıstıEvet canım ama şöyle ben dün adet olsaydım 3. Günü çarşamba olacaktı. Bugün olursam 2. Günü yine çarşamba olurdu.. ama ben bugün adet olmazsam yarın 1. Gün olacak ayy ne karışık oldu.. bakalım artık kısmet:) regl olunca arıycam doktorumu ona göre bir şey düşünücez artık
Canım adet olmadım kiAy ne yalan söyleyeyim benimde kafam karıstıhadi bakalım ne diecek doktor Haber et bizede
Gecmiş olsn canmCanım adet olmadım kibir de fena hastayım ağır grip geçiriyorum, yolculuğu ertelesek diyorum bazen de.. bakalım haberdar edeceğim sizi
Sağ ol tatlımmGecmiş olsn canm
Hayırlı olsun canım inş bebebgin en kısa zamnda gelir güzel haberler alırız ahim ters dönmesi cok ilgincMrb kızlar hepinize yazılarınızı okuyorum bişey yazmasamda... Bnde bekleyişteyim dediğim gibi ikinci kez bel çektirdim gene rahmin dönmüş dedi kadın ağır iş yapma ağır kaldırma diye uyardı. Nyse işte bi de üniversite hastanesi tüp bebek kliniğine yönlendirildim nihayet , yapılan testlerden sonra . Ayın birinde ilk randevum bakalım nasıl bir tedavi izlicez tüp kararı çıksada 5/6 ay sürer dediler. Böylece biraz daha beklemişte oluruz bakalım hayırlısıyla.
evet bu aralar sessizlesti canım sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar ne kadar sessiZleşti buralar ben arada fırsat buldukça girip okuyorum hadi iyi haberler verin az sewinelim
İyiyim cnm işe başlayacağım bebeğe annem bakacak onun derdindeyim daha küçük yanievet bu aralar sessizlesti canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Aa ne cabuk geciyor zaman zor keske daha uzun olsa bu dogum izinleri Allahdan annen yanındaymıs canm hiç kimse olmazsa daha zorİyiyim cnm işe başlayacağım bebeğe annem bakacak onun derdindeyim daha küçük yani
Canım benim:) kocaman olmuştur bebişin senin:) dua et bize güzel haberler gelsin bizden ama benden yine kırmızı kart!Kızlar ne kadar sessiZleşti buralar ben arada fırsat buldukça girip okuyorum hadi iyi haberler verin az sewinelim
Yaa canım dikkat et kendine.. İyi bakalım 5-6 ay dediğin nedir ki? Hem kafan rahat olacak ya güzel şeyler olur belki o araMrb kızlar hepinize yazılarınızı okuyorum bişey yazmasamda... Bnde bekleyişteyim dediğim gibi ikinci kez bel çektirdim gene rahmin dönmüş dedi kadın ağır iş yapma ağır kaldırma diye uyardı. Nyse işte bi de üniversite hastanesi tüp bebek kliniğine yönlendirildim nihayet , yapılan testlerden sonra . Ayın birinde ilk randevum bakalım nasıl bir tedavi izlicez tüp kararı çıksada 5/6 ay sürer dediler. Böylece biraz daha beklemişte oluruz bakalım hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?