- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.661
Canm annem gideli 10 gün falan oldu daha yorulmadım o yüzden ama yoruluncada değiyo die düşündüğün için çok güzel bişe allah herkese tattırsınYAaa tatlı anne seni:) güzel bir beddua olmuş:) tabi zordur gece uyuyamamak, sen iyi misin? Nasıl gidiyor annelik:)
yaa demek kaldınız bebişle başbaşa ne güzel :) Aynen harika yorgunluklar bunlar :) Sağ salim analı babalı büyüsün inşallah:) Amin canım benim inşallah :)Canm annem gideli 10 gün falan oldu daha yorulmadım o yüzden ama yoruluncada değiyo die düşündüğün için çok güzel bişe allah herkese tattırsın
Hayırlısı be kuzumm.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım pes etmek yooookkkk :*Kızlar bnim kırmızılar gene geldi . Ben bi kadına gitmiştim ya bel bağlatmıştım o da olmadı ama adet olursan gene gel demişti kistim vardı gene o da eridi sanırım bu adetle
Cnm eski nici yazmışsın da tanıdım . Öyle hala beklemedeyiz. Ovu testi hiç denemedim endometriozis olduğu için bnde doğru düzgün yumurtladığımı düşünmüyorum ah ahHayırlısı be kuzumm.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım pes etmek yooookkkk :*
Ay nasıl olacak bu işler bilmiyorum kiiiiCnm eski nici yazmışsın da tanıdım . Öyle hala beklemedeyiz. Ovu testi hiç denemedim endometriozis olduğu için bnde doğru düzgün yumurtladığımı düşünmüyorum ah ah
Eki Görüntüle 1934419
Meryem ana otu aldım kızlar bunu deneyen varmıydı aramızda
Ayy bi düzgün yükleyemedimmmo baştaki kocamannn olan dünkü :) diğeri bugünkü
Kızlar bnim kırmızılar gene geldi . Ben bi kadına gitmiştim ya bel bağlatmıştım o da olmadı ama adet olursan gene gel demişti kistim vardı gene o da eridi sanırım bu adetle
Tamm canım bakalım yazar inş :)Canım denemişti biri, yanlış hatırlamıyorsamardaemre idi. Buralardayım cevap verir bize.
Maşallah canım zaman ne cabuk geciyor dogumun gelmiş dün gibi sanki duaların için tesekkürler inş tamamlanacak listemiz :) hiç korkma Allahın izniyle cabucak atlatrsın inşKizlar nasilsiniz. Biz sonlari oynuyoruz sanirim artik doktor bu haftaki kontrolumuzde 3 hafta daha tut snra aliriz dedi artik kontrollerimiz sıklaştı haftada 1e dustu tabi baya buyuduk nefes almak dönmek falan baya zor oluyo bizim icin. Birde dogum korkusu sardiki sormayin hepiniz dualarimdasiniz insallah bu sene tum liste tamamlanicak
Evet geriye donup baktiginda cok cabuk gecmis oluyor. Sizlerde gorun bugunleri insallah.Maşallah canım zaman ne cabuk geciyor dogumun gelmiş dün gibi sanki duaların için tesekkürler inş tamamlanacak listemiz :) hiç korkma Allahın izniyle cabucak atlatrsın inş
Amin canım inşAllahEvet geriye donup baktiginda cok cabuk gecmis oluyor. Sizlerde gorun bugunleri insallah.
Canım ya cidden zaman ne çabuk geçiyor cidden.. Allah sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin inşallah :) sağlıkla al kucağına canımm benim.Kizlar nasilsiniz. Biz sonlari oynuyoruz sanirim artik doktor bu haftaki kontrolumuzde 3 hafta daha tut snra aliriz dedi artik kontrollerimiz sıklaştı haftada 1e dustu tabi baya buyuduk nefes almak dönmek falan baya zor oluyo bizim icin. Birde dogum korkusu sardiki sormayin hepiniz dualarimdasiniz insallah bu sene tum liste tamamlanicak
evt cnm bu kistlerin canimi bu kadar sikacagini hic dusunmezdim. son kez gidicem zaten haftaya fakulte hastanesine randevum var oraya da devam ediyom asamaliBi daha git bakalım, belki de kistin erimesi gerekiyordu
malesefki hep bu konu her yerde bizimle evli misin ? evet ya cocuk? ... . endometriozis cikolata kisti geliyo gidiyo ha bire kistlerAy nasıl olacak bu işler bilmiyorum kiiiibütün her saniyemi bu konuya odakladım galiba o yüzden olmuyorrrr ... endometriozis nasıl bir durum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?