Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ayy ne güzel darısı başımıza, seni de Allah hayırlısıyla kurtarsın bir nefeste inşallah. Doğum çok normal ve mucize bir olay canım, içini korku sakınca hep bunu düşün.

malesefki hep bu konu her yerde bizimle evli misin ? evet ya cocuk? ... . endometriozis cikolata kisti geliyo gidiyo ha bire kistler
Sorma yaa 4 sene olacak evleneli daha çocuk yok vs. size ne kardeşim! diyemiyorun.

O kistler var yaaa gitsiiinnn ve bi daha gelmesinnnnn onun yerine bebişler gelsinnn

Canım üstümde taşıdım ben 3 kere Meryem süresi okudum niyet ettim bi parça koparıp peçeteye sarıp sütyenimin içinde taşıdım o ay oldu şükür
Saol canım cok tesekkür ederim :) bnde 1 yasin 1 meryem süresi okudum sütyenime taktım suyunu yaptım 4 gün içtim ama suyun tadı cok bozuldu beklemekden döktüm artık hergün meryem süresine devam ediyorum Allah nasip eder inşAllah

Kızlarrr nasılsınızzzz??? Ben bu ay da olmazsa ki o gün yarın oluyor bal çörekotu tarçın olayına gireyim diyorum ama kararsımmm... yapsam zararı olur muu

Kızlarrr nasılsınızzzz??? Ben bu ay da olmazsa ki o gün yarın oluyor bal çörekotu tarçın olayına gireyim diyorum ama kararsımmm... yapsam zararı olur muu
merhaba tatlım inş olmazsın ben denedim bal çörek otu tarcın ama benm düzenimi bozdu faydasını gören arkadslar cok ama

bat yarın yani, umarım kırmızılar değil de pozitifler gelir :)

ben yaptım bu karışımı ama bende hiç bir işe yaramadı.

Homely_angel seninde bata az kalmıs canım bu aralar cok sessiz buralar
gulit_me seninde az kalmıs bata canım inşAllah bebişler gelir :)
Canım benim bir ev arama telaşım var bir de bir arkadaşım hamile ama tansiyon bulantı sıkıntısı var dr benim bulunduğum ile sevk etti arada hastanede kalıyorum çok sık giremiyorum benim by ay amacım kist eritmek ya kafam rahat :)

ardaemre canımmm sana keyifli hazırlık süreçleriii ne zevklidir o öyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…