• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

YAaa tatlı anne seni:) güzel bir beddua olmuş:) tabi zordur gece uyuyamamak, sen iyi misin? Nasıl gidiyor annelik:)
Canm annem gideli 10 gün falan oldu daha yorulmadım o yüzden ama yoruluncada değiyo die düşündüğün için çok güzel bişe allah herkese tattırsın

Canm annem gideli 10 gün falan oldu daha yorulmadım o yüzden ama yoruluncada değiyo die düşündüğün için çok güzel bişe allah herkese tattırsın
yaa demek kaldınız bebişle başbaşa ne güzel :) Aynen harika yorgunluklar bunlar :) Sağ salim analı babalı büyüsün inşallah:) Amin canım benim inşallah :)

IMG_2725.JPG
Meryem ana otu aldım kızlar bunu deneyen varmıydı aramızda

Kızlar bnim kırmızılar gene geldi . Ben bi kadına gitmiştim ya bel bağlatmıştım o da olmadı ama adet olursan gene gel demişti kistim vardı gene o da eridi sanırım bu adetle

20170103_223453.jpg
20170104_214812.jpg
Eki Görüntüle 1934481 Merhaba tatlımlarrr nasılsınızz??? sizleri çoook özledimmm işler acaip yoğun pek takılamıyorum buralara :KK43: umarım herşey yolundadır :KK200: 2017 bize bebeklerimizi getirsin Allahım amin....:anneadayı:

Fikirlerinize ihtiyacım varrr yardım eder misiniz? yumurtlama haftası dışında ovulasyon testleriniz nasıl çıkıyor? arkadaşımın 2. çizgi hiç olmuyormuş o döbem dışında. benim 9 ocak adet günüm ve dünle bugünkü ovu.testlerim ekte. anlamadım bişey :işsiz: negatif di mi bunlar..

Sizleri çoook seviyorum canlarım iyi haberler alalım inşallahhhh:nazar:

Cnm eski nici yazmışsın da tanıdım . Öyle hala beklemedeyiz. Ovu testi hiç denemedim endometriozis olduğu için bnde doğru düzgün yumurtladığımı düşünmüyorum ah ah
Ay nasıl olacak bu işler bilmiyorum kiiii :110: bütün her saniyemi bu konuya odakladım galiba o yüzden olmuyorrrr ... endometriozis nasıl bir durum canım

Ayy bi düzgün yükleyemedimmm :KK43: o baştaki kocamannn olan dünkü :) diğeri bugünkü

Canım benim lh testlerim de regle yakın koyu çıkıyor, sebebini bilmiyorum. Hatta bi ay o yüzden çok heveslenmiştim ama regl oldum. Bazı mesajlarda böyle olunca hamile olma ihtimali de yazıyor ama ben de doğrulamadı.

Kizlar nasilsiniz. Biz sonlari oynuyoruz sanirim artik doktor bu haftaki kontrolumuzde 3 hafta daha tut snra aliriz dedi artik kontrollerimiz sıklaştı haftada 1e dustu tabi baya buyuduk nefes almak dönmek falan baya zor oluyo bizim icin. Birde dogum korkusu sardiki sormayin hepiniz dualarimdasiniz insallah bu sene tum liste tamamlanicak

Kizlar nasilsiniz. Biz sonlari oynuyoruz sanirim artik doktor bu haftaki kontrolumuzde 3 hafta daha tut snra aliriz dedi artik kontrollerimiz sıklaştı haftada 1e dustu tabi baya buyuduk nefes almak dönmek falan baya zor oluyo bizim icin. Birde dogum korkusu sardiki sormayin hepiniz dualarimdasiniz insallah bu sene tum liste tamamlanicak
Maşallah canım zaman ne cabuk geciyor dogumun gelmiş dün gibi sanki duaların için tesekkürler inş tamamlanacak listemiz :) hiç korkma Allahın izniyle cabucak atlatrsın inş :dua:

Canım ya cidden zaman ne çabuk geçiyor cidden.. Allah sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin inşallah :) sağlıkla al kucağına canımm benim.

Tgbptn Tgbptn canım o otu myss ın dA dediği gibi ardaemre kullandı. O sana yardımcı olacaktır.

Back