Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ne güZel yazmışsın:) mutlu yıllar hepimize kızlar:) her şeyin mükemmel olduğu bir yıl diliyorum. Malesef ülkemiziçşm güzel başlamadı ama inşallah sondur..
Ah saolasın canım aslında degerlerimiz normale döndü yaza kadar deneyip sonra mı film cekilsem asılama olsam diyorum
Canım eğer ilaç falan maddi anlamda zorlamayacaksa bence şimdi çektir, kalmaya yardımcı oluyor biliyorsun. Bu arada patikler çok şirindi inşallah 2017'de giyer bebişin onu:)

Amin inşAllah canım hepimize nasip oldun inşAllah :) ah bilmiyorum ya ilaçları bulamadım zaten cektirmeyecgim sanırım meryem otu aldım meryem süresine basladım sizlerede dua ediyorm :) gulit_me ve dilfeza isimlerinizi özelden yazın isim isim daha makbul olur böyle nick name ile olmuyor

İnşallah canım

Slm hanımlar :) rahim filmi cekildim çok zorlandım acıkcası Allaha sükür tüplerim acık ama ilaç cok yaktı bende gelişmeler böyle hayırlısıyla gelecek ay aşılamaya baslıyoruz

Canım benim Allah kabul etsin, yazıyorum özelden çok teşekkür ederim canımm benim:)
Slm hanımlar :) rahim filmi cekildim çok zorlandım acıkcası Allaha sükür tüplerim acık ama ilaç cok yaktı bende gelişmeler böyle hayırlısıyla gelecek ay aşılamaya baslıyoruz
Çok iyi yapmışsın, benim de biraz zor olmuştu ama inan unutuluyor, tekrar mı yaptırsam diye bile düşünüyor insan.. inşallah hemen hamile kalırsın bitanem

Amin inşAllah canım korunmusmuydun hsg den snra bana hiç bisey demedi doktorum zaten rötgenden cıkıp eşime beni eve götür die agladım doktoru falan görmedim bile rötgende acık tüplerin gayet iyi dedi cıkarken fena oldum ben

Hadi Yaa o kadar mı kotu neyse insaallah karşılığı guzel
Bebisinin gelişi olur ve bu acıları unutursun cnm
Aminn aminnn inş canım...benim canım cok tatlıdır o yüzden böyle oldu hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin bebişlerimizi :)

Demekki o makina da eskilerdenmiş canım neyse geçmiş bitmiş ve çok şükür sonucu iyi çıkmış. Bu ay normal çalışmalara devam edin bakalım belki de aşılamaya gerek kalmaz

Ben özellikle sormuştum, korunmana gerek yok demişti benimki.

Ne güzel bedduamız o öyle :) gerçi ben uykudan uyandırılmayı hiç sevmem ama bebiş olsun da uyutmasın.
Sen nasılsın canım, annelik nasıl gidiyor?

Ne güzel bedduamız o öyle :) gerçi ben uykudan uyandırılmayı hiç sevmem ama bebiş olsun da uyutmasın.
Sen nasılsın canım, annelik nasıl gidiyor?
Valla öle bi uyandıracak ki annesi hiç sesinde çıkmayacak ben iyiyim bebişle uğraşıyoz gazlı da

Demekki o makina da eskilerdenmiş canım neyse geçmiş bitmiş ve çok şükür sonucu iyi çıkmış. Bu ay normal çalışmalara devam edin bakalım belki de aşılamaya gerek kalmaz
Evet canım gecti bitti cok şükür :) aynen bu ay calısmaları sıkı tutucam inş getek kalmaz :)

YAaa tatlı anne seni:) güzel bir beddua olmuş:) tabi zordur gece uyuyamamak, sen iyi misin? Nasıl gidiyor annelik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…