- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.641
Amin tatlım inşAllah hayırlısıyla hepimiz alırız bebişlerimizi kucagımıza :)Çok çok şekerler, önümüzdeki yıl başı bebişinin ayaklarında olur inşallah.
Ne güZel yazmışsın:) mutlu yıllar hepimize kızlar:) her şeyin mükemmel olduğu bir yıl diliyorum. Malesef ülkemiziçşm güzel başlamadı ama inşallah sondur..Sevgili anneler, anne adayları, anne aday adayları kısacası canım arkadaşlarım;
Bazılarımız için 2016 çok güzel bir yıldı, bazılarımız içinse pek öyle olması mesela ben. Bir yılın daha son saatlerini yaşarken ve dışarıda kar taneleri düşerken, gökyüzüne bakıyor ve 2017 nin hepimiiiiiiz için çok mutlu, huzurlu,sağlıklı ve bebişli gelmesi için dua ediyorum.
Çok güzel gel ve 365 gün boyunca öyle ol 2017.
Çok öpüyorum, sevgiler
Canım eğer ilaç falan maddi anlamda zorlamayacaksa bence şimdi çektir, kalmaya yardımcı oluyor biliyorsun. Bu arada patikler çok şirindi inşallah 2017'de giyer bebişin onu:)Ah saolasın canım aslında degerlerimiz normale döndü yaza kadar deneyip sonra mı film cekilsem asılama olsam diyorum
Amin inşAllah canım hepimize nasip oldun inşAllah :) ah bilmiyorum ya ilaçları bulamadım zaten cektirmeyecgim sanırım meryem otu aldım meryem süresine basladım sizlerede dua ediyorm :)Ne güZel yazmışsın:) mutlu yıllar hepimize kızlar:) her şeyin mükemmel olduğu bir yıl diliyorum. Malesef ülkemiziçşm güzel başlamadı ama inşallah sondur..
Canım eğer ilaç falan maddi anlamda zorlamayacaksa bence şimdi çektir, kalmaya yardımcı oluyor biliyorsun. Bu arada patikler çok şirindi inşallah 2017'de giyer bebişin onu:)
Ne güZel yazmışsın:) mutlu yıllar hepimize kızlar:) her şeyin mükemmel olduğu bir yıl diliyorum. Malesef ülkemiziçşm güzel başlamadı ama inşallah sondur..
Canım eğer ilaç falan maddi anlamda zorlamayacaksa bence şimdi çektir, kalmaya yardımcı oluyor biliyorsun. Bu arada patikler çok şirindi inşallah 2017'de giyer bebişin onu:)
İnsaallah tutar Can'ım Yaa :) cok sevindim zor mu oldu makineden mi acaba benim cok kolaydıSlm hanımlar :) rahim filmi cekildim çok zorlandım acıkcası Allaha sükür tüplerim acık ama ilaç cok yaktı bende gelişmeler böyle hayırlısıyla gelecek ay aşılamaya baslıyoruz
Aminnn inş canım hep beraber :) Çok zorlandım ya bayılacaktım neredeyse bitti dedi doktor ama bnde bittimİnsaallah tutar Can'ım Yaa :) cok sevindim zor mu oldu makineden mi acaba benim cok kolaydı
Canım benim Allah kabul etsin, yazıyorum özelden çok teşekkür ederim canımm benim:)
Çok iyi yapmışsın, benim de biraz zor olmuştu ama inan unutuluyor, tekrar mı yaptırsam diye bile düşünüyor insan.. inşallah hemen hamile kalırsın bitanemSlm hanımlar :) rahim filmi cekildim çok zorlandım acıkcası Allaha sükür tüplerim acık ama ilaç cok yaktı bende gelişmeler böyle hayırlısıyla gelecek ay aşılamaya baslıyoruz
Amin inşAllah canım korunmusmuydun hsg den snra bana hiç bisey demedi doktorum zaten rötgenden cıkıp eşime beni eve götür die agladımCanım benim Allah kabul etsin, yazıyorum özelden çok teşekkür ederim canımm benim:)
Çok iyi yapmışsın, benim de biraz zor olmuştu ama inan unutuluyor, tekrar mı yaptırsam diye bile düşünüyor insan.. inşallah hemen hamile kalırsın bitanem
Hadi Yaa o kadar mı kotu neyse insaallah karşılığı guzelAminnn inş canım hep beraber :) Çok zorlandım ya bayılacaktım neredeyse bitti dedi doktor ama bnde bittim
Aminn aminnn inş canım...benim canım cok tatlıdır o yüzden böyle oldu hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin bebişlerimizi :)Hadi Yaa o kadar mı kotu neyse insaallah karşılığı guzel
Bebisinin gelişi olur ve bu acıları unutursun cnm
Slm hanımlar :) rahim filmi cekildim çok zorlandım acıkcası Allaha sükür tüplerim acık ama ilaç cok yaktı bende gelişmeler böyle hayırlısıyla gelecek ay aşılamaya baslıyoruz
Amin inşAllah canım korunmusmuydun hsg den snra bana hiç bisey demedi doktorum zaten rötgenden cıkıp eşime beni eve götür die agladımdoktoru falan görmedim bile rötgende acık tüplerin gayet iyi dedi cıkarken fena oldum ben
Kızlar sabaha kadar uyutmadı bizim sıpa bide sabahın beşi başına gittim bi sırıtıyo ki dur dedim bi beddua edeyim size inşallah sizde uykusuz gecelere biran önce başlarsınız bebişler gülüncede sinirlenemezsinizde siniriniz içinizde patlar amin
Valla öle bi uyandıracak ki annesi hiç sesinde çıkmayacak ben iyiyim bebişle uğraşıyoz gazlı daNe güzel bedduamız o öyle :) gerçi ben uykudan uyandırılmayı hiç sevmem ama bebiş olsun da uyutmasın.
Sen nasılsın canım, annelik nasıl gidiyor?
Evet canım gecti bitti cok şükür :) aynen bu ay calısmaları sıkı tutucam inş getek kalmaz :)Demekki o makina da eskilerdenmiş canımneyse geçmiş bitmiş ve çok şükür sonucu iyi çıkmış. Bu ay normal çalışmalara devam edin bakalım belki de aşılamaya gerek kalmaz
Bi kaç gün dinlenim sıkı calısırım sonrasında :)Ben özellikle sormuştum, korunmana gerek yok demişti benimki.
YAaa tatlı anne seni:) güzel bir beddua olmuş:) tabi zordur gece uyuyamamak, sen iyi misin? Nasıl gidiyor annelik:)Kızlar sabaha kadar uyutmadı bizim sıpa bide sabahın beşi başına gittim bi sırıtıyo ki dur dedim bi beddua edeyim size inşallah sizde uykusuz gecelere biran önce başlarsınız bebişler gülüncede sinirlenemezsinizde siniriniz içinizde patlar amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?