- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.621
ne yapalım hayırlısı artıkDegildir buyuk ihtimal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapalım hayırlısı artıkDegildir buyuk ihtimal
Sistemi Nasıl bilmiyirm ama ben uyanık cekildim cok rahattı cnm 5 dk surdu ztnslm kızlar fakülyete gittim sonunda kendime göre bir doktor buldum :) pazartesi hsg cekilecek korkuyorum varmı cektiren aranızda nasıl bir işlem
Kesinlikle oyle cnm abisinin kıymetlisi olacak minik kardes :) umarım abisinin kıymetini bilir onu hasretle bekliyor bebegim .. Henuz 4 yasinda ama cok olgun davrandı su süreçte, bizi onun bu hali utandırdı.. kendime gelmemde ki en buyuk etken onun hali ve hareketleri cok sukur Rabb'ime o var .. Hic yavrusu olmayanların tupİşte çıkarsız, karşılık beklemeden arkadaşlıklar kurulduğu için burada bazen üzülüp bazen seviniyoruz. Ama hayat böyle bir şey değil mi zaten. Üzüntüler olmasa, sevinçler bu kadar kıymetli olur muydu? Bu kadar beklediğimiz bebişlerimiz de ayrı bir özel olacak bence.
Bu arad benim kardeşim benden 10 yaş küçük ve onu da uzun süre beklemiştik. Aklım erdiği yaşta olduğum için, anneler belli etmemeye çalışsa da her şeyi anlıyordum. O yüzden oğlunun üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Ama emin ol kardeşi geldiğinde normalden daha çok sevinecek bu üzüntülerden sonra.
dua edin banada benimde çabucak geçsinSistemi Nasıl bilmiyirm ama ben uyanık cekildim cok rahattı cnm 5 dk surdu ztn
İnşAllah canım dua edin banaTgbptn tatlım ben de fakültede çektirdim. Biraz acımıştı ama unutuyor insan 1 yıl oldu, tekrar çektirsem mi diye düşünüyorum! Hiç sıkıntı yapma, korkacak bir şey yok:)
slm kızlar fakülyete gittim sonunda kendime göre bir doktor buldum :) pazartesi hsg cekilecek korkuyorum varmı cektiren aranızda nasıl bir işlem
Kesinlikle oyle cnm abisinin kıymetlisi olacak minik kardes :) umarım abisinin kıymetini bilir onu hasretle bekliyor bebegim .. Henuz 4 yasinda ama cok olgun davrandı su süreçte, bizi onun bu hali utandırdı.. kendime gelmemde ki en buyuk etken onun hali ve hareketleri cok sukur Rabb'ime o var .. Hic yavrusu olmayanların tup
Bebek'te negatif almasi cok daha üzücü oluyordur
inş canım bakalım ilaçları al gel dedi bana receteyi pazartesi vericem dedi eczanede recetesiz veremem dio 341 tl miş tanesi 3 tane birde bakalım hocayı arayıp söleyecemCanım ben iki kez çektirdim. Hiç kendini germe, öyle zor bir şey değil. Olay işlemi yapan makine ile ilgiliymiş, eski makinalar acı veriyormuş ama yeni makinalarda hissetmiyorsunuz bile.
inş canım bakalım ilaçları al gel dedi bana receteyi pazartesi vericem dedi eczanede recetesiz veremem dio 341 tl miş tanesi 3 tane birde bakalım hocayı arayıp söleyecem
Kullanacagı ilaç sanırım lipiodol die bi ilaç bulamadım zaten doktorada ulasamadım sinir oldumNe ilacı istiyor ki anlamadım?
Benim çektirdiğim yerde ilaç filan götürmedik ama belki fakülte diye öyledir. Tühh zaman olsaydı buradan bakar ben sana kargo yapardım.Kullanacagı ilaç sanırım lipiodol die bi ilaç bulamadım zaten doktorada ulasamadım sinir oldum
Ah saolasın canım aslında degerlerimiz normale döndü yaza kadar deneyip sonra mı film cekilsem asılama olsam diyorumBenim çektirdiğim yerde ilaç filan götürmedik ama belki fakülte diye öyledir. Tühh zaman olsaydı buradan bakar ben sana kargo yapardım.
2017 bizlere bebişlerimizi getirsin en kısa zamanda musmutlu harika bi yıl olsn bizim için :)Sevgili anneler, anne adayları, anne aday adayları kısacası canım arkadaşlarım;
Bazılarımız için 2016 çok güzel bir yıldı, bazılarımız içinse pek öyle olması mesela ben. Bir yılın daha son saatlerini yaşarken ve dışarıda kar taneleri düşerken, gökyüzüne bakıyor ve 2017 nin hepimiiiiiiz için çok mutlu, huzurlu,sağlıklı ve bebişli gelmesi için dua ediyorum.
Çok güzel gel ve 365 gün boyunca öyle ol 2017.
Çok öpüyorum, sevgiler
Can'ım ne guzel yazmissin amiiiiin canı gönülden cok guzel bir yılSevgili anneler, anne adayları, anne aday adayları kısacası canım arkadaşlarım;
Bazılarımız için 2016 çok güzel bir yıldı, bazılarımız içinse pek öyle olması mesela ben. Bir yılın daha son saatlerini yaşarken ve dışarıda kar taneleri düşerken, gökyüzüne bakıyor ve 2017 nin hepimiiiiiiz için çok mutlu, huzurlu,sağlıklı ve bebişli gelmesi için dua ediyorum.
Çok güzel gel ve 365 gün boyunca öyle ol 2017.
Çok öpüyorum, sevgiler
oyyy cok guzel insaallah bu sene 2017 bitmeden bebeğine giydirirsin cnm bunlarıEki Görüntüle 1932825
Yaaa kızlar bakın ne buldum ben ne cici dimi aldım dayanamadım
Amin inşAllah canım hep beraber ☺Can'ım ne guzel yazmissin amiiiiin canı gönülden cok guzel bir yıl
Olsun maddi manevi ülkece ve yine ailece guzel seyler yasiyalim saglikla bebeklerimize kavuştuğumuz bir yıl
Olsun insaallah
oyyy cok guzel insaallah bu sene 2017 bitmeden bebeğine giydirirsin cnm bunları
Ah saolasın canım aslında degerlerimiz normale döndü yaza kadar deneyip sonra mı film cekilsem asılama olsam diyorum
Eki Görüntüle 1932825
Yaaa kızlar bakın ne buldum ben ne cici dimi aldım dayanamadım