• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

çok korkuyorum ya.. bir oğlum var. geçen eylül-ekim ayı dış gebelik yaşadım.. gçen ay sevindim derken o da olmadı.. bu ay son korunmama ayımız.. öğretmenim.. çocuğuma bakıcak kimse yok o yüzden bu ay hamile kalmam çok iyi olacak yoksa nisana kadar yeniden korunmaya başlayacağız..

valla bence hamileyim çünkü kaygan beyaz bi akıntım var normalde regl öncesi kuru olur.. sadece su gibi bişi olur bu sefer kaygan kremsi bi akıntı var.. kuyruk sokumum ağrıyor ekstradan.. midem çok feci.. ağzımda metalik tat.. belimde sağ bacağıma vuran bi ağrı var.. ellerim titriyor sürekli aç gibi.. ama geçen ay varken yok oldu o yüzden ümitlenmiyorum.. dış gebelik riskim var zaten.. ondan da korkuyorum tekrar olursa diye.. karışık duygular.. günümü beklemek en iyisi tabi ki..

Bu arada sabah gelir gelmez KK dayım ilk açtığım sayfa burası. Akşam yatarken bu bölüme bakıp yatıyorum. Allahım ya her gördüğüm bebeği ısırarak sevmek istiyorum...

Noluyor bana yaaa.... Herhalde ben bebek haberi alsam düşüp bayılırım... Hani öyle yıllarca da bu haberi beklemiyorum ama hormonlarım anne olmak istiyorum diye bağırıyor resmen... Aaaa kendimi tanıyamıyorum artık, normalde de çok sakin biriyimdir...
bu msjı ben ne zaman yazdım die tekrar tekrar okudum aynı beni anlatmıssın :)))

küçük bir yerde yaşıyorum 3 tane eczane var artık her ay test almaktan utanır oldum.. bi de tanınıyoruz illaki garip oluyor.. yalnız çok ağrım var.. dün geceden beri.. orkid taktım sabaha karşı olur diye.. yok yok.. bu kadar ağrı normalde regl olurken oluyor.. belim kopuyor resmen ama olmuyor ya.. hiç bişi anlamadım bu işten.. gerçi en iyisi gebelik testi dediğin gibi.. bi hışım çıkıp alasım var ama negatifi görünce daha mı iyi daha mı kötü.. en azından umutlanmam.. ben en iyisi yarın eczaneye gidip bi tane erken gebelik bi tane normal alayım.. predictor almayAyım dimi? elimde de bi tane daha ovulasyon testi var olmazsa onu da yapayım.. gerçi çok su içtim biraz zaman geçsin akşama doğru da onu yapar atarım buraya..

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)
Kutlu mutlu hayırlı olsun cnm en güzel hediye masallah :nazar:

Kizlar sonuclarimi doktora gosterdim. Cok onemli birsey yok cok sukur. Fsh hormonu bi tik fazla ama siniri asacak kadar degil dedi doktor. Esimin sonuclarindan cok tedirgindim cok sukur onunkiler benden de iyi :KK48: 6 aydir bebek dusundugumuzu soyleyince biz genelde bir yil beklemenizi istiyoruz ama cok aceleciyseniz asilama yapabiliriz dedi. Sizce beklemeli miyim:110: birde bi dahaki ay testleri tekrarliyacakmisim ilavetwn amh testi istedi.insallah bu ay hamile kalirim da gerek kalmaz :KK70:
1 sene korunmasız ilişkiden sonra önerilir. Aşılama.sizin de öyle yapmanız daha mantıklı eğer ikinizdede herhangi bir sorun yoksa.gerçi olsaydı aşılama önerilmezdi.

bugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?

Eklentiler

• 11998327_1632964753587035_510344068_n.jpg
    11998327_1632964753587035_510344068_n.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar moralim çöktü yumurtam 18 mm ulaşıp geri sönüyor çatlamıyormuş bu ay umutluydum ama olmadı bu konuda bilgisi olan var mı ne yesem ne içsem doktor nasıl ilaçlar verir adette başlanıyormuş ilaçlara galiba

bugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?
ben gebelik testi sandım ya bi an cok sevinmiştim o da olur inş :KK66:

Kızlar moralim çöktü yumurtam 18 mm ulaşıp geri sönüyor çatlamıyormuş bu ay umutluydum ama olmadı bu konuda bilgisi olan var mı ne yesem ne içsem doktor nasıl ilaçlar verir adette başlanıyormuş ilaçlara galiba
Hamile kalmak için bitkisel çözüm kürü olarak doktorlar tarafından da şiddetle tavsiye edilen olay hamilelik kürünün en önemli yararı yumurta çatlaması problemi olan hanımlar için yumurta çatlatma özelliği açığa çıkarmasıdır. Aynen yumurta çatlatma iğnesi olarak ta bilinen HCG iğnesi (Yumurta Çatlatma İğnesi Pregnyl) gibi etki yapan ve sadece incir gibi şifavi ve Kuranda sayılan mucizevi bir meyve ile yapılan bu bitkisel doğal kür tam 6 hafta (42 gün) sürüyor ve haşlanmış incirin suyunun kaynatılmasıyla elde ediliyor.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: İbrahim Saraçoğlu kolay hamile kalmak için yumurta çatlatma kürü

Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.

Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.

kızlar ben ne zaman doktara gitcem bugun testi yeniledim 146 çıktı 2 gün önce 46 dıydı adet günüm 3 gün geçti hrnüz bir hafta sonra gitsem mi ne dersiniz hala hamileyi diyemiyorum :( çok tedirginim

küçük bir yerde yaşıyorum 3 tane eczane var artık her ay test almaktan utanır oldum.. bi de tanınıyoruz illaki garip oluyor.. yalnız çok ağrım var.. dün geceden beri.. orkid taktım sabaha karşı olur diye.. yok yok.. bu kadar ağrı normalde regl olurken oluyor.. belim kopuyor resmen ama olmuyor ya.. hiç bişi anlamadım bu işten.. gerçi en iyisi gebelik testi dediğin gibi.. bi hışım çıkıp alasım var ama negatifi görünce daha mı iyi daha mı kötü.. en azından umutlanmam.. ben en iyisi yarın eczaneye gidip bi tane erken gebelik bi tane normal alayım.. predictor almayAyım dimi? elimde de bi tane daha ovulasyon testi var olmazsa onu da yapayım.. gerçi çok su içtim biraz zaman geçsin akşama doğru da onu yapar atarım buraya..

Canım internetten de sipariş edebilirsin aslında. iki gün beklemen gerekir gerçi :)

kızlar ben ne zaman doktara gitcem bugun testi yeniledim 146 çıktı 2 gün önce 46 dıydı adet günüm 3 gün geçti hrnüz bir hafta sonra gitsem mi ne dersiniz hala hamileyi diyemiyorum :KK43: çok tedirginim

canım böyle stres yapma, bal gibi de hamilesin bence. değerlerin de katlanarak artıyor ne güzel :nazar: şu an bile gidebilirsin doktora ;)

Back