Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım böyle stres yapma, bal gibi de hamilesin bence. değerlerin de katlanarak artıyor ne güzel şu an bile gidebilirsin doktora

canım benim nebilim işte ailemde çok kızıyor neden böyle yapıyordun diye işte insan korkuyor doktora gidip sağlıgını sıhatını öprenmeden haftaya çarşamaba randevu aldım :)

Adet gunu geçen arkadaşlar, lütfen kan testi yaptırın ay ben meraktan catlayacagim. En garantisi kan testi 2 3 kez idrar testine gerek yok.... kan testi sonuçlarını bekliyoruz ...

çatlatma iğnesi önermedi mi dr a gidiyorsun sanırım ilk defa mı söndü yumurtan

Kuru incir yumurtalari gelistiriyormus canim. Bide bal,tarcin,corekotu karisimi yumurta gelisimi icin iyimis.ben bu ay bal,rarcin,corekotuna basladim.adetin 2.gunu baslayip 12.gune kadar devam ediliyormus.bakali. bende ise yarayacak mi gorecegiz bu ay

burdaki forumlardan bn incir kürünü yumurta yapan havucu da yumurta çatlatan diye okumuştum cnm ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum şuan

Kızlar gecen ay adtmden 11 gün once sık idrara cıkma idrar yanmasi vardi enfksynmus adt oldum gecti drken bu ay yne adtme 11 gun var sık idrara çkma var ama yanma yok sdce sbh 1 kre oldu ve sag kasgm cok agryo

Canim cok tesekkur ederim gayet ayrıntılı iyi anladım bu ay deniycem kesinlikle artık vakit kaybetmek istemiyorum

çatlatma iğnesi önermedi mi dr a gidiyorsun sanırım ilk defa mı söndü yumurtan
Evet canım yumurta takibi yaptı bu ay ilk defa daha bata 10 gün var adet zamanında başlarız tedaviye dedi ama ne vereceğini söylemedi ben de merak ettim bunu yaşayan varsa nasıl oluyor sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…