- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.401
canım böyle stres yapma, bal gibi de hamilesin bence. değerlerin de katlanarak artıyor ne güzelşu an bile gidebilirsin doktora
Kizlar kan testi sonucum 43.17 lekelenmem devam ediyor insallah gececek.
Kafama gore basliyim mi ki bende 6 hft lik olunca giderim dr başlar dedim ama ?
Kızlar moralim çöktü yumurtam 18 mm ulaşıp geri sönüyor çatlamıyormuş bu ay umutluydum ama olmadı bu konuda bilgisi olan var mı ne yesem ne içsem doktor nasıl ilaçlar verir adette başlanıyormuş ilaçlara galiba
Tesekkur ederim. Progestan verdi onu icicem canim.Canım Hayır olsun doktora gittin mi lekelenme için
Yapylr cnmKızlar kan testini herhangi bir özel hastaneye gitsem yaparlar dimi?
Kizlar kan testi sonucum 43.17 lekelenmem devam ediyor insallah gececek.
Tesekkur ederim insallah sizlere de nasip olsun :)İnşallah canım içini ferah tut. bebeğin seninle olsun :)
Tesekkur ederim. Progestan verdi onu icicem canim.
Kuru incir yumurtalari gelistiriyormus canim. Bide bal,tarcin,corekotu karisimi yumurta gelisimi icin iyimis.ben bu ay bal,rarcin,corekotuna basladim.adetin 2.gunu baslayip 12.gune kadar devam ediliyormus.bakali. bende ise yarayacak mi gorecegiz bu ayKızlar moralim çöktü yumurtam 18 mm ulaşıp geri sönüyor çatlamıyormuş bu ay umutluydum ama olmadı bu konuda bilgisi olan var mı ne yesem ne içsem doktor nasıl ilaçlar verir adette başlanıyormuş ilaçlara galiba
Teşekkür ederimmmmm seninde güzel haberleri i bekliyoruz en kısa zamanda@jindamnwlpkrgrlr Y yelizyz charmant @_-CaNiMSiN-_
kızlar tebrik ediyorum Allah sağlıklı bi şekilde kucağınızı nasip etsin inş. darısı bizlere
Bana doktor b12 ve iyot takviyeli folio tablet verdiGenelde gebelik dusunulmeye başlamadan 3 ay önce folik aside başlanır biz geç kalıyoruz hamile olduğumuzu öğrendiğimiz ab içiyoruz.folidace folbiol bunlarin hepsi ayni
İnsallah canim tesekkur ederim :)Inşallah geçer canım benim arkadaşım da öyleydi Dr progestan verdi geçti inşallah senin bebis de atlatir vee ee mutlu olursunuz :) iyi düşün dua et içini ferah tut tatlım bnm
burdaki forumlardan bn incir kürünü yumurta yapan havucu da yumurta çatlatan diye okumuştum cnm ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum şuanKızlar moralim çöktü yumurtam 18 mm ulaşıp geri sönüyor çatlamıyormuş bu ay umutluydum ama olmadı bu konuda bilgisi olan var mı ne yesem ne içsem doktor nasıl ilaçlar verir adette başlanıyormuş ilaçlara galiba
Canim cok tesekkur ederim gayet ayrıntılı iyi anladım bu ay deniycem kesinlikle artık vakit kaybetmek istemiyorumHamile kalmak için bitkisel çözüm kürü olarak doktorlar tarafından da şiddetle tavsiye edilen olay hamilelik kürünün en önemli yararı yumurta çatlaması problemi olan hanımlar için yumurta çatlatma özelliği açığa çıkarmasıdır. Aynen yumurta çatlatma iğnesi olarak ta bilinen HCG iğnesi (Yumurta Çatlatma İğnesi Pregnyl) gibi etki yapan ve sadece incir gibi şifavi ve Kuranda sayılan mucizevi bir meyve ile yapılan bu bitkisel doğal kür tam 6 hafta (42 gün) sürüyor ve haşlanmış incirin suyunun kaynatılmasıyla elde ediliyor.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: İbrahim Saraçoğlu kolay hamile kalmak için yumurta çatlatma kürü
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.
Evet canım yumurta takibi yaptı bu ay ilk defa daha bata 10 gün var adet zamanında başlarız tedaviye dedi ama ne vereceğini söylemedi ben de merak ettim bunu yaşayan varsa nasıl oluyor sormak istedimçatlatma iğnesi önermedi mi dr a gidiyorsun sanırım ilk defa mı söndü yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?