• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar bugün aşılamamın 17. Günüü:) hala adet olmadım ama test de yapmadım 22sinde yapıcam:) inşallah adet olmam:KK66:
Hadi hayırlısı canım testlere güvenme kanda belli olur inşAllah bebegin senledir :) 22 sine az kaldı doktorunu dinleyip bekleyelim

Tatlımmmm inşallah inşallah:)))) çok heyecanlıyım:) bakalım ne olacak, haberdar edicem:) sen nasılsın, Çınar nasıl canım

Yaaaa yarın sabah yapsam mı diye düşünüyorum bilmiyorum ki
Ayyy hadi beklemedeyiiim :-) biz iyiyiz sukurler olsun okul disinda hersey yolunda :) canim test bozuk cikmis hic moralini bozma

Hayırlısı olsun kuzum insallah gelecek bebis
İnşallah canım benim:) sen hamilesin dua et bizlere:)
Hadi hayırlısı canım testlere güvenme kanda belli olur inşAllah bebegin senledir :) 22 sine az kaldı doktorunu dinleyip bekleyelim
Aynen, ben de bu bir işaret dedim(testin bozul çıkması) 22sini bekleyeceğim:)
Ayyy hadi beklemedeyiiim :-) biz iyiyiz sukurler olsun okul disinda hersey yolunda :) canim test bozuk cikmis hic moralini bozma
Aynen bozuk çıktı. Okulda ne oldu canım hayırdır??

interiorarchitect interiorarchitect Sagolasin caniiim Amiiin :) Cinar pasa Nasıl okul zorluyor sanirim cnm umarım biran once biter bebisinle bol bol guzel vakitler geçirirsin :) birde ne dicem sen cinsiyeti kacinci hafta ultrasonda anliyordun cnm :)

interiorarchitect interiorarchitect Sagolasin caniiim Amiiin :) Cinar pasa Nasıl okul zorluyor sanirim cnm umarım biran once biter bebisinle bol bol guzel vakitler geçirirsin :) birde ne dicem sen cinsiyeti kacinci hafta ultrasonda anliyordun cnm :)
Amiiiin kocaman amin :) 7 8 haftalikken kese konumu 11 12 haftalikken nuba gore :)

Back