- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.441
Test bozukmuş demek ki kuzum
Gaza geldim yaptım, hiç çizgi çıkmadı!!! Kontrol çizgisi bile!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaza geldim yaptım, hiç çizgi çıkmadı!!! Kontrol çizgisi bile!!!
Şans işte :)Test bozukmuş demek ki kuzum
Şans işte :)
Hadi hayırlısı canım testlere güvenme kanda belli olur inşAllah bebegin senledir :) 22 sine az kaldı doktorunu dinleyip bekleyelimKızlar bugün aşılamamın 17. Günüü:) hala adet olmadım ama test de yapmadım 22sinde yapıcam:) inşallah adet olmam
Ay bende heyecan yaptım okurken :)Şans işte :)
Ayyy hadi beklemedeyiiim biz iyiyiz sukurler olsun okul disinda hersey yolunda :) canim test bozuk cikmis hic moralini bozmaTatlımmmm inşallah inşallah:)))) çok heyecanlıyım:) bakalım ne olacak, haberdar edicem:) sen nasılsın, Çınar nasıl canım
Yaaaa yarın sabah yapsam mı diye düşünüyorum bilmiyorum ki
Saglik olsun canim benim..Yok tatlım regl oldum ben.
İnşallah canım benim:) sen hamilesin dua et bizlere:)Hayırlısı olsun kuzum insallah gelecek bebis
Aynen, ben de bu bir işaret dedim(testin bozul çıkması) 22sini bekleyeceğim:)Hadi hayırlısı canım testlere güvenme kanda belli olur inşAllah bebegin senledir :) 22 sine az kaldı doktorunu dinleyip bekleyelim
Aynen bozuk çıktı. Okulda ne oldu canım hayırdır??Ayyy hadi beklemedeyiiim biz iyiyiz sukurler olsun okul disinda hersey yolunda :) canim test bozuk cikmis hic moralini bozma
Okul Allaha emanet devam ediyorum ama cok zorlaniyorumİnşallah canım benim:) sen hamilesin dua et bizlere:)
Aynen, ben de bu bir işaret dedim(testin bozul çıkması) 22sini bekleyeceğim:)
Aynen bozuk çıktı. Okulda ne oldu canım hayırdır??
Anladım canım hayırlısı olsun sıkma canınıOkul Allaha emanet devam ediyorum ama cok zorlaniyorum
Can'ım benim üzülme olur mu insaallah olacak en kısa zmnda sizde hic bir sorun yok ve sen bir kere kaldın hamile yine olacak insaallah ..Yok tatlım regl oldum ben.
ayyy cok heyecanlı ikinizinde sonucu pozitif olacak inşAllahgulit_me hadi az kaldı teste kanda gzuel haberler alırız insaallah sen 22 ben 27 aralık
Amiiiin kocaman amin :) 7 8 haftalikken kese konumu 11 12 haftalikken nuba gore :)interiorarchitect Sagolasin caniiim Amiiin :) Cinar pasa Nasıl okul zorluyor sanirim cnm umarım biran once biter bebisinle bol bol guzel vakitler geçirirsin :) birde ne dicem sen cinsiyeti kacinci hafta ultrasonda anliyordun cnm :)
Amiiiin kocaman amin :) 7 8 haftalikken kese konumu 11 12 haftalikken nuba gore :)
Nubu paralel diye bana kiz gibi geldi kandirdi teyzosunuKese konumu nub Çin takvimi kız Dr un dediği erkek :)) aykırı bi oğlan geliyo sanırım bana
Nubu paralel diye bana kiz gibi geldi kandirdi teyzosunu
Sağ ol test yaptım aşağıda bir baksana çok heyecanlıyımgulit_me hadi az kaldı teste kanda gzuel haberler alırız insaallah sen 22 ben 27 aralık
Test yaptım aşağıda çol heyecanlıyım