• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallah canım ya yazıcam yarın tekrar:)

Kuzu 2017 çok güzel olacak inanıyorum ben:)

Bilmiyorum yarın olsun da ona göre karar veririz:)

Yaaa bence gelmiyor, test yanlış, yarın seviniriz. Tabi çıkarsa..

Yazma yazmaaa... bence değilim, hissetmiyorum been:KK43:((

bak kızıcam heee, değilim filan deme, olumsuzu çekiyorsun üstüne.

İnşallah canım ya yazıcam yarın tekrar:)

Kuzu 2017 çok güzel olacak inanıyorum ben:)

Bilmiyorum yarın olsun da ona göre karar veririz:)

Yaaa bence gelmiyor, test yanlış, yarın seviniriz. Tabi çıkarsa..

Yazma yazmaaa... bence değilim, hissetmiyorum been:KK43:((
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: hayırlısıyla hamissin :anne::anneadayı:olumsuzu cekme canım :KK74:

Amiiiin kocaman amin :) 7 8 haftalikken kese konumu 11 12 haftalikken nuba gore :)
Tmm cnm ins pozitif olursa mutlaka sana göndericem resimleri :)
Günaydınn kızlar gulit_me gulit_me dilfeza dilfeza hayırlı haberler alın inşallah dualarım sizinle ☺
Amiiiin cnm benim insaallah sizlerde şagsalim doğurun minnoslari insaallah
Kese konumu nub Çin takvimi kız Dr un dediği erkek :)) aykırı bi oğlan geliyo sanırım bana :KK53::spor::KK55:
Hahahahha yerim o sipayi aykırı sipa kandirikci :KK53:
Bakın bir?? Ben hayal görmüyorum değil mii
Kizzzzzzzz hamlesin seeeeen var iste cizgi ayyy bak simdi Nasıl heyecan yaptım offf benimde su günler geçsin ne olur Yaa benimde olsun bebisim 2017 hamile girelim hepimiz 4 kisi kaldik sanirim :dua:
Canım ister istemez üzülüyor insan ama hayırlısı diyorum tabi. Geçen yıl Aralık ayında hamile kalmıştım, Ocak ta öğrenmiştim. Yani neredeyse bir yıl olacak.
caniiim inan bana yakında gelecek guzel haberler hissediyorum senin doktor marta kadar Dedi dimi kendiniz deneyin diye

:anneadayı:
image.png

Coook guzel görünüyor cnmm Yaa gulit_me gulit_me :anneadayı::halay:

Kizzzzzzzz hamlesin seeeeen var iste cizgi ayyy bak simdi Nasıl heyecan yaptım offf benimde su günler geçsin ne olur Yaa benimde olsun bebisim 2017 hamile girelim hepimiz 4 kisi kaldik sanirim :dua:
caniiim inan bana yakında gelecek guzel haberler hissediyorum senin doktor marta kadar Dedi dimi kendiniz deneyin diye
Heycanla bekliyor olacagim :-)

bak kızıcam heee, değilim filan deme, olumsuzu çekiyorsun üstüne.

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: hayırlısıyla hamissin :anne::anneadayı:olumsuzu cekme canım :KK74:

o test bozuk ozaman ... en azından C çıkmalıydı

gulit_me gulit_me hadi hayırlısı...

Yarın da test yap bakalım...insan sabredemiyor hemen olsun istiyor

gulit_me gulit_me ayyy fistik gibi cizgi goruyorum :-) hadi insallah geldi minik kus :-) yarin olsun bi an onceeeee

Hepinize teşekkür ederim, toplu yazmak istedim. Bugün birden fena bir sancı geldi. Kendi doktorum doğumdaymış başka doktora gidip durumu anlattım. Testi de gösterdim, o tam gebelik var gibi galan derken birden sancım geldi. Bayılacak gibi oldum. O ara kanamam başladı!!! Böyle peçeteye peçeteye ama adet oldum. Kimyasal dedi doktor, kan ver dedi ben de vermedim, test yapmasam bilmeyecektim sonuçta. Öyle yani benim aşılamam tutmadı:( beni bir kandırdı o kadar.. kendi doktoruma hiç bir şey demeyeceğim. Tutmadı diye gideceğim ve hemen diğer aşılama işlemlerine başlayacağım. Moralim çok bozuk:( bugün girmeyebilirim. Öpüldünüz hepiniz.
Myss silersin beni olur mu.. Zaten hissetmiyorum demiştim ya, çünkü anne olsam hissederdim. Ama hissetmedim. Neyse kızlar ben biraz kafa dinleyeyim

Hepinize teşekkür ederim, toplu yazmak istedim. Bugün birden fena bir sancı geldi. Kendi doktorum doğumdaymış başka doktora gidip durumu anlattım. Testi de gösterdim, o tam gebelik var gibi galan derken birden sancım geldi. Bayılacak gibi oldum. O ara kanamam başladı!!! Böyle peçeteye peçeteye ama adet oldum. Kimyasal dedi doktor, kan ver dedi ben de vermedim, test yapmasam bilmeyecektim sonuçta. Öyle yani benim aşılamam tutmadı:KK43: beni bir kandırdı o kadar.. kendi doktoruma hiç bir şey demeyeceğim. Tutmadı diye gideceğim ve hemen diğer aşılama işlemlerine başlayacağım. Moralim çok bozuk:KK43: bugün girmeyebilirim. Öpüldünüz hepiniz.
Myss silersin beni olur mu.. Zaten hissetmiyorum demiştim ya, çünkü anne olsam hissederdim. Ama hissetmedim. Neyse kızlar ben biraz kafa dinleyeyim
Can'ım benim gercekten mi :( ama neden yaptırmadın Kı Şakir sakir kanamayla hamileliği devam edenler var keske yaptırsan belki de orada bebeğin hala bir dusuk iğnesi başlarlardı

Hepinize teşekkür ederim, toplu yazmak istedim. Bugün birden fena bir sancı geldi. Kendi doktorum doğumdaymış başka doktora gidip durumu anlattım. Testi de gösterdim, o tam gebelik var gibi galan derken birden sancım geldi. Bayılacak gibi oldum. O ara kanamam başladı!!! Böyle peçeteye peçeteye ama adet oldum. Kimyasal dedi doktor, kan ver dedi ben de vermedim, test yapmasam bilmeyecektim sonuçta. Öyle yani benim aşılamam tutmadı:KK43: beni bir kandırdı o kadar.. kendi doktoruma hiç bir şey demeyeceğim. Tutmadı diye gideceğim ve hemen diğer aşılama işlemlerine başlayacağım. Moralim çok bozuk:KK43: bugün girmeyebilirim. Öpüldünüz hepiniz.

canım çok üzüldüm...hayırlısı olsun..İnşallah ikinci aşılamaya...
Kimyasal olduğuna hemen hcg ölçmeden nasıl karar vermiş
belki de tuttu ama düştü.. her neyse lütfen kendini üzme
Her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır biz bilemeyiz

üzüldüm canım hayırlısı olsn ama keske beta ya baktırsaydın ona göre müdahale ederdi ilaç verirdi Allahdan hayırlısı olsun hepimiz için

Can'ım benim gercekten mi :KK43: ama neden yaptırmadın Kı Şakir sakir kanamayla hamileliği devam edenler var keske yaptırsan belki de orada bebeğin hala bir dusuk iğnesi başlarlardı
Bunu eve giderken düşündüm test yaptım, megatif çıktı. Değilim yani:( ama teşekkür ederim canım ya, nasip değilmiş..
canım çok üzüldüm...hayırlısı olsun..İnşallah ikinci aşılamaya...
Kimyasal olduğuna hemen hcg ölçmeden nasıl karar vermiş
belki de tuttu ama düştü.. her neyse lütfen kendini üzme
Her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır biz bilemeyiz
Ben de eve gelince bir test daha yaptım, negatif çıktı.. Bilmiyorum, inşallah ikinci aşılama tutar artık.. yıprandım biraz yalan yok...
üzüldüm canım hayırlısı olsn ama keske beta ya baktırsaydın ona göre müdahale ederdi ilaç verirdi Allahdan hayırlısı olsun hepimiz için
Teşekkür ederim ama evde tekrar yaptım negatif çıktı. Aynen hayırlısı olsun.. ikinci aşılama tutar umarım..

Evet canım iki periyot daha var

Bu kadar sancı ile başlaması garip geldi ama hayırlısı olsun be canım. Bu ay çok umutluydum bizden ve seninki tuttu diye inanılmaz sevinmiştim. Yok yok inanıyorum, biz aynı ay hamiş olacağız.
Üzülme filan demeyeceğim, olmuyor çok iyi biliyorum. Sadece çabuk toparla kendini olur mu? Çünkü yeni Yumyumlar gelişmeye başladı bile, onları refah içinde büyütmemiz lazım tamam mı?

Tgbptn Tgbptn cnm sen bu ay tedavi oldun mu asilama olmadın dimi seminer mi vardı sizin ?
gulit_me gulit_me Can'ım benim Yaa ıdrar çıkmayabilir keske bir kan testi verseydin .. Umarım ikinci asilama olumlu olur cnmm dualarim seninle :dua:

Üzüldüm kuzum keşke test fikrini ortaya atmasaydim ama her gün yeni bi umut insanlar için inşallah bundan sonrası güzel olur
Bunu eve giderken düşündüm test yaptım, megatif çıktı. Değilim yani:KK43: ama teşekkür ederim canım ya, nasip değilmiş..

Ben de eve gelince bir test daha yaptım, negatif çıktı.. Bilmiyorum, inşallah ikinci aşılama tutar artık.. yıprandım biraz yalan yok...

Teşekkür ederim ama evde tekrar yaptım negatif çıktı. Aynen hayırlısı olsun.. ikinci aşılama tutar umarım..

Tgbptn Tgbptn cnm sen bu ay tedavi oldun mu asilama olmadın dimi seminer mi vardı sizin ?
gulit_me gulit_me Can'ım benim Yaa ıdrar çıkmayabilir keske bir kan testi verseydin .. Umarım ikinci asilama olumlu olur cnmm dualarim seninle :dua:
Yok canm aşılama olmadım seminer vardı dogru hatırladın haftaya carsamba bat günüm :) içimde tuaf bi his var bakalm hayırlısı bu ay günlerimi degerlendirdim bekliyorum suanda

Bunu eve giderken düşündüm test yaptım, megatif çıktı. Değilim yani:KK43: ama teşekkür ederim canım ya, nasip değilmiş..

İkincide sans daha yüksek diolar canım hemen devam edecekmisin bu ay ikinci aşılama için

Back