• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

oyy bak NE dicem kesin var Yaa off seni ümitlendirmek istemiyorum ama içime oyle dogdu benim de oyle oldu diyorum bak aksam 8 gibi yaptım test tek cizgi o gun kandildi tam 5 sene once subat ilk haftasıydı Nasıl agladım saatlerce sonra gece yine forumlardayim içime bir kuşku girdi gittim çöpten aldım anam silik ikinci cizgi esimi uyandırdım oda yok Yaa Dedi yatti hayır var dedim sabahı zor ettim hemen tekrar test bu sefer daha belirgin cikti :) Yaa allahım ins vardır cnm insaallah

Böyle okuyunca bile heyecanlanıyorum. Ayy benim bebişim de senin oğluna benzesin lütfeeeen. Ben öyle banyoda bırakmıştım, sabah yanından geçerken gördüm. O derece netti yani. Bu gece nasıl uyucam bilmiyorum. Eğer yoksa da ciddi hayal kırıklığı olacak o testten sonra.

Böyle okuyunca bile heyecanlanıyorum. Ayy benim bebişim de senin oğluna benzesin lütfeeeen. Ben öyle banyoda bırakmıştım, sabah yanından geçerken gördüm. O derece netti yani. Bu gece nasıl uyucam bilmiyorum. Eğer yoksa da ciddi hayal kırıklığı olacak o testten sonra.
Hayır hayır olmayacak hayal kırıklığı düşünme oyle testin resmini atsana duruyirsa pozitifi çağır lutfeeen bu ay olmadıysa da olacak bak görürsün :)

image.jpg

Bak canım test de bu dilfeza dilfeza

Günaydın hanımlar :KK15:
2. Bebiş isteyen bir anne adayıyım bu 3. Ayımız bende de biraz şüphe var ama nedense hamileliği kendime konduramıyorum sanki bi daha hamile kalmazmışım gibi. Belirtilerim:
Gaz (Kızımda da vardı)
Her zaman adete yakın göğüs ağrım olurdu şuan yok (Kızımda da aynıydı)
Akıntı artışı (Kızımda kupkuruydum)
NOT: kızımda sık idrar vardı şuan yok.
BAT: 4 gün var
YUMURTLAMA: tahminen 6 yı 7 ye bağlayan gece
Test aldırtcam akşama yapsam çıkma ihtimali var mı ? Ve acaba gerçekten hamile olabilirmiyim?

Günaydın hanımlar :KK15:
2. Bebiş isteyen bir anne adayıyım bu 3. Ayımız bende de biraz şüphe var ama nedense hamileliği kendime konduramıyorum sanki bi daha hamile kalmazmışım gibi. Belirtilerim:
Gaz (Kızımda da vardı)
Her zaman adete yakın göğüs ağrım olurdu şuan yok (Kızımda da aynıydı)
Akıntı artışı (Kızımda kupkuruydum)
NOT: kızımda sık idrar vardı şuan yok.
BAT: 4 gün var
YUMURTLAMA: tahminen 6 yı 7 ye bağlayan gece
Test aldırtcam akşama yapsam çıkma ihtimali var mı ? Ve acaba gerçekten hamile olabilirmiyim?

Hayırlısı olsun, hoşgeldin.
Henüz test için çok erken. Yumurtlamadan 10 gün sonra kana geçmeye başlıyor biliyorsun, idrara ise daha sonra geçiyor. En etken 19-20 si gibi yapmalısın ;)

İnsaallah cnm .. Ben Suan da transfere gidiyorum kızlar dua edin bana bu mesajı okuyan herkes :)
Canım mesajı geç okudum ama ettim hemn duamı
Kizlaaaar ben bebisimi Aldim artık benimle Rabb'ime şükürler olsun bu surece kadar geldik ne kadar şükretsem az simdi guzel guzel tutunmasını bekleyeceğim :anne: bana dua edin bırakmasın kuzum beni :dua::cry:
Canımm yaaa inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine:) çok yorma kendini tamam mı:) dikkat et dinlen bol bol:) kızların tavsiyelerine de uy:) inşallah 9 ay sonra kucağına alırsın bebeğini;)
dilfeza dilfeza Rabbim meleğinin sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin...

gulit_me gulit_me canım nasılsın tamamen bitti mi lekelenmelerin?

Homely_angel Homely_angel yarına güzel haberlerini bekliyorum Cuma günü hayırlı haberlerle olsun.test sonucunu çok merak ediyorum..
Bitti bitti, geçen hafta bitti canım. Şuna fena akıntım var ama anlamlandıramadığım. Sen nasılsın tatlım, iyi misiniz annesi:)
gulit_me gulit_me canım nerelerdesin nasılsın test zamanın geldi mi :cool:
Canım sorma yatılı misafirim var çocuklu hem de.. o kadar yoruluyorum ki.. buraya da sık sık giremiyorum. Bugün aşılamanın 14. Günü ama dr 22sine kadar bekleyebilirsin dedi ben de bekleyeceğim yaa erkenden öğrenmek istemiyorum dua edin inşallah güzel sonuçtur

Kızlar günaydın, az önce yaptım test ama maalesef yine tek çizgi.
Hadi ya dur bakalım sen devam et teste insaallah vardır cnm

Canımm yaaa inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine:) çok yorma kendini tamam mı:) dikkat et dinlen bol bol:) kızların tavsiyelerine de uy:) inşallah 9 ay sonra kucağına alırsın bebeğini:KK66:

Bitti bitti, geçen hafta bitti canım. Şuna fena akıntım var ama anlamlandıramadığım. Sen nasılsın tatlım, iyi misiniz annesi:)

Canım sorma yatılı misafirim var çocuklu hem de.. o kadar yoruluyorum ki.. buraya da sık sık giremiyorum. Bugün aşılamanın 14. Günü ama dr 22sine kadar bekleyebilirsin dedi ben de bekleyeceğim yaa erkenden öğrenmek istemiyorum dua edin inşallah güzel sonuçtur
Sagolasin cnm Amiiin dikkat ediyorum annemdeyim yatiyirm surekli :) kızkardeşim Var bekar ksoturuyirlar peşimde oğlumda 4 yasinda ilgi istiyor surekli biraz çıtlattık bebisimiz olmasi icin yatmam gerekiyor filan surekli karnımı elliyor :) üzerime aniden atlamasın tuvaletini kendisi yapıyor ama bazen benim kucağına alıp klozete oturtmamı istiyirdu bundan dolayı azcik bahsettik cok iyi oldu Suan cok dikkat ediyir bana.. bir ihtiyacında teyzesine anneannesine gidiyor normalde herseyini benimle yapmak isterdi :) senin icin Suan yorulman tehlikeli degil mi cnm ? Akıntının cok olmasi olumlu bisey gibi pozitif sonuc Alanlar genelde o belirtiyi soyluyor cnm umarım Hakkı'nda en guzeli olsun

Canımm yaaa inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine:) çok yorma kendini tamam mı:) dikkat et dinlen bol bol:) kızların tavsiyelerine de uy:) inşallah 9 ay sonra kucağına alırsın bebeğini:KK66:

az kaldı canım 22 sine hadi hayrlı haberler :dua:

Hadi ya dur bakalım sen devam et teste insaallah vardır cnm

Sagolasin cnm Amiiin dikkat ediyorum annemdeyim yatiyirm surekli :) kızkardeşim Var bekar ksoturuyirlar peşimde oğlumda 4 yasinda ilgi istiyor surekli biraz çıtlattık bebisimiz olmasi icin yatmam gerekiyor filan surekli karnımı elliyor :) üzerime aniden atlamasın tuvaletini kendisi yapıyor ama bazen benim kucağına alıp klozete oturtmamı istiyirdu bundan dolayı azcik bahsettik cok iyi oldu Suan cok dikkat ediyir bana.. bir ihtiyacında teyzesine anneannesine gidiyor normalde herseyini benimle yapmak isterdi :) senin icin Suan yorulman tehlikeli degil mi cnm ? Akıntının cok olmasi olumlu bisey gibi pozitif sonuc Alanlar genelde o belirtiyi soyluyor cnm umarım Hakkı'nda en guzeli olsun
Canım benim yaaa nasıl anlayışlı 4 yaşa göre maşallah onaa yaa:) valla okurken duygulandım. Aferim güzel abiye:)
Bense bilmiyorum eşim akşamları çok yardımcı oluyor ama yine de yoruluyorum elbette. Gerginim zaten bu konuda da neyse. Akıntı afedersin sarı ama iltihap olabilir diye düşünüyorum. Artık hakkımızda hayırlısı.
Senden çook güzel haber alırız inşallah canım benim :))) oh güzelce dinlen sen 12 güzel m sonra birlikte sevinelim:)
az kaldı canım 22 sine hadi hayrlı haberler :dua:
Evet canım inşallah yaaa, güzel haber veririZ hepimiz:) sen ne alemdesin

Canım benim yaaa nasıl anlayışlı 4 yaşa göre maşallah onaa yaa:) valla okurken duygulandım. Aferim güzel abiye:)
Bense bilmiyorum eşim akşamları çok yardımcı oluyor ama yine de yoruluyorum elbette. Gerginim zaten bu konuda da neyse. Akıntı afedersin sarı ama iltihap olabilir diye düşünüyorum. Artık hakkımızda hayırlısı.
Senden çook güzel haber alırız inşallah canım benim :))) oh güzelce dinlen sen 12 güzel m sonra birlikte sevinelim:)

İnan bana onun kardes sevgisi bizi bu duruma getirdi ztn belki de bir sure daha beklerdik.. her aksam aglar sekilde dualar etmesi içimi parçalıyordu artık boylece son aşamaya getirdi bizi umarim kuzum abi olur :) cnm Umarım iltihap degildir insaallah .. inan pozitif olsun ve hepinize umut olayim o kadar iserim ki .. Seninde guzel haberlerini bekliyoruz insaallah

benim de yum yum pazar günüydü sanırım kandil gecesinin sabahı degerlndirdik hayırlısı olsun bu hafta calısmaya devam ettik bakalım :)
:dua:

Back