• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım mesajı geç okudum ama ettim hemn duamı

Canımm yaaa inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine:) çok yorma kendini tamam mı:) dikkat et dinlen bol bol:) kızların tavsiyelerine de uy:) inşallah 9 ay sonra kucağına alırsın bebeğini:KK66:

Bitti bitti, geçen hafta bitti canım. Şuna fena akıntım var ama anlamlandıramadığım. Sen nasılsın tatlım, iyi misiniz annesi:)

Canım sorma yatılı misafirim var çocuklu hem de.. o kadar yoruluyorum ki.. buraya da sık sık giremiyorum. Bugün aşılamanın 14. Günü ama dr 22sine kadar bekleyebilirsin dedi ben de bekleyeceğim yaa erkenden öğrenmek istemiyorum dua edin inşallah güzel sonuçtur

iyiyim canım benim...kontrolüme gün sayıyorum..ikili tarama testimi merak ediyorum

benim de yum yum pazar günüydü sanırım kandil gecesinin sabahı degerlndirdik hayırlısı olsun bu hafta calısmaya devam ettik bakalım :)
:dua:
Yaaa hadi hayırlısı olsun o zaman canımm:)) yeni yıl bebişi olacak gelirse ne güzel:KK66: inşallah gelir annesi:)))
iyiyim canım benim...kontrolüme gün sayıyorum..ikili tarama testimi merak ediyorum
Ayy hadi bakalım, kalbini ferah tut, iyi
Aynen öyle canım darısı her isteyene olsun inş
Amişn canın inşallah:)

Günaydın hanımlar :KK15:
2. Bebiş isteyen bir anne adayıyım bu 3. Ayımız bende de biraz şüphe var ama nedense hamileliği kendime konduramıyorum sanki bi daha hamile kalmazmışım gibi. Belirtilerim:
Gaz (Kızımda da vardı)
Her zaman adete yakın göğüs ağrım olurdu şuan yok (Kızımda da aynıydı)
Akıntı artışı (Kızımda kupkuruydum)
NOT: kızımda sık idrar vardı şuan yok.
BAT: 4 gün var
YUMURTLAMA: tahminen 6 yı 7 ye bağlayan gece
Test aldırtcam akşama yapsam çıkma ihtimali var mı ? Ve acaba gerçekten hamile olabilirmiyim?
MERHABA hoşgeldin:) sen daha önce hamile kalmışsın bizden daha iyi bilirsin ama 20sinden önce çıkmaZ bence idrar testinde. İnşallah düşündüğün gibidir, güzel haberi alırsın, ama biraz bekle:)

MERHABA hoşgeldin:) sen daha önce hamile kalmışsın bizden daha iyi bilirsin ama 20sinden önce çıkmaZ bence idrar testinde. İnşallah düşündüğün gibidir, güzel haberi alırsın, ama biraz bekle:)
Teşeekkür ederim. :) Biliyorum da yinede merak ediyorum ilk kızım geç döllenme oldu adete 3 gün kala hamile Kalmışım 5 gün geçe kanda öğrendim 10 du değer haliyle idrarda çıkmadı bende bu sefer çift çizgiye heves ediyorum galiba :))

Teşeekkür ederim. :) Biliyorum da yinede merak ediyorum ilk kızım geç döllenme oldu adete 3 gün kala hamile Kalmışım 5 gün geçe kanda öğrendim 10 du değer haliyle idrarda çıkmadı bende bu sefer çift çizgiye heves ediyorum galiba :))
E çok içinizde kalacaksa yapın, ama olumsuz çıkarsa üzülmeyin sonra tekrar deneyin:) içinizde kalmasın;)

Kizlaaaar ben bebisimi Aldim artık benimle Rabb'ime şükürler olsun bu surece kadar geldik ne kadar şükretsem az simdi guzel guzel tutunmasını bekleyeceğim :anne: bana dua edin bırakmasın kuzum beni :dua::cry:
Amin canım
Kizlaaaar ben bebisimi Aldim artık benimle Rabb'ime şükürler olsun bu surece kadar geldik ne kadar şükretsem az simdi guzel guzel tutunmasını bekleyeceğim :anne: bana dua edin bırakmasın kuzum beni :dua::cry:
inşallah cnm allah kucağına almayı nasip etsin amin

Merhaaaaaabbaaaa :-) nasilsiniz kizlaaar
gulit_me gulit_me tatliiim hadi bebis yerlesmis olsun yerine soyle 9 ay taht k ur sun gobusune insallah :-)
dilfeza dilfeza hosgelmis bebis annesinin karninaaaa :-) insallah annecigine sıkı sıkı tutunur annesinin yuzunu güldürür boncuk :-)
Homely_angel Homely_angel sende test yapmissin canim gordum hadi insallah bebisin gobusundedir hayirli haberlerini bekliyorum heycanla :halay:

gulit_me gulit_me tatliiim hadi bebis yerlesmis olsun yerine soyle 9 ay taht k ur sun gobusune insallah :-)
dilfeza dilfeza hosgelmis bebis annesinin karninaaaa :-) insallah annecigine sıkı sıkı tutunur annesinin yuzunu güldürür boncuk :-)
Homely_angel Homely_angel sende test yapmissin canim gordum hadi insallah bebisin gobusundedir hayirli haberlerini bekliyorum heycanla :halay:
Tatlımmmm inşallah inşallah:)))) çok heyecanlıyım:) bakalım ne olacak, haberdar edicem:) sen nasılsın, Çınar nasıl canım
Bence test yap kuzum nasıl dayanacaksin 4 gün daha bence çıkar
Yaaaa yarın sabah yapsam mı diye düşünüyorum bilmiyorum ki

Yok tatlım regl oldum ben.

Back