• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bakın bir?? Ben hayal görmüyorum değil mii

Eklentiler

• IMG_2891.JPG
    IMG_2891.JPG
    35,8 KB · Görüntüleme: 28
gördümmmm canım çizgi cok net kan testi yaptır çok sevindimmm :anneadayı::KK200:
Yok bekliyorum o test çok belirgin olunca gidicem teste.. Çünkü içimde olumsuz bir his var.. bilmiyorum değişik bir duydu..
gulit_me gulit_me tatlım heyecandan bayıldın mı yoksa :anne::anneadayı:
:))) yaa telefonum kapandı tatlım 2 saat onu bekledim:)
Kızzz beklemedi demi test hadi inşallah yaa
Biraz bekledi, kapı çaldı konuşum kapıda durdu içeri de girmedi o gidince bakabildim.. Bir de bebetime marka çok pozitif çıkıp da yanıltıyormuş, yarın bşr daha yapıcam

Yok bekliyorum o test çok belirgin olunca gidicem teste.. Çünkü içimde olumsuz bir his var.. bilmiyorum değişik bir duydu..

Biraz bekledi, kapı çaldı konuşum kapıda durdu içeri de girmedi o gidince bakabildim.. Bir de bebetime marka çok pozitif çıkıp da yanıltıyormuş, yarın bşr daha yapıcam
Yok kuzum pembe çizgi de çok yanılma olmuyor inşallah da olmaz

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım baska testlede yaparsın hiç kötü hisler olmasn olumlu cıkcak sonucun :anneadayı::anne:

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım baska testlede yaparsın hiç kötü hisler olmasn olumlu cıkcak sonucun :anneadayı::anne:
Ya inşallah canım, yarım 1 test daha yapayım belki o zaman daha umutlu olurum, ama şimdi çok boş geliyor. Sanki o test yanlış gibi hissediyorum. Teşekkür ederim canım

Can'ım benim üzülme olur mu insaallah olacak en kısa zmnda sizde hic bir sorun yok ve sen bir kere kaldın hamile yine olacak insaallah ..

Canım ister istemez üzülüyor insan ama hayırlısı diyorum tabi. Geçen yıl Aralık ayında hamile kalmıştım, Ocak ta öğrenmiştim. Yani neredeyse bir yıl olacak.

ben en yeni hamişimizi yazdım bile listemize gulit_me gulit_me

şimdi sıra dilfeza dilfeza yı yazmakta, 8 gün sonra inşallah :)

kızlar çok az kaldık, ben hep hepinizi hamiş görüp sonra kalacağım diyordum ya, sanırım öyle olacak :)

canım bence umut var yarın daha koyu olucak :)
İnşallah canım ya yazıcam yarın tekrar:)
Canım ister istemez üzülüyor insan ama hayırlısı diyorum tabi. Geçen yıl Aralık ayında hamile kalmıştım, Ocak ta öğrenmiştim. Yani neredeyse bir yıl olacak.
Kuzu 2017 çok güzel olacak inanıyorum ben:)
gulit_me gulit_me canım olumsuz enerjileri çağırmıyoruz di mı ama? Güzel düşün lütfen. Bal gibi hamilesin işte.
Bilmiyorum yarın olsun da ona göre karar veririz:)
Bebeğim hayırlı olsunnn n n bebiş geliyor :rapci::KK48::KK15::skandal:ay gaza geldim
Yaaa bence gelmiyor, test yanlış, yarın seviniriz. Tabi çıkarsa..
ben en yeni hamişimizi yazdım bile listemize gulit_me gulit_me

şimdi sıra dilfeza dilfeza yı yazmakta, 8 gün sonra inşallah :)

kızlar çok az kaldık, ben hep hepinizi hamiş görüp sonra kalacağım diyordum ya, sanırım öyle olacak :)
Yazma yazmaaa... bence değilim, hissetmiyorum been:(((

Back