• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)

çok güzel ve özel bir hediye
nice mutlu yıllara

Kizlar iki aydir bebek dusunuyoruz ve iki aydir yumurtlama gunumde hastalaniyorum . Arastirdigima gorede bobrek iltihabi ve yuksek ates gebelige engelmis. Bunlar bnde olanlar. Allahin isi iste dusunmeden once gayet iyidim:110: hayirli zaman gelmedi daha heralde. Ölüyom gripten ya:KK43:

Bu arada sabah gelir gelmez KK dayım ilk açtığım sayfa burası. Akşam yatarken bu bölüme bakıp yatıyorum. Allahım ya her gördüğüm bebeği ısırarak sevmek istiyorum...

Noluyor bana yaaa.... Herhalde ben bebek haberi alsam düşüp bayılırım... Hani öyle yıllarca da bu haberi beklemiyorum ama hormonlarım anne olmak istiyorum diye bağırıyor resmen... Aaaa kendimi tanıyamıyorum artık, normalde de çok sakin biriyimdir...

cok sevındım gebelık var gozukuyor. benım de bat 11 eylul.hep sılık czgı cıkıyor da gunu gelmeden dr a gotmek ıstemedım.hayırlısı olsun sımdıdıen.folık asıte basla

Kafama gore basliyim mi ki bende 6 hft lik olunca giderim dr başlar dedim ama ?

HANIMlar.. reglime 3 gün var.. ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.. mide bulantım,mide yanması,kuyruk sokumu ağrılarım var.. yarın tekrarlayacağım.. sizlerin değerli yorumları ne acaba?

Eklentiler

• 11992457_1632948973588613_556126542_n.jpg
    11992457_1632948973588613_556126542_n.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 66
Gebelik testi yapsaydin ya cnm varsa cikardi ama yine en garanti adetin gecikmesi
canım geçen ay gebelik yaptım regle 3 gün kala.. silik pozitifti hemen çıktı belirtilerde vardı.. sonra belirtiler azalınca tekrarladım her geçen gün silindi çizgi ve sonra kayboldu ertesi gün 1 hafta gecikmeyle regl oldum. kimyasal oldu sanırım o yüzden korkuyorum..

Kizlar sonuclarimi doktora gosterdim. Cok onemli birsey yok cok sukur. Fsh hormonu bi tik fazla ama siniri asacak kadar degil dedi doktor. Esimin sonuclarindan cok tedirgindim cok sukur onunkiler benden de iyi :KK48: 6 aydir bebek dusundugumuzu soyleyince biz genelde bir yil beklemenizi istiyoruz ama cok aceleciyseniz asilama yapabiliriz dedi. Sizce beklemeli miyim:110: birde bi dahaki ay testleri tekrarliyacakmisim ilavetwn amh testi istedi.insallah bu ay hamile kalirim da gerek kalmaz :KK70:

Kizlar sonuclarimi doktora gosterdim. Cok onemli birsey yok cok sukur. Fsh hormonu bi tik fazla ama siniri asacak kadar degil dedi doktor. Esimin sonuclarindan cok tedirgindim cok sukur onunkiler benden de iyi :KK48: 6 aydir bebek dusundugumuzu soyleyince biz genelde bir yil beklemenizi istiyoruz ama cok aceleciyseniz asilama yapabiliriz dedi. Sizce beklemeli miyim:110: birde bi dahaki ay testleri tekrarliyacakmisim ilavetwn amh testi istedi.insallah bu ay hamile kalirim da gerek kalmaz :KK70:

yaşınız gençse beklemek daha iyi olur sanırım..

bi arkadaşım hiç uğraşmadı tedavilerle iyi bir doktora tüp bebek yaptırdı kontrollü bir şekilde.. doğumuna az kaldı.. aslında tedavi sürecini düünüp yıllar harcamaktansa en iyisi gibi geliyor ama doğaldan yanayım.. ben de 28 yaşındayım eşim 35

Back