- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.361
Cnm farketmez ki zaten adetin geçmis yapBu sabah uyku sersemliğiyle test yapmayı unutttummmmmmmmmmmm, tuvaletten çıkınca aklıma geldi yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm farketmez ki zaten adetin geçmis yapBu sabah uyku sersemliğiyle test yapmayı unutttummmmmmmmmmmm, tuvaletten çıkınca aklıma geldi yaa
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)
Kızlar bat 11 eylül bugün beta hcg 49.3 çıktı
Cnm farketmez ki zaten adetin geçmis yap
Yapsam çıkar mı :O adetim geçeli 4 gün oluyo, ozaman akşam eve gidince yapayım çünkü testim evde.
4 gun gecms bide cnm cıkartabiki insallah pozitiftirYapsam çıkar mı :O adetim geçeli 4 gün oluyo, ozaman akşam eve gidince yapayım çünkü testim evde.
cok sevındım gebelık var gozukuyor. benım de bat 11 eylul.hep sılık czgı cıkıyor da gunu gelmeden dr a gotmek ıstemedım.hayırlısı olsun sımdıdıen.folık asıte basla
Kizlar hamile olanlar icin cok sewindim hayirli olsun biz igdirdayiz dun giremedim zor gunler geciriyoruz
canım geçen ay gebelik yaptım regle 3 gün kala.. silik pozitifti hemen çıktı belirtilerde vardı.. sonra belirtiler azalınca tekrarladım her geçen gün silindi çizgi ve sonra kayboldu ertesi gün 1 hafta gecikmeyle regl oldum. kimyasal oldu sanırım o yüzden korkuyorum..Gebelik testi yapsaydin ya cnm varsa cikardi ama yine en garanti adetin gecikmesi
Kizlar sonuclarimi doktora gosterdim. Cok onemli birsey yok cok sukur. Fsh hormonu bi tik fazla ama siniri asacak kadar degil dedi doktor. Esimin sonuclarindan cok tedirgindim cok sukur onunkiler benden de iyi 6 aydir bebek dusundugumuzu soyleyince biz genelde bir yil beklemenizi istiyoruz ama cok aceleciyseniz asilama yapabiliriz dedi. Sizce beklemeli miyim birde bi dahaki ay testleri tekrarliyacakmisim ilavetwn amh testi istedi.insallah bu ay hamile kalirim da gerek kalmaz
Ben 29 yasindayim esim 31.aslinda genc sayiliriz degil mi ben bekleyelim diyorum da esim yaptirsak mi acaba diye dusunuyoryaşınız gençse beklemek daha iyi olur sanırım..
Bnmde o dikkatimi cekti koyu evet ondan dedim hcg yap dietestim normalde olmnası gerekene göre koyu dimi? daha silik çıkması gerek diye düşünüyorum ama :S