- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.381
bu msjı ben ne zaman yazdım die tekrar tekrar okudum aynı beni anlatmıssın :)))Bu arada sabah gelir gelmez KK dayım ilk açtığım sayfa burası. Akşam yatarken bu bölüme bakıp yatıyorum. Allahım ya her gördüğüm bebeği ısırarak sevmek istiyorum...
Noluyor bana yaaa.... Herhalde ben bebek haberi alsam düşüp bayılırım... Hani öyle yıllarca da bu haberi beklemiyorum ama hormonlarım anne olmak istiyorum diye bağırıyor resmen... Aaaa kendimi tanıyamıyorum artık, normalde de çok sakin biriyimdir...
Allah askerlerimizi polislerimizi korusun inşKizlar hamile olanlar icin cok sewindim hayirli olsun biz igdirdayiz dun giremedimzor gunler geciriyoruz
Kutlu mutlu hayırlı olsun cnm en güzel hediye masallahkızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)
canım ben pazar günü yaptım negatifti:/ ama daha hastalanmadım 29 temmuzda hastalanmıştım gelmezse daha adetim cmt kan testi yaptırcamCanımm çok çok teşekkür ederimmm bu arada sen test yaptın mi canım
Genelde gebelik dusunulmeye başlamadan 3 ay önce folik aside başlanır biz geç kalıyoruz hamile olduğumuzu öğrendiğimiz ab içiyoruz.folidace folbiol bunlarin hepsi ayniKafama gore basliyim mi ki bende 6 hft lik olunca giderim dr başlar dedim ama ?
1 sene korunmasız ilişkiden sonra önerilir. Aşılama.sizin de öyle yapmanız daha mantıklı eğer ikinizdede herhangi bir sorun yoksa.gerçi olsaydı aşılama önerilmezdi.Kizlar sonuclarimi doktora gosterdim. Cok onemli birsey yok cok sukur. Fsh hormonu bi tik fazla ama siniri asacak kadar degil dedi doktor. Esimin sonuclarindan cok tedirgindim cok sukur onunkiler benden de iyi6 aydir bebek dusundugumuzu soyleyince biz genelde bir yil beklemenizi istiyoruz ama cok aceleciyseniz asilama yapabiliriz dedi. Sizce beklemeli miyim birde bi dahaki ay testleri tekrarliyacakmisim ilavetwn amh testi istedi.insallah bu ay hamile kalirim da gerek kalmaz
ben gebelik testi sandım ya bi an cok sevinmiştim o da olur inşbugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?
Hamile kalmak için bitkisel çözüm kürü olarak doktorlar tarafından da şiddetle tavsiye edilen olay hamilelik kürünün en önemli yararı yumurta çatlaması problemi olan hanımlar için yumurta çatlatma özelliği açığa çıkarmasıdır. Aynen yumurta çatlatma iğnesi olarak ta bilinen HCG iğnesi (Yumurta Çatlatma İğnesi Pregnyl) gibi etki yapan ve sadece incir gibi şifavi ve Kuranda sayılan mucizevi bir meyve ile yapılan bu bitkisel doğal kür tam 6 hafta (42 gün) sürüyor ve haşlanmış incirin suyunun kaynatılmasıyla elde ediliyor.Kızlar moralim çöktü yumurtam 18 mm ulaşıp geri sönüyor çatlamıyormuş bu ay umutluydum ama olmadı bu konuda bilgisi olan var mı ne yesem ne içsem doktor nasıl ilaçlar verir adette başlanıyormuş ilaçlara galiba
küçük bir yerde yaşıyorum 3 tane eczane var artık her ay test almaktan utanır oldum.. bi de tanınıyoruz illaki garip oluyor.. yalnız çok ağrım var.. dün geceden beri.. orkid taktım sabaha karşı olur diye.. yok yok.. bu kadar ağrı normalde regl olurken oluyor.. belim kopuyor resmen ama olmuyor ya.. hiç bişi anlamadım bu işten.. gerçi en iyisi gebelik testi dediğin gibi.. bi hışım çıkıp alasım var ama negatifi görünce daha mı iyi daha mı kötü.. en azından umutlanmam.. ben en iyisi yarın eczaneye gidip bi tane erken gebelik bi tane normal alayım.. predictor almayAyım dimi? elimde de bi tane daha ovulasyon testi var olmazsa onu da yapayım.. gerçi çok su içtim biraz zaman geçsin akşama doğru da onu yapar atarım buraya..
kızlar ben ne zaman doktara gitcem bugun testi yeniledim 146 çıktı 2 gün önce 46 dıydı adet günüm 3 gün geçti hrnüz bir hafta sonra gitsem mi ne dersiniz hala hamileyi diyemiyorumçok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?