• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar merkezden az once çıktım opu yapildi hamdolsun Suan hafif sanci var ama az yani adetten daha az hareket edince artıyor ilk narkoz deneyimimdi guzeldi valla :halay:bu arada 9 yumurtam toplandı biraz az geldi bana ama Dr gayet guzel Dedi simdi sira beklemekte dollenecek mi kac tane dollenecek kacinci güne gidecek :KK17::işsiz: vitaminleri kestik Suan da bir hafta iliski yasak Dedi bır hafta 10 güne adet olacaksın 2. Yada 3. Günü bekliyorum seni Dedi benden haberler bunlar kizlar .. Opu Suan icin beklediğimden cok daha rahattı bugun dinlenicem yarin normal yasama devam ..

Kızlar merkezden az once çıktım opu yapildi hamdolsun Suan hafif sanci var ama az yani adetten daha az hareket edince artıyor ilk narkoz deneyimimdi guzeldi valla :halay:bu arada 9 yumurtam toplandı biraz az geldi bana ama Dr gayet guzel Dedi simdi sira beklemekte dollenecek mi kac tane dollenecek kacinci güne gidecek :KK17::işsiz: vitaminleri kestik Suan da bir hafta iliski yasak Dedi bır hafta 10 güne adet olacaksın 2. Yada 3. Günü bekliyorum seni Dedi benden haberler bunlar kizlar .. Opu Suan icin beklediğimden cok daha rahattı bugun dinlenicem yarin normal yasama devam ..
Hadi bakalim buyuk olaylari atlattin simdi sira transferi beklemekte o ara bol bol dinlen :)

Sağolasin cnm evet benim transfer adet sonrasi Yapılacak haftaya bir adetim daha var ondan sonra transfer rahimin temizlenmesi acısindan oyle uygun gordu cmm :) sence 9 yumurta az mı :KK43:
tatlım bnce 9 yumurta cok iyi sıkma canını cok güzel olacak hersey inanıyorum :dua:

Sağolasin cnm evet benim transfer adet sonrasi Yapılacak haftaya bir adetim daha var ondan sonra transfer rahimin temizlenmesi acısindan oyle uygun gordu cmm :) sence 9 yumurta az mı :KK43:
Benimde 9du canim yada 8di sanirim ya. Ya 8 ya 9. 5 tanesi dollenmisti 4 tanesi ertesi gune kalmisti 3 tanesi 3.gune ulasmisti

Kizlar simdi lavabo ya girdim boyle sümüksü birşey geldi çok afedersiniz ama koyu sari nedendir nedir anlamadim

Kizlar simdi lavabo ya girdim boyle sümüksü birşey geldi çok afedersiniz ama koyu sari nedendir nedir anlamadim
Canim mantar yada enfeksiyondur. Benim evlenmeden oncede oldugu icin boyle sordugunuzda tuhaf geliyo bana sizin hic olmuyomuydu ya benim olmayan gunum yoktu ki :) bende hem mantat var hem enfeksiyon hangisi sari akinti yapiyo bilmiyorumda sari akinti beyaz akinti seffaf akinti genelde onlardan oluyo bol su ic

Canim mantar yada enfeksiyondur. Benim evlenmeden oncede oldugu icin boyle sordugunuzda tuhaf geliyo bana sizin hic olmuyomuydu ya benim olmayan gunum yoktu ki :) bende hem mantat var hem enfeksiyon hangisi sari akinti yapiyo bilmiyorumda sari akinti beyaz akinti seffaf akinti genelde onlardan oluyo bol su ic
Ben yeni hamilr olduğumu öğrendim o yüzden boyle sorguluyorum tatlim :)

Kizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
Canım demin güzel haber dedim ama hayırlı olsun dememişiim yaa :)) sağlıkla al kucağına miniğini:) çok sevindim canım:)
aminnn inş canım benmde takvim cumayı gösteriyor ama inş olmam :)olsamda pazartesi 3.günü oluyor ay hayırlısı dediğin gibi canım bnm beraber hamile kalırız ne güzel
Canım cuma 1, cumartesi 2, pazar 3. Ben adet olduğun günü 1 diye sayıyorsun diye biliyorum:) neyse artık bilmiyorum, hayırlısı olsun :) evet beraber büyütürüz karınları harika;) haberleşiriz zaten regl zamanımızı:)
Canım benim ohh atlattınn :)) yılın son bebişi gelecek desene:) çok sevindim canjm benim:) sen dinlen bugün:) rahat geçmesine de çok sevimdim gerçekten:) geliyor bebiş desenee:)))

Kızlar ben böyle 4 gözle adet beklemedim hiç:) cuma olursam diye çok korkuyorum. 3. Gün pazara geliyor diye. Bugün olmalıyım yaa artık. Cuma 3 olsun diye.. Dua edin bana:)

Canım demin güzel haber dedim ama hayırlı olsun dememişiim yaa :)) sağlıkla al kucağına miniğini:) çok sevindim canım:)

Canım cuma 1, cumartesi 2, pazar 3. Ben adet olduğun günü 1 diye sayıyorsun diye biliyorum:) neyse artık bilmiyorum, hayırlısı olsun :) evet beraber büyütürüz karınları harika:KK66: haberleşiriz zaten regl zamanımızı:)

Canım benim ohh atlattınn :)) yılın son bebişi gelecek desene:) çok sevindim canjm benim:) sen dinlen bugün:) rahat geçmesine de çok sevimdim gerçekten:) geliyor bebiş desenee:)))
Yaa cnm beniiiiim insaallah hamdolsun rahat gecti ayağa kalkınca yürüyünce biraz baskı oluyir o kadar ama oda normal yanı :)
Kızlar ben böyle 4 gözle adet beklemedim hiç:) cuma olursam diye çok korkuyorum. 3. Gün pazara geliyor diye. Bugün olmalıyım yaa artık. Cuma 3 olsun diye.. Dua edin bana:)
İns ya hemen yada cumartesi olursun cnm belkide yılın bebis haberini sen verirsin benim transfer diğer ay yapılacak sonucu muhtemelen 31 aralık :rolleyes:

Cnm nerelerdesin nasilsin ?

Kızlar merhaba nasılsınız ? zaman o kadar hızlı geçiyor ki biz bugün 1 aylik olduk . bebisle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum . buara taşınma işlerinden bebişim hasta oldu . İnş hemen iyileşir .
@angel-devil gözün aydın . Allah yardımcın olsun inş .
gulit_me gulit_me canım inş ilk aşılama hemen tutar . güzel haberlerle gel.
Homely_angel Homely_angel canım sanki yine eylül annesi olacaksın gibime geliyor .
mavimli mavimli canım iki bebiş var sanırım . Çok sevindim .
canım öyle Allahın mucizesi bir embriyo bölündü tek yumurta ikizleri çok şükür. sen nasılsın bebeğine çok geçmiş olsun acil şifalar bitanem.

aynen tatlım haberleşiriz adet günlerimizi bnm üç dört aydır böle leke leke geliyor sonra cogalıyor kafam karısıyor dört gözle bekleyincede gelmiyor bu adet son adetimiz olur inşAllah :dua:

Back