• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hep yaz tatlım, çınar dan haber alamazsak meraklanırız sonra. Ben regl oldum tatlım, şimdi yumyumlarımı büyütücem İnş :)
Firsat buldukca yazmaya calisiyorum canin benim :) ohh neyse bunada sukur sonunda adet geldi her adet aynı zamanda bi baslangictir :) insallah bu ay gelir minnosss :)

Canım nasıl bize muhtaçlar onun için üzgünüm , bugünde 1.ay aşısını oldu . Birde onun huzursuzluğu eklendi . böyle böyle buyuyeceklr napalım inş . geçer canım sağolasın
Haklisin canim insanin yuregi yaniyor.. Aynen boyle boyle buyuyecekler Allah daha buyuk hastalillar dertler sıkıntılar gostermesin

Merhaba kızlar Nasılsiniz ? Benden Haberler soyle ki bugun tup Bebek tedavimizde 10. Gun muayene oldum yumurtalar Tmm Dedi Dr. tekrar e2 (östrojen ) hormonuma bakıldı son iki defadır bakıyorlar bugun 3000 cikti .. Cars gününe anlaştık yumurta toplama gunu icin coook heyecanlıyım kızlar dua edin bana :rolleyes: Bu arada transfer tahmi'n ettiğim gibi diğer ay olacak Selen hnim genelde bu sekilde yapıyor anne adayi dinlenmiş rahim biraz dinlenmiş ve en önemlisi hormonlar da normale dönüyor.. adetle fazla kalan ufak yumurtalar atılıyor baakim Hakkı'mda hayırlısı NE ise o olsun dedik .. Sanirim yılbaşına transfer sonucu belli olacak kızlar gecen sene Cook istedim 2016 ya gebe girmeyi bu sene umarım olur :KK68:
Yaa ne güzel şeyler bunlarr:)) valla okudukça bir mutlu oldum, bir duygulandım sana anlatamam.. aynen 2017 bizim yılımız olur inşallah kuzum:) ben içimdeki hisleri söyleyip insanları umutlandırmak isteme ama, güzel şeyler olacak;) burda kutlayacağız bebişii inşallah:))
Merhaba kızlar nasılsınız :KK49:Bu ay bende karar aldım ve buradaki üniversite hastanesinde randevu aldım bugün arayıp konustum aşılama yaptırmak istiyorum pazartesi randevum var ücretlerini sordum aşılama ücretsiz sosyal güvenceniz varsa dedi şaşırdım o_Oacaba sadece ilaç parasımı ödeyeceğim ki :eek:bakalım gideceğim doktora bu konuda çok iyi diyorlar hayırlısı olsun artık :dua:
Kuzu evet ben de üni hastanesine gidiyorum, doktorun yar doç/doç/prof sa ona ücret ödüyorsun, mesla bem 125 tl dr a veriyorum. İlaçlar hakkında bilgim yok ama bir arkadaşım benle aynı hocaya aşılama yaptırmış toplamda hoca parası dahil 400 olmuş. Ama ilaç miligramları kişiye göre değişiyor. Bu ay mı yaptıracaksın? Yaa beraber bekleriz senle;) ben de heyecanla adet olmayı bekliyorum:)) hayırlısı ile veririz güzel haberler;)
Kiizlaaar merhabalarr :) nasilsiniz :)
dilfeza dilfeza canim benimm hadi hayirlisiyla gelsin minnooosun artik cok sevindim senin adinaaa :) bitiyor hayirlisiyla stresler beklemeler
gulit_me gulit_me canim benimm insallah olumlu sonuclanir asilama bolca dua edicem sizleree :)
Homely_angel Homely_angel daha adet olmadın mi canim sen doktorla görüştün mu?

Kizlar geçen sene ki yazismalarimizi okudum bi duygulandim ki anlatamam... Ne zor gunleri sizinle atlatmisim yavrumun guzel haberini alir almaz size kosmusum siz sevincimi sevinciniz gibi yasamissiniz.. Sizi cok seviyorum... :KK200:
O zaman hamile olmayan arkadaslarim da hamile kalmis dogum yapmiscok guzel seyler bunlar arada aci kaybi olanlariniz var rabbim sizlerede tez vakitte nasip etsin inanin aklima geldikce dua ediyorummm.. Ve inaniyorum eger bi sinav varsa sonunda rabbimin buyuk bi hediyesi vardir vr bizi korudugu bi seyler vardır sizin bebislerinizde te vakitte gelcek beklemek zorr sabretmek zor insallah sabrinizin sonu selametle sonuclanir ve boncuklar gelip karniniza konuverir :)

@angel-devil canim gozunaydiiiin bebislerin grlmis dunyaya hosgelmiiis :) en kisa zamanda onlari kucaklayip eve goturdugunuz gunleri de gostersin Rabbım seni ve boncuklarini kocaman kocaman operiiim
@triton-x masallah 1 aylik olmus boncugun :nazar:
Benim oglumda 50 gunlukken hasta oldu ve atesler icinde yaniyordu cok zordu seni cok iyi anlayabiliyorum insanin canindan can gidiyor sanki ama geçiyor vr sabirli olmak gerekiyor iyilesmesi icin ben kendimi inanilmaz tuketmistim uzuntuden sen oyle yapma sakin en kisa zamanda da iyilesir inşallah bebisin
Ayyy bi yazmaya baslayinca duramiyorum. Cenem dusuyor kusuruma bakmayin hepinizin coook operim :KK36:
Canıımm nasıl özlediysem seni güle güle okudum mesajını:) inşallah dualarımız kabul olur kuzum yaa:) çok hevesliyim ben de;) Çınar kocaman olmuştur artık:) evet valla, ne güzel beraber yaşadık Çınar'ın gelişimini, büyümesini.. Bizle paylaştığın için teşekkürler tekrardan:) o ara ne kadar çok hamilemiz vardı:) şimdi a kaldık biz.. inşallah sağlıkla hepimizi anne oluruz:)

Yoğunsun biliyorum ama özletme kendini yaz böyle arada;) Çınar'ı kokla, öp bizim içinn kocamann

Yaa ne güzel şeyler bunlarr:)) valla okudukça bir mutlu oldum, bir duygulandım sana anlatamam.. aynen 2017 bizim yılımız olur inşallah kuzum:) ben içimdeki hisleri söyleyip insanları umutlandırmak isteme ama, güzel şeyler olacak:KK66: burda kutlayacağız bebişii inşallah:))

Kuzu evet ben de üni hastanesine gidiyorum, doktorun yar doç/doç/prof sa ona ücret ödüyorsun, mesla bem 125 tl dr a veriyorum. İlaçlar hakkında bilgim yok ama bir arkadaşım benle aynı hocaya aşılama yaptırmış toplamda hoca parası dahil 400 olmuş. Ama ilaç miligramları kişiye göre değişiyor. Bu ay mı yaptıracaksın? Yaa beraber bekleriz senle:KK66: ben de heyecanla adet olmayı bekliyorum:)) hayırlısı ile veririz güzel haberler:KK66:

Canıımm nasıl özlediysem seni güle güle okudum mesajını:) inşallah dualarımız kabul olur kuzum yaa:) çok hevesliyim ben de:KK66: Çınar kocaman olmuştur artık:) evet valla, ne güzel beraber yaşadık Çınar'ın gelişimini, büyümesini.. Bizle paylaştığın için teşekkürler tekrardan:) o ara ne kadar çok hamilemiz vardı:) şimdi a kaldık biz.. inşallah sağlıkla hepimizi anne oluruz:)

Yoğunsun biliyorum ama özletme kendini yaz böyle arada:KK66: Çınar'ı kokla, öp bizim içinn kocamann
Bilmiyorum ki canım pazartesi gidecegim başlayalım derse bu ay baslarım bende beraber bekleriz :) adeti bekliyorm bnde inş pazartesiden sonra olurum adetin 2.günü hormon testi yapıyorz dedi sekreter

Bilmiyorum ki canım pazartesi gidecegim başlayalım derse bu ay baslarım bende beraber bekleriz :) adeti bekliyorm bnde inş pazartesiden sonra olurum adetin 2.günü hormon testi yapıyorz dedi sekreter
Bana da 3. Günü gel dedi,2 ya da 3 yapıyorlar evet. ben de cuma olursam diye tırsıyorum. Senin daha var mı bata? Hayırlısı olsun canım inşallah, güzel haberlerle geliriz:)

Bana da 3. Günü gel dedi,2 ya da 3 yapıyorlar evet. ben de cuma olursam diye tırsıyorum. Senin daha var mı bata? Hayırlısı olsun canım inşallah, güzel haberlerle geliriz:)
aminnn inş canım benmde takvim cumayı gösteriyor ama inş olmam :)olsamda pazartesi 3.günü oluyor ay hayırlısı dediğin gibi canım bnm beraber hamile kalırız ne güzel

Back