Kiizlaaar merhabalarr :) nasilsiniz :)
dilfeza canim benimm hadi hayirlisiyla gelsin minnooosun artik cok sevindim senin adinaaa :) bitiyor hayirlisiyla stresler beklemeler
gulit_me canim benimm insallah olumlu sonuclanir asilama bolca dua edicem sizleree :)
Homely_angel daha adet olmadın mi canim sen doktorla görüştün mu?
Kizlar geçen sene ki yazismalarimizi okudum bi duygulandim ki anlatamam... Ne zor gunleri sizinle atlatmisim yavrumun guzel haberini alir almaz size kosmusum siz sevincimi sevinciniz gibi yasamissiniz.. Sizi cok seviyorum...
O zaman hamile olmayan arkadaslarim da hamile kalmis dogum yapmiscok guzel seyler bunlar arada aci kaybi olanlariniz var rabbim sizlerede tez vakitte nasip etsin inanin aklima geldikce dua ediyorummm.. Ve inaniyorum eger bi sinav varsa sonunda rabbimin buyuk bi hediyesi vardir vr bizi korudugu bi seyler vardır sizin bebislerinizde te vakitte gelcek beklemek zorr sabretmek zor insallah sabrinizin sonu selametle sonuclanir ve boncuklar gelip karniniza konuverir :)
angel-devil canim gozunaydiiiin bebislerin grlmis dunyaya hosgelmiiis :) en kisa zamanda onlari kucaklayip eve goturdugunuz gunleri de gostersin Rabbım seni ve boncuklarini kocaman kocaman operiiim
@triton-x masallah 1 aylik olmus boncugun
Benim oglumda 50 gunlukken hasta oldu ve atesler icinde yaniyordu cok zordu seni cok iyi anlayabiliyorum insanin canindan can gidiyor sanki ama geçiyor vr sabirli olmak gerekiyor iyilesmesi icin ben kendimi inanilmaz tuketmistim uzuntuden sen oyle yapma sakin en kisa zamanda da iyilesir inşallah bebisin
Ayyy bi yazmaya baslayinca duramiyorum. Cenem dusuyor kusuruma bakmayin hepinizin coook operim