- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.141
Benimki de öyle diyor ama umutlandırmak da istemiyorum
Ayyyyy valla keşke benim yumyumlarım da öyle dese :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de öyle diyor ama umutlandırmak da istemiyorum
EŞim şuan Türkiye'de yarın yanımda olacak kızlarr :) aralık ayı güzel gelecek bana aşılamam da tutarsa demeyin keyfime
Ayyy beni ne güldürdün gece gece:))) umarım bu aşk hikayesinin sonu bebektir sende durumlar nasıl?Yehuuuu haydi şansınız bol, yumyumların sağlıklı, spermitolar güçlü olsun. Sonrası fall in love halindeki yumyum-spermito ikilisi veeee bebiş :)
Bak ber şey ne güzel gidiyor:) çok sevindim adına:) bence böyle olumlu ol güzel haberi alıcaz inşallah senden:) kardeşine kavuşur senin oğluş da inşallah:))Arkadaslar bu arada benim bugun 7. Günüm bitti tedavide az knce uc tane igne daha yaptım.. az kaldı ins bugun e2 me ve diğer bir kac değerime baktılar gayet güzelmiş değerler bir suru yumoslarim var kızlar rahmimde cok guzeller Yaa onlardan birinin bebegim olduğunu düşünmek bile oyle guzel ki velhasıl pazartesi bir kontrol daha var o gun opu yani yumurta toplama günü netleşecek o güne kadar yine gunde uc iğnem var biri yumurta büyültmek icin meşhur gonal f birisi geride. Gelen minnos yumoslarimi büyütmesi içinmiş birimde var olan cok Gelişmiş yumurtalar çatlamasın diye .. Dua edin olur mu Can'larım benim.. sizler surekli aklımdasiniz duamdasınız hele o merkezde o kadar cok umut bekleyen insan var Kı icim gidiyor dualar ediyirum sonra halime şükrediyorum bizde hayırlısıyla bitirelim su sureci bir komplike olmadan ins .. insanın bir evladi daha olunca geride, oyle korkuyorum Ki Suan tek istedigim şagsalim su sürecin ve tabiii Mutlu sonla bitmesi .. Surekli yatarak gecen bir hamileligim olmaz ins diye dualar ediyorum şimdiden kuzum mahrum kalmasın annesinden 4 yasinda abi adayı paşam ..Nasıl Mutlu, biraz bahsettik artık kendi islerini kendi yapsın diye bak belki yakında Allah'ımız bir kardes gönderebilir karnıma dedim aniden üzerime atlama kendi surekli ayakkabını kendin giymelisin vs diye ztn su tedaviye başlama sebebimiz birazda onun hali her gece abartısız her gece dua ediyordu yaklaşık bir senedir kardes kardes diye
Arkadaslar bu arada benim bugun 7. Günüm bitti tedavide az knce uc tane igne daha yaptım.. az kaldı ins bugun e2 me ve diğer bir kac değerime baktılar gayet güzelmiş değerler bir suru yumoslarim var kızlar rahmimde cok guzeller Yaa onlardan birinin bebegim olduğunu düşünmek bile oyle guzel ki velhasıl pazartesi bir kontrol daha var o gun opu yani yumurta toplama günü netleşecek o güne kadar yine gunde uc iğnem var biri yumurta büyültmek icin meşhur gonal f birisi geride. Gelen minnos yumoslarimi büyütmesi içinmiş birimde var olan cok Gelişmiş yumurtalar çatlamasın diye .. Dua edin olur mu Can'larım benim.. sizler surekli aklımdasiniz duamdasınız hele o merkezde o kadar cok umut bekleyen insan var Kı icim gidiyor dualar ediyirum sonra halime şükrediyorum bizde hayırlısıyla bitirelim su sureci bir komplike olmadan ins .. insanın bir evladi daha olunca geride, oyle korkuyorum Ki Suan tek istedigim şagsalim su sürecin ve tabiii Mutlu sonla bitmesi .. Surekli yatarak gecen bir hamileligim olmaz ins diye dualar ediyorum şimdiden kuzum mahrum kalmasın annesinden 4 yasinda abi adayı paşam ..Nasıl Mutlu, biraz bahsettik artık kendi islerini kendi yapsın diye bak belki yakında Allah'ımız bir kardes gönderebilir karnıma dedim aniden üzerime atlama kendi surekli ayakkabını kendin giymelisin vs diye ztn su tedaviye başlama sebebimiz birazda onun hali her gece abartısız her gece dua ediyordu yaklaşık bir senedir kardes kardes diye
Ayyy beni ne güldürdün gece gece:))) umarım bu aşk hikayesinin sonu bebektir sende durumlar nasıl?
Bak ber şey ne güzel gidiyor:) çok sevindim adına:) bence böyle olumlu ol güzel haberi alıcaz inşallah senden:) kardeşine kavuşur senin oğluş da inşallah:))
Amiiiin cnm benim Sagolasin insaallah umut olurum sana da umarım gerek kalmaz buna tabii de :)Ayy kuzucum nasıl merakla takip ediyorum anlatamam seni. Umarım tm duaların gerçekleşsin, minik adam abi olsun, hep mutlu olsunlar birlikte :)
Dur bakalım sen şu haftayı bir geçir de.. biz trip atarız o yumyumlara o zaman :)Gül tatlım Gül, bizim kendini beğenmiş Yumyumlar gülmüz strese girersek daha bi tripcan oluyor. Baksana benimkiler toptan sapıttı. Tamam bat olmasın diyoruz da benimki hepten kaçtı, olmadım hala
Dur bakalım sen şu haftayı bir geçir de.. biz trip atarız o yumyumlara o zaman :)
kızlar 15 inde sezeryan oldum.. sezara sorsanız o da sezeryan istemezmiş zor muş.. hala da geçmiş değil.. bebişler iyi, biraz var sıkıntılarımız ama geçicek diyor hemşire anneleri.. bebeklerimi önce onlar sevior sonra bana veriolar.. kıskandığımı itiraf etmeliyim.. ama sağ olsunlar çok iyi bakıyorlar o kadar miniklerki.. kedi yavrusu gibiler... çok yoğun bi temponun içinde bıldum kendimi.. şimdi i taraftan süt sağıorum.. yetişmior, mama da veriolar üzülüorum bir sürü sey aldıkartırıcı göğsümün birinde sertleşme var mastit olcam die korkuorum.. çok başka bişeymiş insan kendini unutuyor.. Allah gönlü evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Canım yine test yaptım ama yok bir şey.
kızlar 15 inde sezeryan oldum.. sezara sorsanız o da sezeryan istemezmiş zor muş.. hala da geçmiş değil.. bebişler iyi, biraz var sıkıntılarımız ama geçicek diyor hemşire anneleri.. bebeklerimi önce onlar sevior sonra bana veriolar.. kıskandığımı itiraf etmeliyim.. ama sağ olsunlar çok iyi bakıyorlar o kadar miniklerki.. kedi yavrusu gibiler... çok yoğun bi temponun içinde bıldum kendimi.. şimdi i taraftan süt sağıorum.. yetişmior, mama da veriolar üzülüorum bir sürü sey aldıkartırıcı göğsümün birinde sertleşme var mastit olcam die korkuorum.. çok başka bişeymiş insan kendini unutuyor.. Allah gönlü evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Yaa Masallah barekallah tek cocukla bile insanın bir anda hayati değişiyor uc cocuk ne demek bir anda 5 kişilik bir aile oldunuz :) İnsaaallah bir an once sıkıntılarınız biter evinize yuvanıza donersiniz cnmkızlar 15 inde sezeryan oldum.. sezara sorsanız o da sezeryan istemezmiş zor muş.. hala da geçmiş değil.. bebişler iyi, biraz var sıkıntılarımız ama geçicek diyor hemşire anneleri.. bebeklerimi önce onlar sevior sonra bana veriolar.. kıskandığımı itiraf etmeliyim.. ama sağ olsunlar çok iyi bakıyorlar o kadar miniklerki.. kedi yavrusu gibiler... çok yoğun bi temponun içinde bıldum kendimi.. şimdi i taraftan süt sağıorum.. yetişmior, mama da veriolar üzülüorum bir sürü sey aldıkartırıcı göğsümün birinde sertleşme var mastit olcam die korkuorum.. çok başka bişeymiş insan kendini unutuyor.. Allah gönlü evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
ben de seni merak ediyordum canım...bu ay neden böyle değişik oldu ki
bebişlerin hoşgelmiş Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.kızlar 15 inde sezeryan oldum.. sezara sorsanız o da sezeryan istemezmiş zor muş.. hala da geçmiş değil.. bebişler iyi, biraz var sıkıntılarımız ama geçicek diyor hemşire anneleri.. bebeklerimi önce onlar sevior sonra bana veriolar.. kıskandığımı itiraf etmeliyim.. ama sağ olsunlar çok iyi bakıyorlar o kadar miniklerki.. kedi yavrusu gibiler... çok yoğun bi temponun içinde bıldum kendimi.. şimdi i taraftan süt sağıorum.. yetişmior, mama da veriolar üzülüorum bir sürü sey aldıkartırıcı göğsümün birinde sertleşme var mastit olcam die korkuorum.. çok başka bişeymiş insan kendini unutuyor.. Allah gönlü evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Bak birden kalabalık aile oldunuz:)) çok güzel canım benim yaa.. Bak o sıkıntılar da çabucak geçer merak etme, birden 3 çocuk annesi olmak kolay mı? Sen üzme kendini:) hepsini kucağına alıp mıncıklayarak seveceğin günlerr çook yakın haber verdiğin için teşekkür ederiz:)kızlar 15 inde sezeryan oldum.. sezara sorsanız o da sezeryan istemezmiş zor muş.. hala da geçmiş değil.. bebişler iyi, biraz var sıkıntılarımız ama geçicek diyor hemşire anneleri.. bebeklerimi önce onlar sevior sonra bana veriolar.. kıskandığımı itiraf etmeliyim.. ama sağ olsunlar çok iyi bakıyorlar o kadar miniklerki.. kedi yavrusu gibiler... çok yoğun bi temponun içinde bıldum kendimi.. şimdi i taraftan süt sağıorum.. yetişmior, mama da veriolar üzülüorum bir sürü sey aldıkartırıcı göğsümün birinde sertleşme var mastit olcam die korkuorum.. çok başka bişeymiş insan kendini unutuyor.. Allah gönlü evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Allah Allah??? Doktorunu bir arasana belki yumurtlamamanla ilgilidir???Canım yine test yaptım ama yok bir şey.
Bak birden kalabalık aile oldunuz:)) çok güzel canım benim yaa.. Bak o sıkıntılar da çabucak geçer merak etme, birden 3 çocuk annesi olmak kolay mı? Sen üzme kendini:) hepsini kucağına alıp mıncıklayarak seveceğin günlerr çook yakın haber verdiğin için teşekkür ederiz:)
Allah Allah??? Doktorunu bir arasana belki yumurtlamamanla ilgilidir???
Anladım tatlım, o zaman gözün aydın.. En azından bu bitecek ve çalışmalar başlayacakCanım bugün arıcaktım ama lekelenme başladı