- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.161
Anladım tatlım, o zaman gözün aydın.. En azından bu bitecek ve çalışmalar başlayacak
Kızlar merhaba nasılsınız ? zaman o kadar hızlı geçiyor ki biz bugün 1 aylik olduk . bebisle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum . buara taşınma işlerinden bebişim hasta oldu . İnş hemen iyileşir .
@angel-devil gözün aydın . Allah yardımcın olsun inş .
gulit_me canım inş ilk aşılama hemen tutar . güzel haberlerle gel.
Homely_angel canım sanki yine eylül annesi olacaksın gibime geliyor .
@mavimli canım iki bebiş var sanırım . Çok sevindim .
Sağol canım o kadar üzülüyorum ki 1 aylik bebeği hasta ettim diye . . . Allah daha büyüğünü göstermesin inş .Oyyy kıyamam ben ona, acil şifalar olsun miniğime İnş. Bu ara herkes hasta tabi.
Canım kısmet hayırlısı olsun diyorum artık. Ama umarım dediğin gibi olur da bu ay gelir bizim minikler de.
Yaa maşallah size canım yaa :)) 40'ı çıkacak yanında baksana, geçmiş olsun canım benim, bir an önce düzelir inşallah küçük adamKızlar merhaba nasılsınız ? zaman o kadar hızlı geçiyor ki biz bugün 1 aylik olduk . bebisle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum . buara taşınma işlerinden bebişim hasta oldu . İnş hemen iyileşir .
@angel-devil gözün aydın . Allah yardımcın olsun inş .
gulit_me canım inş ilk aşılama hemen tutar . güzel haberlerle gel.
Homely_angel canım sanki yine eylül annesi olacaksın gibime geliyor .
@mavimli canım iki bebiş var sanırım . Çok sevindim .
Ya evet, ama belki bu düzensizlik bir işarettir?? Biliyorsun çok şahit olduk burda düzensiz olup 1-2 aya hamile kalanlaraAynen canım, bugün tam olarak başladı. Hayatımda Ilk kez bir hafta ileri attı, çok zormuş, düzensiz olanlara Allah sabır versin.
Canım en önemli şey olumlu düşünme , olumlu olursan neden olmasın . Herşey allahtan , biz sadece zamanını bekliyoruz benceYaa maşallah size canım yaa :)) 40'ı çıkacak yanında baksana, geçmiş olsun canım benim, bir an önce düzelir inşallah küçük adamtemennin için teşekkür ederim canım, inşallah tutar:) burdaki bazı topiklerde aşılama çok tutmaz demişler ama ben umutluyum niyeyse:)
Ya evet, ama belki bu düzensizlik bir işarettir?? Biliyorsun çok şahit olduk burda düzensiz olup 1-2 aya hamile kalanlara
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi o günler bize de yakındır:) çok moral oldu bu bana:) oğlunu kokla bizim için:)Canım en önemli şey olumlu düşünme , olumlu olursan neden olmasın . Herşey allahtan , biz sadece zamanını bekliyoruz bence
Ben bebiş doğduktan sonra inan o sıkıntılar o kadar uzak geliyor ki şimdi sizde unutacaksiniz inş .
Cok sevimdim cnm umarım ilk aşılamada tutar hersey gönlünüzce olsun muhtemelen ilaçlar da uyguna gelir üniversite hastenesinde :)Merhaba kızlar nasılsınızBu ay bende karar aldım ve buradaki üniversite hastanesinde randevu aldım bugün arayıp konustum aşılama yaptırmak istiyorum pazartesi randevum var ücretlerini sordum aşılama ücretsiz sosyal güvenceniz varsa dedi şaşırdım acaba sadece ilaç parasımı ödeyeceğim ki bakalım gideceğim doktora bu konuda çok iyi diyorlar hayırlısı olsun artık
İnşAllah canım seninde güzel gelişmelerini takip ediyorum yeni yıla bebeginle güzel bi baslangıc yaparın inşAllahCok sevimdim cnm umarım ilk aşılamada tutar hersey gönlünüzce olsun muhtemelen ilaçlar da uyguna gelir üniversite hastenesinde :)
Sağol canım o kadar üzülüyorum ki 1 aylik bebeği hasta ettim diye . . . Allah daha büyüğünü göstermesin inş .
Canım dört gözle haberlerinizi bekliyorum .
Umarım dediğin gibi olur canım benim, geçen ay olmayan Yumyumlar da bu ay olur belki :)Yaa maşallah size canım yaa :)) 40'ı çıkacak yanında baksana, geçmiş olsun canım benim, bir an önce düzelir inşallah küçük adamtemennin için teşekkür ederim canım, inşallah tutar:) burdaki bazı topiklerde aşılama çok tutmaz demişler ama ben umutluyum niyeyse:)
Ya evet, ama belki bu düzensizlik bir işarettir?? Biliyorsun çok şahit olduk burda düzensiz olup 1-2 aya hamile kalanlara
Merhaba kızlar Nasılsiniz ? Benden Haberler soyle ki bugun tup Bebek tedavimizde 10. Gun muayene oldum yumurtalar Tmm Dedi Dr. tekrar e2 (östrojen ) hormonuma bakıldı son iki defadır bakıyorlar bugun 3000 cikti .. Cars gününe anlaştık yumurta toplama gunu icin coook heyecanlıyım kızlar dua edin banaBu arada transfer tahmi'n ettiğim gibi diğer ay olacak Selen hnim genelde bu sekilde yapıyor anne adayi dinlenmiş rahim biraz dinlenmiş ve en önemlisi hormonlar da normale dönüyor.. adetle fazla kalan ufak yumurtalar atılıyor baakim Hakkı'mda hayırlısı NE ise o olsun dedik .. Sanirim yılbaşına transfer sonucu belli olacak kızlar gecen sene Cook istedim 2016 ya gebe girmeyi bu sene umarım olur
Merhaba kızlar nasılsınızBu ay bende karar aldım ve buradaki üniversite hastanesinde randevu aldım bugün arayıp konustum aşılama yaptırmak istiyorum pazartesi randevum var ücretlerini sordum aşılama ücretsiz sosyal güvenceniz varsa dedi şaşırdım acaba sadece ilaç parasımı ödeyeceğim ki bakalım gideceğim doktora bu konuda çok iyi diyorlar hayırlısı olsun artık
Kiizlaaar merhabalarr :) nasilsiniz :)
dilfeza canim benimm hadi hayirlisiyla gelsin minnooosun artik cok sevindim senin adinaaa :) bitiyor hayirlisiyla stresler beklemeler
gulit_me canim benimm insallah olumlu sonuclanir asilama bolca dua edicem sizleree :)
Homely_angel daha adet olmadın mi canim sen doktorla görüştün mu?
Kizlar geçen sene ki yazismalarimizi okudum bi duygulandim ki anlatamam... Ne zor gunleri sizinle atlatmisim yavrumun guzel haberini alir almaz size kosmusum siz sevincimi sevinciniz gibi yasamissiniz.. Sizi cok seviyorum...
O zaman hamile olmayan arkadaslarim da hamile kalmis dogum yapmiscok guzel seyler bunlar arada aci kaybi olanlariniz var rabbim sizlerede tez vakitte nasip etsin inanin aklima geldikce dua ediyorummm.. Ve inaniyorum eger bi sinav varsa sonunda rabbimin buyuk bi hediyesi vardir vr bizi korudugu bi seyler vardır sizin bebislerinizde te vakitte gelcek beklemek zorr sabretmek zor insallah sabrinizin sonu selametle sonuclanir ve boncuklar gelip karniniza konuverir :)
angel-devil canim gozunaydiiiin bebislerin grlmis dunyaya hosgelmiiis :) en kisa zamanda onlari kucaklayip eve goturdugunuz gunleri de gostersin Rabbım seni ve boncuklarini kocaman kocaman operiiim
@triton-x masallah 1 aylik olmus boncugun
Benim oglumda 50 gunlukken hasta oldu ve atesler icinde yaniyordu cok zordu seni cok iyi anlayabiliyorum insanin canindan can gidiyor sanki ama geçiyor vr sabirli olmak gerekiyor iyilesmesi icin ben kendimi inanilmaz tuketmistim uzuntuden sen oyle yapma sakin en kisa zamanda da iyilesir inşallah bebisin
Ayyy bi yazmaya baslayinca duramiyorum. Cenem dusuyor kusuruma bakmayin hepinizin coook operim
interiorarchitect Can'ım benim Sagolasin valla girdik bizde tedavi yoluna bakalım Hakkı'mızda hayırlısı cnm :) Oyy Masallah zmn Nasıl
Hizli akiyor dimi kocaman olmustur Cinar pasa NE baldır :) bende listeye baktım sok oldum herkes hamile yada doğurmuş bir elin parmakları kadar kalmışız bizde biran once guzel haberler veririz bebisleri büyütüyoruz topigi açarız sonrada insaallah :))Homely_angel bu arada cnm ben 10 kasımda adet olmustum listede bat 10
Kasım yazıyorda onu iki gun erkennoldum tedavi basladi iste ama bir kez daha adet olucam bat belli olmamakla beraber 30 kasim gibi sanirim opu dan bir hafta sonra başlıyormuş bakalım .. Umarım son bat tarihim
Olur :) aralık sonu guzel guzel haberlerle gelirim buraya
Canım nasıl bize muhtaçlar onun için üzgünüm , bugünde 1.ay aşısını oldu . Birde onun huzursuzluğu eklendi . böyle böyle buyuyeceklr napalım inş . geçer canım sağolasınKiizlaaar merhabalarr :) nasilsiniz :)
dilfeza canim benimm hadi hayirlisiyla gelsin minnooosun artik cok sevindim senin adinaaa :) bitiyor hayirlisiyla stresler beklemeler
gulit_me canim benimm insallah olumlu sonuclanir asilama bolca dua edicem sizleree :)
Homely_angel daha adet olmadın mi canim sen doktorla görüştün mu?
Kizlar geçen sene ki yazismalarimizi okudum bi duygulandim ki anlatamam... Ne zor gunleri sizinle atlatmisim yavrumun guzel haberini alir almaz size kosmusum siz sevincimi sevinciniz gibi yasamissiniz.. Sizi cok seviyorum...
O zaman hamile olmayan arkadaslarim da hamile kalmis dogum yapmiscok guzel seyler bunlar arada aci kaybi olanlariniz var rabbim sizlerede tez vakitte nasip etsin inanin aklima geldikce dua ediyorummm.. Ve inaniyorum eger bi sinav varsa sonunda rabbimin buyuk bi hediyesi vardir vr bizi korudugu bi seyler vardır sizin bebislerinizde te vakitte gelcek beklemek zorr sabretmek zor insallah sabrinizin sonu selametle sonuclanir ve boncuklar gelip karniniza konuverir :)
angel-devil canim gozunaydiiiin bebislerin grlmis dunyaya hosgelmiiis :) en kisa zamanda onlari kucaklayip eve goturdugunuz gunleri de gostersin Rabbım seni ve boncuklarini kocaman kocaman operiiim
@triton-x masallah 1 aylik olmus boncugun
Benim oglumda 50 gunlukken hasta oldu ve atesler icinde yaniyordu cok zordu seni cok iyi anlayabiliyorum insanin canindan can gidiyor sanki ama geçiyor vr sabirli olmak gerekiyor iyilesmesi icin ben kendimi inanilmaz tuketmistim uzuntuden sen oyle yapma sakin en kisa zamanda da iyilesir inşallah bebisin
Ayyy bi yazmaya baslayinca duramiyorum. Cenem dusuyor kusuruma bakmayin hepinizin coook operim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?