- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.121
hadi inş hayırlı haberler canımEvet canım çok garip, hayatımda ilk kez oluyor Ben de öyle düşündüm haftasonuna kadar olmazsa doktora mesaj atıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inş hayırlı haberler canımEvet canım çok garip, hayatımda ilk kez oluyor Ben de öyle düşündüm haftasonuna kadar olmazsa doktora mesaj atıcam.
Evet canım çok garip, hayatımda ilk kez oluyor Ben de öyle düşündüm haftasonuna kadar olmazsa doktora mesaj atıcam.
Slm Canlarım nasılsınız Biz cinsiyetimizi öğrendik Allah nasip ederse mira hanım geliyor teyzeler
Slm Canlarım nasılsınız Biz cinsiyetimizi öğrendik Allah nasip ederse mira hanım geliyor teyzeler
Âmin bitanem hepimiz inşMira ismini bende çok severim cnm bnm gözün aydın sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün inşallah
Kuzummmmm çok sağol güzel teyzoşu ayağımızı sürdük arkamızdan sizide bekliyoruzHeyoooooooyoooooo en baştan beri gelecek o kız gelecek diyordum. Çok sevindim canım :) ismi de çok güzel, sağlıkla gelsin artık minik hanım.
Homely_angel canım benim tarihi 13 aralık yapar mısın
Kuzummmmm çok sağol güzel teyzoşu ayağımızı sürdük arkamızdan sizide bekliyoruz
Vardır da 4 gün gecikmeyeydi iyiydi ☺Ilk bilgisayar bulduğumda yapmıcam canım, üzme kendini vardır bir zamanı unutma
Vardır da 4 gün gecikmeyeydi iyiydi ☺
Yumurtlamayabiliyor muyuz ya? bu ay ovu. testi yapmıştım çift çizgiyi de görmüştüm off off :/ neyse vardır artık bir hayır. sen de mi daha adet olmadın bat aynıydı.Umut olmuştur tabi içinde ama böyle olduktan sonraki aylar hamile kalındığı çok oldu. Inş senin de öyle olur. Bu ay benim yumurta yoktu, o yüzden ben de hala olamadım, bugün 4 gün gecikmiş oldu.
Umut olmuştur tabi içinde ama böyle olduktan sonraki aylar hamile kalındığı çok oldu. Inş senin de öyle olur. Bu ay benim yumurta yoktu, o yüzden ben de hala olamadım, bugün 4 gün gecikmiş oldu.
Yaaa süper bir haber buuu harika canım, sağlıkla gelsin:))) ismiyle yaşasın Mira :) darısı başımızaaSlm Canlarım nasılsınız Biz cinsiyetimizi öğrendik Allah nasip ederse mira hanım geliyor teyzeler
Benimki de öyle diyor ama umutlandırmak da istemiyorumİçimden bi ses sen nasıl olsa yok turla hamile kalacaksın diyo ama dur bakalım
Gözün aydın cnm cok guzel bir haber bu darısı bize insaallah bir hanımefendi de bize gelsin :))Slm Canlarım nasılsınız Biz cinsiyetimizi öğrendik Allah nasip ederse mira hanım geliyor teyzeler
Yumurtlamayabiliyor muyuz ya? bu ay ovu. testi yapmıştım çift çizgiyi de görmüştüm off off :/ neyse vardır artık bir hayır. sen de mi daha adet olmadın bat aynıydı.
İçimden bi ses sen nasıl olsa yok turla hamile kalacaksın diyo ama dur bakalım