• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Umut olmuştur tabi içinde ama böyle olduktan sonraki aylar hamile kalındığı çok oldu. Inş senin de öyle olur. Bu ay benim yumurta yoktu, o yüzden ben de hala olamadım, bugün 4 gün gecikmiş oldu.
Yumurtlamayabiliyor muyuz ya? bu ay ovu. testi yapmıştım çift çizgiyi de görmüştüm off off :/ neyse vardır artık bir hayır. sen de mi daha adet olmadın bat aynıydı.

İçimden bi ses sen nasıl olsa yok turla hamile kalacaksın diyo ama dur bakalım
Umut olmuştur tabi içinde ama böyle olduktan sonraki aylar hamile kalındığı çok oldu. Inş senin de öyle olur. Bu ay benim yumurta yoktu, o yüzden ben de hala olamadım, bugün 4 gün gecikmiş oldu.

Yumurtlamayabiliyor muyuz ya? bu ay ovu. testi yapmıştım çift çizgiyi de görmüştüm off off :/ neyse vardır artık bir hayır. sen de mi daha adet olmadın bat aynıydı.

Canım çok düzenli regli olanlar bile yılda bir kez filan yumurtlamayabilirmiş. Aşırı stres vb durumlarda oluyormuş bu. Doktor bu ay yumurta göremedi bende. Zaten ovulasyon testlerim de çok garipti, çok uzun süre koyu kaldı. Dediğin gibi vardır bir hayır. Yok tatlım olmadım ben daha.

Back