• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ya igne hic acıtmamıştı iki gundur ama bugun biraz panik yaptım vururken acıttım ama iğne yakma vs yok hic ztn cok ince bir ucu var hic anlamıyorsun Aslı'nda kolaymış yanı ama tabi yumurtaları büyütüyor bundan rahimde ufak ufak batmalar basladi ovulasyon günlerinde ki gibi daha da fena oluyormus sanirim 12 gun vurulacak daha uc gun bitti kaldı 9 bakalim :) aynen cnm sağsalim su isi Halledelim bekleriz tabii

Ben acıdan korkmam da o iğne batırma olayı fena benim için. Çünkü başkasına bakarken bile fena oluyor benim içim. Ama bebişler için her şey yapılır. Ayy sen de ikiz annesi olacaksın bence :)

Ben acıdan korkmam da o iğne batırma olayı fena benim için. Çünkü başkasına bakarken bile fena oluyor benim içim. Ama bebişler için her şey yapılır. Ayy sen de ikiz annesi olacaksın bence :)
Ayyy sen boyle yazında kalbim kut kut attı yanı gonlumden gecen tek gebelik Aslı'nda hem bir tane oglum var 4 yasinda yanı hic bebegim olmasaydı ikiz cok isterdim ama oglumun okul donemi de başlayacak onunla ilgilenememekten Korkuyurum birde ikiz taşımak anne icinde zor Dr Selen hanım da taşımak sıkıntı dogum da sıkıntı dedi .. Birde oğlumu normal dogum cok istedim ve hamdolsun yaptım ikinci de normal olsun cok istiyorm ikizde bu biraz zor riske atmıyor genelde doktorlar istememe sebebim bunlar .. Tabii herseye ragmen olursa hakkimizda hayırlısı buymuş der şükrederiz tabiki sevinirim yine de :) ztn embriyon kalitesi dusuk olursa sen istemende iki tane koyucaz Dedi Dr sansimiz artsın diye ama cok kaliteli olursa bir tane koyarız Dedi nasip kısmet .. Ama sen eger tup yapman gerekirse iki tane cok cok guzel olur henuz hic bebeğin yok cunku :)

Can'larım size haberlerim var anı bir karar değişikliği ile
angel-devil angel-devil birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski gulit_me gulit_me Homely_angel Homely_angel ozellikle size biz bir anlık kararla aşılamadan vazgeçtik Koşuyolu bahçeci umut Selen hanımda bugun tup tedavisine basladi sperm değerimize ve bir tane kendiginden olan oğlumuza bakarak uc seçenek sundu doğal yoldan da olabilir fkt uzun sure bekleyebilirsiniz belli olmaz yada asilama yüzde 15 ihtumal var Dedi yada yüzde 70 tup bebek Dedi sonuçlarımıza gore ve ben iki kere ilac yüklemesi yasamamak icin cunku aşılamada da tup ilaçlarını kullanıyormuş Selen Hnm tup olsun dedik bakalım Hakkı'mızda hayırlısı NE olur bana dua edin iki yıllık bekleyişin ardından hayırlısı NE ise o olsun allahım hayırlı bir evlat versin tek istedigim o sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin biz tedaviye basladik insaallah kararımız doğrudur esimde bende bir yanımız Mutlu fkt bir yanımız buruk tedirgin endişeliyiz .. Hayırlı bir evlat olacaksa nasip etsin diyoruz Suan da ..
Canımm hayırlı olsun kararınız;) çok sevimdim ben sizin adınıza, inşallah hemen tutacak bebeklerin:)))) endişe etmeniz çok normal, hem heyecan hem bilinmemezlik.. bakalım biz 2 aşılamayı yaptırmayı planlıyoruz, tüp bebek sonraki aşama, neden bilmiyorum eşim de böyle olsun istiyor, sizin için enn güzeli olsun canım, ben dua edeceğim sizin için :)
Kızlar herkese merhaba, bu ara sizi birazcık ihmal ettim sanırım, kusura bakmayın. Geçen hafta istifayı bastım, işten ayrıldım, şimdi evdeyim :) biraz tatil verdim kendime. Bu arada kırmızılar henüz gelmedi, test de negatifi, bir daha da yapmadım. Herhalde yarın regl başlar diye tahmin ediyorum. Benden gelişmeler böyle.

angel-devil angel-devil canım doğum gelmiş çatmış, dualarımız seninle ve üç minikle olsun. Güzel sağlıklı haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.
Canım ayrılmışsın hayırlı olsun hadi, iyi tatiller istirahatler ;) inşallah regl gelmemesinin sebebi de minik tatlı bir şeydir;)
Homely_angel Homely_angel nasılsın canım?yazmıyorum ama çoktandır seni hiç olmadığın kadar umutsuz görüyorum.dur bakalım bu işler aceleye gelmez biliyorsun rabbim en doğru zamanda gönderecektir sana mucizeni.
gulit_me gulit_me aşılama ne zaman?dr un tam tarih verdi mi?
Princess91 Princess91 kuzum sen nasılsın bulantıların çok mu kalp atışı kese sorunsuz hallolmuştur inşallah.ilaçlarına da devam ediyorsundur zaten.
Bu arada Rabbim izin verirse kızımız oluyor :)
Henüz alışveriş için erken ama cicili bicili kız giysilerini görünce içim gidiyor.
Kendim süslü püslü şeyleri pek sevmem ama kızımı bayağı süsliycem galiba :)
Eşim de sen kendine oyuncak yaparsın artık çocuğu diyor :)
Allah herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.
Tatlım regl olunca belli olacak, 3. Günü gideceğim ve tedavi başlayacak :)

Yaa çook güzel kız bebiş, aynen süsler püsler oynarsın onunla mis gibi:) ben de hep kız isterdim küçüklüğümden beri sırf onla oynayayım diye.. tabi sağlıklı olsun da.. sağlıkla al kucağına sen de bebişini tatlım

Canımm hayırlı olsun kararınız:KK66: çok sevimdim ben sizin adınıza, inşallah hemen tutacak bebeklerin:)))) endişe etmeniz çok normal, hem heyecan hem bilinmemezlik.. bakalım biz 2 aşılamayı yaptırmayı planlıyoruz, tüp bebek sonraki aşama, neden bilmiyorum eşim de böyle olsun istiyor, sizin için enn güzeli olsun canım, ben dua edeceğim sizin için :)

Canım ayrılmışsın hayırlı olsun hadi, iyi tatiller istirahatler :KK66: inşallah regl gelmemesinin sebebi de minik tatlı bir şeydir:KK66:

Yaa çook güzel kız bebiş, aynen süsler püsler oynarsın onunla mis gibi:) ben de hep kız isterdim küçüklüğümden beri sırf onla oynayayım diye.. tabi sağlıklı olsun da.. sağlıkla al kucağına sen de bebişini tatlım
Aynen oyle oldu cnm amiiiin ins :) bu arada senin aşılamaların ilaçlı mı iğneli mi olacak acaba konuştunuz mu ? İnsaallah iki aşılamadan birinde olumlu sonuc alırsin canimm hersey gönlünüze gore olsun insaallah

Ayyy sen boyle yazında kalbim kut kut attı yanı gonlumden gecen tek gebelik Aslı'nda hem bir tane oglum var 4 yasinda yanı hic bebegim olmasaydı ikiz cok isterdim ama oglumun okul donemi de başlayacak onunla ilgilenememekten Korkuyurum birde ikiz taşımak anne icinde zor Dr Selen hanım da taşımak sıkıntı dogum da sıkıntı dedi .. Birde oğlumu normal dogum cok istedim ve hamdolsun yaptım ikinci de normal olsun cok istiyorm ikizde bu biraz zor riske atmıyor genelde doktorlar istememe sebebim bunlar .. Tabii herseye ragmen olursa hakkimizda hayırlısı buymuş der şükrederiz tabiki sevinirim yine de :) ztn embriyon kalitesi dusuk olursa sen istemende iki tane koyucaz Dedi Dr sansimiz artsın diye ama cok kaliteli olursa bir tane koyarız Dedi nasip kısmet .. Ama sen eger tup yapman gerekirse iki tane cok cok guzel olur henuz hic bebeğin yok cunku :)

Canım bu kadar süredir istiyorum ya elimde olsa üçüz bile isterim, ama tabi çok zor. Bu arada angel-devil angel-devil doğum yaptı mı acaba?

Senin için hangisi hayırlıya öyle olsun İnş canım. Düşünsene iki tane kız çok şeker olmaz mı :)

Canımm hayırlı olsun kararınız:KK66: çok sevimdim ben sizin adınıza, inşallah hemen tutacak bebeklerin:)))) endişe etmeniz çok normal, hem heyecan hem bilinmemezlik.. bakalım biz 2 aşılamayı yaptırmayı planlıyoruz, tüp bebek sonraki aşama, neden bilmiyorum eşim de böyle olsun istiyor, sizin için enn güzeli olsun canım, ben dua edeceğim sizin için :)

Canım ayrılmışsın hayırlı olsun hadi, iyi tatiller istirahatler :KK66: inşallah regl gelmemesinin sebebi de minik tatlı bir şeydir:KK66:

Teşekkür ederim bitanem, evde olmak çok güzelmiş :) doktor yumyum görürdü ama öyle değil mi? Yumyum olmadan hamişlik de olamayacağına göre umutlanmıyorum. Zaten testlerde tek çizgi. Bu arada göğüslerimde dokunamıyorum, o kadar fena oldular ki.

Aynen oyle oldu cnm amiiiin ins :) bu arada senin aşılamaların ilaçlı mı iğneli mi olacak acaba konuştunuz mu ? İnsaallah iki aşılamadan birinde olumlu sonuc alırsin canimm hersey gönlünüze gore olsun insaallah
Bilmiyorum işte reglimin 3. Gününe göre karar verecek herhalde, yani aslında anlattı ama çok heyecanlıydım hatırlayamıyorum:) amin canım hepimizin inşallah:)
Teşekkür ederim bitanem, evde olmak çok güzelmiş :) doktor yumyum görürdü ama öyle değil mi? Yumyum olmadan hamişlik de olamayacağına göre umutlanmıyorum. Zaten testlerde tek çizgi. Bu arada göğüslerimde dokunamıyorum, o kadar fena oldular ki.
Ohh iyice dinlen canım:) hmm anladımm dur bakalım kuzu, tam regl tarihin ne zaman??

Bilmiyorum işte reglimin 3. Gününe göre karar verecek herhalde, yani aslında anlattı ama çok heyecanlıydım hatırlayamıyorum:) amin canım hepimizin inşallah:)

Ohh iyice dinlen canım:) hmm anladımm dur bakalım kuzu, tam regl tarihin ne zaman??

28.gün geçtiğimiz pazar günüydü canım. Yani iki gün geçti bile.

Canım bu kadar süredir istiyorum ya elimde olsa üçüz bile isterim, ama tabi çok zor. Bu arada angel-devil angel-devil doğum yaptı mı acaba?

Senin için hangisi hayırlıya öyle olsun İnş canım. Düşünsene iki tane kız çok şeker olmaz mı :)
Yaaa bak simdi o fıkir ztn bizi bizden alıyor ahhh bilsem ki ikiside kız olacak insaallah Rabb'im ikiz kız Nasipse ve hayırlıysa ikiz olsun o zmn :dua::confused:

angel-devil angel-devil canin nasilsin dogum oldu mu merak ettim ?
birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski merhaba tekrardan cnm ya NE dicem sana benim Suan da 4 tane vitaminim var omega3,inofolic,devit3,previte transferden sonra da bunlara devam ediliyor mu acaba sen kullandın mı herhangi bir vitamin transfer sonrası NE kullandın igne yada ilac hap ?

angel-devil angel-devil canin nasilsin dogum oldu mu merak ettim ?
birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski merhaba tekrardan cnm ya NE dicem sana benim Suan da 4 tane vitaminim var omega3,inofolic,devit3,previte transferden sonra da bunlara devam ediliyor mu acaba sen kullandın mı herhangi bir vitamin transfer sonrası NE kullandın igne yada ilac hap ?
Senin dediklerinden inofolic kullandm ben bitek canim devit 3 gecen ay basladim. Transferden sonra ben progestan igne crione jel kan sulandirici igne gobekten inofolic kullandim

Senin dediklerinden inofolic kullandm ben bitek canim devit 3 gecen ay basladim. Transferden sonra ben progestan igne crione jel kan sulandirici igne gobekten inofolic kullandim
Anladim cnm bana baya vermis ilac ..
Bu arada kızlar bugun tedavinin 5. Günü yumyumlarina baktı beğendi büyümüşler baya iki igne daha ekledi iğnelere :KK17: Ayni saat uc igne vuurcam bugun kendime göbekten cok tirsiyorum Yaa :( birisi yumurta geliştirici ek igne birisi de artık çatlamasın diye verilen iğneymiş yumurta toplanacak güne kadar devam edicem sanırım bunlara bu arada kızlar bu iğneler vitamin ilaçları esime verilen iki vitamin ikibin liraya yaklaştı bile daha da var sanırım 2-2500 bulur ilaçlar merkeze de 6500 veriliyor yarısı başlangıçta yarısı yumurta toplama günü .. Acaba kadindogumun yazıp uygun alabileceğimiz bir ilac var mı birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski cnm progesteron iğneyi yazdırıyor musun o 12. Haftaya kadar vurulabiliyormus bazen

Anladim cnm bana baya vermis ilac ..
Bu arada kızlar bugun tedavinin 5. Günü yumyumlarina baktı beğendi büyümüşler baya iki igne daha ekledi iğnelere :KK17: Ayni saat uc igne vuurcam bugun kendime göbekten cok tirsiyorum Yaa :KK43: birisi yumurta geliştirici ek igne birisi de artık çatlamasın diye verilen iğneymiş yumurta toplanacak güne kadar devam edicem sanırım bunlara bu arada kızlar bu iğneler vitamin ilaçları esime verilen iki vitamin ikibin liraya yaklaştı bile daha da var sanırım 2-2500 bulur ilaçlar merkeze de 6500 veriliyor yarısı başlangıçta yarısı yumurta toplama günü .. Acaba kadindogumun yazıp uygun alabileceğimiz bir ilac var mı birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski cnm progesteron iğneyi yazdırıyor musun o 12. Haftaya kadar vurulabiliyormus bazen
Ben 9.haftaya kadar vurdum canim sonra hapina gecirdi. Valla ben hep ozelden aldim cok tutuyo ama bilmiyorum kadin dogum neleri yazar canim. Bide vitaminler ozel oluyo sanirim onlari sigorta karsilamiyo. Gecen hafta benimde doktorum vitamin verdi bana sigorta karsilamiyo bunlari dedi ozelden yazdi. Buyk ihtimal sizede karsilamayan vermistir.

Ben 9.haftaya kadar vurdum canim sonra hapina gecirdi. Valla ben hep ozelden aldim cok tutuyo ama bilmiyorum kadin dogum neleri yazar canim. Bide vitaminler ozel oluyo sanirim onlari sigorta karsilamiyo. Gecen hafta benimde doktorum vitamin verdi bana sigorta karsilamiyo bunlari dedi ozelden yazdi. Buyk ihtimal sizede karsilamayan vermistir.
Anladim cnm ebet vitaminkerinherseyo Ozelden Aldik ama progestan sanki yazılıyor diye okudum bir forumda

Back