• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Can'larım size haberlerim var anı bir karar değişikliği ile
angel-devil angel-devil @birbuyuktemmuzaski gulit_me gulit_me Homely_angel Homely_angel ozellikle size biz bir anlık kararla aşılamadan vazgeçtik Koşuyolu bahçeci umut Selen hanımda bugun tup tedavisine basladi sperm değerimize ve bir tane kendiginden olan oğlumuza bakarak uc seçenek sundu doğal yoldan da olabilir fkt uzun sure bekleyebilirsiniz belli olmaz yada asilama yüzde 15 ihtumal var Dedi yada yüzde 70 tup bebek Dedi sonuçlarımıza gore ve ben iki kere ilac yüklemesi yasamamak icin cunku aşılamada da tup ilaçlarını kullanıyormuş Selen Hnm tup olsun dedik bakalım Hakkı'mızda hayırlısı NE olur bana dua edin iki yıllık bekleyişin ardından hayırlısı NE ise o olsun allahım hayırlı bir evlat versin tek istedigim o sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin biz tedaviye basladik insaallah kararımız doğrudur esimde bende bir yanımız Mutlu fkt bir yanımız buruk tedirgin endişeliyiz .. Hayırlı bir evlat olacaksa nasip etsin diyoruz Suan da ..

Canım kararınıza çok sevindim, aileniz için hayırlısı olsun inşallah. Hadi sen umut ol bize, yol aç İnş. Çünkü ben de tüp bebeğe baya yakınım artık. Bu aydan sonra 3 ay bekleme sürecimiz var, sonra hemen tüp yap diyeceğim doktora :)
Şimdi ilaçları kullanmaya mı başladın tatlım, nasıl bir süreç bekliyor seni?

Yaa rabbim gonlunuze gore versin insallah :) bakarsin iki koyar ikiside kiz olur :) ikizlerin yuzde 75i ayni cinsiyet olurmus cunku sperm 1 seferde ciktigi icin ya kiz yada erkegi cok barindirirmis o sebepten yuzde 75 ayni cinsiyetten olurlarmis. Bize 25lik kisim denk geldi bi kiz bi erkek oldu bugun doktorum bile cok sanslisin dedi o kadar ikiz hastasindan bi kiz bi erkek olan tek benmisim:)

Darısı başımızaaaa :)

Kızlar herkese merhaba, bu ara sizi birazcık ihmal ettim sanırım, kusura bakmayın. Geçen hafta istifayı bastım, işten ayrıldım, şimdi evdeyim :) biraz tatil verdim kendime. Bu arada kırmızılar henüz gelmedi, test de negatifi, bir daha da yapmadım. Herhalde yarın regl başlar diye tahmin ediyorum. Benden gelişmeler böyle.

angel-devil angel-devil canım doğum gelmiş çatmış, dualarımız seninle ve üç minikle olsun. Güzel sağlıklı haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.

Yoğun bi iş temposundan sonra ewde olmak bi iki ay iyi oluyor ama sonra bozuyor belki kırmızılar gelmeyecek belli olmaz hayırlısı olsun kuzummm nasılsın iyi misin
Kızlar herkese merhaba, bu ara sizi birazcık ihmal ettim sanırım, kusura bakmayın. Geçen hafta istifayı bastım, işten ayrıldım, şimdi evdeyim :) biraz tatil verdim kendime. Bu arada kırmızılar henüz gelmedi, test de negatifi, bir daha da yapmadım. Herhalde yarın regl başlar diye tahmin ediyorum. Benden gelişmeler böyle.

angel-devil angel-devil canım doğum gelmiş çatmış, dualarımız seninle ve üç minikle olsun. Güzel sağlıklı haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.

Canım kararınıza çok sevindim, aileniz için hayırlısı olsun inşallah. Hadi sen umut ol bize, yol aç İnş. Çünkü ben de tüp bebeğe baya yakınım artık. Bu aydan sonra 3 ay bekleme sürecimiz var, sonra hemen tüp yap diyeceğim doktora :)
Şimdi ilaçları kullanmaya mı başladın tatlım, nasıl bir süreç bekliyor seni?
Can'ımmm amin yoktun Anladim dedim heralde biraz dinlenmek istedi yokluğun cok belli gurupta :) aşılamada şans azdı e birde tup ignelerini kullaniliyor en cok bizi bu düşündürdü iki kere hormon yüklenmesini istemedik .. Cumartesi ilk iğnemi basladik cnm bir 12 gun igne verecekmiş bu sırada 3 gunde bir muayene yumurtalar icin cunku göbekten vurulan iğnenin dozunu ona gore ayarlıyor .. Sonra 12. Gun yumurta toplama 10 dk işlem Dedi yine dozu az bir anestezi ile yapiyormuş bakalım birde bu merkez genelde Selen hanım yumurtayı topladığı ay transferi yapmıyor sonraki ay yapıyor bir aylık donduruyor o sekilde rahim dinlendiği kalınlığı normale geldiği icin tutunması daha kolaymış birde ztn cok igne ilac olunca anne adayı da biraz mola verıyorms .buyuk ihtimal bana da oyle olacak. size an be an aşamaları yazicam cnm ..bana o kadar faydası oldu Kı kızların anlatımlarının. sağolsunlar bizi bırakmadılar hamile kalınca desteğe devam ettiler gercekten cok cok dua ediyirum ufacık bir cümlesiyle o an moral olan umut olan tüm arkadaslarıma :)

Homely_angel Homely_angel senin icinde en hayırlısı olsun kuzum hic üzülme umudunu kaybetme ya normal yoldan yada digeri .. insan kendisini tup bebeği cok zor bir aşama olarak düşünüp korkutuyor yada suda oluyor Yaa tüple mi olacak benim çocuğuyum sanki normal bir Bebek olmayacak korkusu oluyor ama günlerdir araştırmalarıma gore o kadar şükürluk durumdayız neler var utandim pes etmiyorlar yine de bu yolda senelerini tedavilerle harcamışlar sonunda Mutlu sona kavuşmuşlar .. Kendimi cok rahatlamış hissediyorum hamdolsun tasiyamacagimiz yuk vermesin yaradan ..

Can'ımmm amin yoktun Anladim dedim heralde biraz dinlenmek istedi yokluğun cok belli gurupta :) aşılamada şans azdı e birde tup ignelerini kullaniliyor en cok bizi bu düşündürdü iki kere hormon yüklenmesini istemedik .. Cumartesi ilk iğnemi basladik cnm bir 12 gun igne verecekmiş bu sırada 3 gunde bir muayene yumurtalar icin cunku göbekten vurulan iğnenin dozunu ona gore ayarlıyor .. Sonra 12. Gun yumurta toplama 10 dk işlem Dedi yine dozu az bir anestezi ile yapiyormuş bakalım birde bu merkez genelde Selen hanım yumurtayı topladığı ay transferi yapmıyor sonraki ay yapıyor bir aylık donduruyor o sekilde rahim dinlendiği kalınlığı normale geldiği icin tutunması daha kolaymış birde ztn cok igne ilac olunca anne adayı da biraz mola verıyorms .buyuk ihtimal bana da oyle olacak. size an be an aşamaları yazicam cnm ..bana o kadar faydası oldu Kı kızların anlatımlarının. sağolsunlar bizi bırakmadılar hamile kalınca desteğe devam ettiler gercekten cok cok dua ediyirum ufacık bir cümlesiyle o an moral olan umut olan tüm arkadaslarıma :)

Canım benim her şey gönlünde olsun inş. Ayrı bir heyecandır bu da :)
İğneler nasıl acıtıyor mu? Bir ay beklemek daha iyi sonuç veriyorsa öyle olması daha iyi canım zaten. Bu kadar bekledik, bir ay daha bekleriz :)

Homely_angel Homely_angel nasılsın canım?yazmıyorum ama çoktandır seni hiç olmadığın kadar umutsuz görüyorum.dur bakalım bu işler aceleye gelmez biliyorsun rabbim en doğru zamanda gönderecektir sana mucizeni.
gulit_me gulit_me aşılama ne zaman?dr un tam tarih verdi mi?
Princess91 Princess91 kuzum sen nasılsın bulantıların çok mu kalp atışı kese sorunsuz hallolmuştur inşallah.ilaçlarına da devam ediyorsundur zaten.
Bu arada Rabbim izin verirse kızımız oluyor :)
Henüz alışveriş için erken ama cicili bicili kız giysilerini görünce içim gidiyor.
Kendim süslü püslü şeyleri pek sevmem ama kızımı bayağı süsliycem galiba :)
Eşim de sen kendine oyuncak yaparsın artık çocuğu diyor :)
Allah herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.

Canım benim her şey gönlünde olsun inş. Ayrı bir heyecandır bu da :)
İğneler nasıl acıtıyor mu? Bir ay beklemek daha iyi sonuç veriyorsa öyle olması daha iyi canım zaten. Bu kadar bekledik, bir ay daha bekleriz :)
Ya igne hic acıtmamıştı iki gundur ama bugun biraz panik yaptım vururken acıttım ama iğne yakma vs yok hic ztn cok ince bir ucu var hic anlamıyorsun Aslı'nda kolaymış yanı ama tabi yumurtaları büyütüyor bundan rahimde ufak ufak batmalar basladi ovulasyon günlerinde ki gibi daha da fena oluyormus sanirim 12 gun vurulacak daha uc gun bitti kaldı 9 bakalim :) aynen cnm sağsalim su isi Halledelim bekleriz tabii

Homely_angel Homely_angel nasılsın canım?yazmıyorum ama çoktandır seni hiç olmadığın kadar umutsuz görüyorum.dur bakalım bu işler aceleye gelmez biliyorsun rabbim en doğru zamanda gönderecektir sana mucizeni.
gulit_me gulit_me aşılama ne zaman?dr un tam tarih verdi mi?
Princess91 Princess91 kuzum sen nasılsın bulantıların çok mu kalp atışı kese sorunsuz hallolmuştur inşallah.ilaçlarına da devam ediyorsundur zaten.
Bu arada Rabbim izin verirse kızımız oluyor :)
Henüz alışveriş için erken ama cicili bicili kız giysilerini görünce içim gidiyor.
Kendim süslü püslü şeyleri pek sevmem ama kızımı bayağı süsliycem galiba :)
Eşim de sen kendine oyuncak yaparsın artık çocuğu diyor :)
Allah herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.

Çok zaman oldu canım ve her ay boşa gidince umutlar biraz ruh halim böyle oldu sanırım. Baksana bu ay yumyum bile üretemedi vücut. Bugün normalde regl günüm ama belirti bile yok. Dediğin gibi her şey Allah' tan. Neyse yazımız yaşayacağız göreceğiz.
Kızın sağlıkla gelsin tatlım. Nasıl güzel şeyler var kızlara, dün kuzenimin bebeğine hediye almaya gittim, çıldırdım resmen. Kaçıncı haftaya geldin şimdi?

Back