angel-devil birbuyuktemmuzaski kızlar Allah razi olsun cevaplarınız icin inanın içimi o kadar ferahlattınız Ki kafasi karışık birine tecrübeli birimin Yazdığı yazılar gibisi yok :) su cuma gecesi hürmetine yavrularınızi kucağınıza sağsalim alın insaallah misler gibi büyütün vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar :)
Bana gelince esimle aksamdan beri konuşuyoruz ya tutarsa ihtimali aşılamayı düşündürüyor cunku tutarsa hem o kadar aşama hemde 8 bin Çepte kalir Dedik .. birde esimin en son Kı sperm testi bir ay önceydi Yikama sonrası totel hareket yüzde 85 baya iyiymiş yanı sanki aşılamada biraz şansımız var gibi ama iste ya olmazsa da bir ayımız gitmis ve birde Extra 2 bin lira gitmis olacak karşılaştırdık fkt sanki denemeden olmayacak cunku belki de aşılamada olurdu düşüncesi hic çıkmayacak aklımızdan denemeliydik denedik deriz diye düşünüruz dedik cok sukur maddi acıdan cok zorlamaz diye düşündük yarin memoriel den randevu aldım bu ayı kacirmak istemiyorum dua edin kızlar en dogru kararı verelim off off birde
angel-devil asilama olsa bile sence tüpe geçersek ihtimaline karşı dedigin vitaminlere başlasam mı ? Sne neler kullandın acsba cnm omega olarak ve digerleri ilac adı verebilir misn ?
Son kez soruyorum bir kez denemeli miyim asilama direk tup mu yoksa kendinizi yerime koyun NE yapardınız simdi ki aklınızla bana son birşeyler daha yazın kızlar cunku kararı yarin vericez buyuk ihtimal cooookk heyecanlıyım gözüme uyku girmiyor