- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.041
Homely_angel canm ya lalehan hanım asilama yapıyor muydu Bilgin var mi sen hala ona mı gidiyorsun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sizce aframi guzel ahsen mi
Bence afra cok hos geliyor kulaga Ahsen de guzel :)Kizlar sizce aframi guzel ahsen mi
Bence afra güzel ama ben Erva ismini de sewiyorum
Benimde icime afra pek sindi gibi :)Bence afra cok hos geliyor kulaga Ahsen de guzel :)
Canim ben asilama yapmadim tutma ihtimali az diye hemde 1 bucuk milyar istedi sadece hastane hem o kdar para verip hem tutma ihtimali az hemde 1 ay daha kaybetmek istemedim tup bebegin olcagina inandigim icin ben hic beklemeden tup yaptim. Asilama zaten olmuyodu bize 5 milyon sperm en az gerekiyodu bizim sperm 4 milyondu gerci ondan once 12 milyondu ama ben o zamanda istememistim bi kac ay kendim denerim tup yaparim asilama istemiyorum dedim doktor illa 1 tane yap dedi ama ozeldi sonucta bide 1 bucuk mu vercektim ona ignesi falan 2yi geciyodu yuzde 15 ihtimal icinde degmez diye dusundum.angel-devil birbuyuktemmuzaski kızlar Nasılsiniz Yaa ne olur bana bir akıl verin ne yapayım su tup Bebek riski cok mu asilama yapayım mi direk tup
Mu yapsam kafam cok karışık keske demek istemiyorum
valla cnm benim doktor önce bi aşılama yapcam dedi ben de pco vardı ilacın dozunu en az da verse yumurtalar çoştu.. dozu düşürdü yumurtalar söndü bu seferde.. daha o aşılamayı yapmadan bir dahakini direk tüp yapcam dedi.. o aşılamamın tutmuycapı belliydi ama ikinci de iğne dozunu daha kontrollü verdi vücudumun nasıl tepki verdiğini öğrenmişti artık.. ama bu durum pco lular için geçerli.. biz de ikinci aşılamaya o kadar para verceğimize tüp olsun dedik zatenangel-devil birbuyuktemmuzaski kızlar Nasılsiniz Yaa ne olur bana bir akıl verin ne yapayım su tup Bebek riski cok mu asilama yapayım mi direk tup
Mu yapsam kafam cok karışık keske demek istemiyorum
Canim dogumuna 10 gun kalmis hadi insallah bi an once saglikla alirsin bebeklerini kucagina.haa bu arada inan aşılamanın bence tüp bebekten çokta farkı yok kendine iğne yapıyo musun yapıosun sadece tüp bebekte biraz daha fazla... yanlız tüp bebek tedavisine başlarken hatta başlamadan önce omega 3 , vitebiol c fort gibi takviye ilaçlar al, bal polen arı sütü d vitamini tüket ki yumurtaların kaliteli olsun zaten iyi bi doktora düşersen bu dediklerimi diyecektir bi de transferden sonra sabah akşam havuç suyu içeceksin
doktor erkene çekti cnm tek yumurta ikizlerini riske atmak istemior pazartesi ya da salı alırım dedi bu gün arayıp yarın tekrar muayeneye çağırdı.. hayırlısıyla bi doğsalardı..Canim dogumuna 10 gun kalmis hadi insallah bi an once saglikla alirsin bebeklerini kucagina.
Aa oylemi o zaman cok az kalmis. Hayirlisi olsun canim baya dayandin cok fazla kalmicaklar insallah kuvezdedoktor erkene çekti cnm tek yumurta ikizlerini riske atmak istemior pazartesi ya da salı alırım dedi bu gün arayıp yarın tekrar muayeneye çağırdı.. hayırlısıyla bi doğsalardı..
inşallah cnm valla son bi iki hafta zor geçti.. beni bi heyecan korku aldı inşallah sağ salim doğarlar.. tam kesinleşsin yazarım buraya..Aa oylemi o zaman cok az kalmis. Hayirlisi olsun canim baya dayandin cok fazla kalmicaklar insallah kuvezde
Ben takip ediyorum zaten seni nereye yazarsan okuyorum :)inşallah cnm valla son bi iki hafta zor geçti.. beni bi heyecan korku aldı inşallah sağ salim doğarlar.. tam kesinleşsin yazarım buraya..
Canim zaten zamaninda yerinde olup veridgimiz kararlar bunlar :) acikcasi ben hic pisman olmadim acaba asilamayla tutarmiydi falan diye cunku bebeklerim tutunmustu bana oyle olurmuydu demedim hic :) ama maddi olarak zorlamicaksa sizi yaptirabilirsin beni zorlicakti eger asilama yaptirsaydim tup bebegi bir 2 ay daha geriye aticaktim belkide daha fazla. O yuzden maddi olarak zorlamicaksa deneyebilirsin. Ayrica ettigin duanin ictenligi kalbime kadar dokundu insallah seninde yuzun guler bir an once sende once karnina sonra kucagina sagsalim alirsinangel-devil birbuyuktemmuzaski kızlar Allah razi olsun cevaplarınız icin inanın içimi o kadar ferahlattınız Ki kafasi karışık birine tecrübeli birimin Yazdığı yazılar gibisi yok :) su cuma gecesi hürmetine yavrularınızi kucağınıza sağsalim alın insaallah misler gibi büyütün vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar :)
Bana gelince esimle aksamdan beri konuşuyoruz ya tutarsa ihtimali aşılamayı düşündürüyor cunku tutarsa hem o kadar aşama hemde 8 bin Çepte kalir Dedik .. birde esimin en son Kı sperm testi bir ay önceydi Yikama sonrası totel hareket yüzde 85 baya iyiymiş yanı sanki aşılamada biraz şansımız var gibi ama iste ya olmazsa da bir ayımız gitmis ve birde Extra 2 bin lira gitmis olacak karşılaştırdık fkt sanki denemeden olmayacak cunku belki de aşılamada olurdu düşüncesi hic çıkmayacak aklımızdan denemeliydik denedik deriz diye düşünüruz dedik cok sukur maddi acıdan cok zorlamaz diye düşündük yarin memoriel den randevu aldım bu ayı kacirmak istemiyorum dua edin kızlar en dogru kararı verelim off off birde angel-devil asilama olsa bile sence tüpe geçersek ihtimaline karşı dedigin vitaminlere başlasam mı ? Sne neler kullandın acsba cnm omega olarak ve digerleri ilac adı verebilir misn ?
Son kez soruyorum bir kez denemeli miyim asilama direk tup mu yoksa kendinizi yerime koyun NE yapardınız simdi ki aklınızla bana son birşeyler daha yazın kızlar cunku kararı yarin vericez buyuk ihtimal cooookk heyecanlıyım gözüme uyku girmiyor
Amiiiiin cnm inan su saatte o kadar içten yaptım Ki cunku yorumlarınız içime su serpti hele sonu Mutlu hikayeniz unut oluyor iki sene once oglum iki yasındayken bir gun ikinci benek icin tedavi olacağım aklıma bile gelmezdi hayat iste sınavlar silsilesi insaallah bende sınavımı vermişimdir artık oglum kardeşine biz ikinci bebeğimize kavuşuruz :) .. Tabiki Extra iki bin keske gitmese yada bir ayımız ama bu ikinin bizi cok cok zorlamaz denemeden bilemeyiz deneyeceğiz sanirim asilama ..Canim zaten zamaninda yerinde olup veridgimiz kararlar bunlar :) acikcasi ben hic pisman olmadim acaba asilamayla tutarmiydi falan diye cunku bebeklerim tutunmustu bana oyle olurmuydu demedim hic :) ama maddi olarak zorlamicaksa sizi yaptirabilirsin beni zorlicakti eger asilama yaptirsaydim tup bebegi bir 2 ay daha geriye aticaktim belkide daha fazla. O yuzden maddi olarak zorlamicaksa deneyebilirsin. Ayrica ettigin duanin ictenligi kalbime kadar dokundu insallah seninde yuzun guler bir an once sende once karnina sonra kucagina sagsalim alirsin
Icinde kalcagina dene canim sonucta bide inanmak onemli ben asilamaya inanmiyodum ve inanmadigim biseyi yapmak sacma geldi bana icimdede kalmazdi benim acaba yaptirsamiydim diye o yuzdende dusunmedim. Sen dene canim tup bebekte az masrafli degil sonucta 8 bin liradansa 2 bin lirayi riske at hakkinda hayirlisi olsun canim insallah ilk asilamanda tutarAmiiiiin cnm inan su saatte o kadar içten yaptım Ki cunku yorumlarınız içime su serpti hele sonu Mutlu hikayeniz unut oluyor iki sene once oglum iki yasındayken bir gun ikinci benek icin tedavi olacağım aklıma bile gelmezdi hayat iste sınavlar silsilesi insaallah bende sınavımı vermişimdir artık oglum kardeşine biz ikinci bebeğimize kavuşuruz :) .. Tabiki Extra iki bin keske gitmese yada bir ayımız ama bu ikinin bizi cok cok zorlamaz denemeden bilemeyiz deneyeceğiz sanirim asilama ..
Amiiiin insaallah Can'ım bu saat oldu okuyorum hala forumlari aşılaması olumlu geçenleri girunce inancım artıyor sonra negatif yorumlari görünce yeniden soru işareti oluyir bakalım dogru kararı veririm insaallah yarin ..Icinde kalcagina dene canim sonucta bide inanmak onemli ben asilamaya inanmiyodum ve inanmadigim biseyi yapmak sacma geldi bana icimdede kalmazdi benim acaba yaptirsamiydim diye o yuzdende dusunmedim. Sen dene canim tup bebekte az masrafli degil sonucta 8 bin liradansa 2 bin lirayi riske at hakkinda hayirlisi olsun canim insallah ilk asilamanda tutar