Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bilmem ki bakalım göreceğiz. Hayatımda hiç bir reglim öyle bir hafta filan gecikmedi. Eğer geç yumyum ise reglimin bir haftadan fazla ileri atması lazım. Şimdi bekleme zamanı :)

bir de müjdeler verirsen dünyalar benim olur canım..
inşallah ya benim öyle beş gün gecikince anlamıştım

yumyum yoktu ki tatlım, bu ay başka da büyümez demişti işte doktor.

Kızlar bu arada lh testi yaptım, cmt günkü kadar koyu değil ama hala koyu görünüyor ikinci çizgi
Senin bu 2 mesajın aklıma güzel şeyleri getiriyor bence güzel bir şey olacak, hatta ben totem yaptııımmm kendimle ilgili :))))) senden gelecek güzel haber üzerine

Canım benim genceciksin daha.. zor şeyler yaşamışsın ama bak geçer.. inan bana güzel şeyler olacak, sen lütfen moralini yüksek tut:) bak hayatta iyi kötü her şey bizim düşüncelerimiz üzerine kuruludur, olumlu düşün lütfen..
Çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı evlatlar versin sana

İnşallah çok tesekkur ederim hic bi zaman karamsarlığa kapilmadim her ay hep umutlarla bekliyorum inşallah bir gün bana da nasip olacak :)

Senin bu 2 mesajın aklıma güzel şeyleri getiriyor bence güzel bir şey olacak, hatta ben totem yaptııımmm kendimle ilgili :))))) senden gelecek güzel haber üzerine

a

Hep öyle güzel şeyler gelsin aklımıza ve sonra da güzel şeyler olsun tatlım hepimiz için. Totemin ikimize de tüm dileklerimizi getirsin inşallah.

Slm kaderdaslarim Nasılsiniz :) ben ayni yine geldi çattı bir beklenmeyen bat günü daha .. Yine olmadı kesin test bile yapmak gelmiyor içimden iki sene oldu Yaa koca iki sene bir kere bile kalamadım hamile ne yapicam ben kızlar Dr kasıma kadar daha normal yoldan deneyin sonra asilama yaparız demişti .. Ne yapayim o kadar karışık Kı kafam Yaa direk tup mu yapsam diyirum sonra da sonra ya asilama da olursa bosuna tup yapmamayım zor aşamaları diyirum of offffff diyorum da diyirum hic bir seye odaklanamiyorum cok yoruldum coook .. Israrla istemek iyi birsey mi bazen onu da düşünüyorum .. Homely_angel gebelik testi yapsana cnm Yaa acaba hamile misin o zmn da koyu çıkıyormuş ya insaallah guzel haberler ver cnm bize .. gulit_me cnm siz asilama mi yapacaksınız direk tup mu ? Diger arkadaslar sizler iyisiniz insaallah nickleri yazamadım jindam adın degisti Cinar paşa Nasıl iyidir insaallah zmn ne kadar hızlı kızlar hamile olmayı beklerken kac gebelik haberi aldık ve doğurdunuz :) minik mucizeler bize de gelsinler artık dua edin kızlar olur mu

Selam kizlar bugün o kadar halsiz bitkinin ki gözlerim kapaniyo keyifisizim ... Havalardaanmidir acaba.. Sizler nasilsiniz ?? Ay bide bugün asiri akintim var hayirlisi bakalim

Canımm biz de yaşadık aynı şeyleri.. anlıyorum seni, yaşadıkların o kadar tanıdık ki ben mi yazıyorum bunları dedim.. ama bence çok şükür sağlıklıyız, biraz geç tedaviyle olacaktır bizim de..
canım benim doktorum sebepsiz olduğu için 2 aşılama önerdi, sonra tüp bebek.. biz bir dahaki ay aşılama olucaz inşallah tutar:) tutmazsa 1-2 ay ara veriririm 1 aşılama daha yaparım, sonra tüp bebek yolları.. HakkımıZda hayırlısı olsun canım hepimizin

Canım benim yazdıkların kalbimizin en derininde hissettiklerimiz, çok iyi bildiklerimiz. Artık iyi bir doktorla bir şeylere başlamak konusunda da haklısın bence, bir ay aşılama deneyebilirsin bence. Sonra olmadı tüp için kendini hazırlar, başlarsın yola. Ama belki de bu ay gerek kalmaz da, Nazlı bebiş geliverir. İnşallaaaah.
Daha bat a var canım ya, o yüzden yapmıyorum. Yumyum da yok dedi ya doktor.

gulit_me aynen Can'ım bence de başlamak lazım artık eger mi uc dort ay daha olmazsa boşa zmn kaybetmit olacağım en guzeli ya bismillah deyip bişeylere Başlamak bugun size yazdıktan sonra randevu aldım Koşuyolu umut tüp Bebek'ten pazartesi gününe asilama denicem bir iki kez ilkinde olumsuza kendimi odaklayacağım cok hayal kırıklığı olmasin diye insaallah artık tedavi ile yada tedavisiz sağlıklı hayırlı evlatlar gelsin hepimize kızlar .. Homely_angel anladim cnm ne bilim oyle hissettim acaba mı dedim birine daha olmustu ya adete yakın ovulasyon koyulaşmıştı Aa tekrar yumurtluyorsun dedik bir gitti bebeğin keseyi gordu insaallah su iki uc ay icinde senin de yüzün güler guzel meleğin gelir Can'ım hepiniz dualarimdasiniz

Merhaba bende 4 aydir deniyorum bebegim olmadi doktor 6.ayda gel dedi ilac falan vermedi ben bide vajinismus pko ve kist vardi bende hepsini astim ama hala anne olamadim cok zor bi durumdaym artk 2 senedir neler cektim Allah bilir banada hamile kalmak icin varsa bi kac pratik bilgi verir misiniz ilsikiden sonra yatmak gibi seyleri biliyorum ama benim ztn vajinismus olduguum icin iliskilerinde zor geciyor artk anne olmak istiyorum cok yoruldum

Hadi hayırlısı canımm :) çok iyi yapmışsın randevu almakla canım, inşallah hemen tutar aşılaman:) ben de bu ay olucam aşılama, beraber bekleriz heyecanlı heyecanlı biz de anne olacağız, biraz bekliyoruz sadece.. sen de bizim dualarımızdasın canım, hepimiz birbirimize destek oluyoruz ya çok şanslıyız:) bende kimse bilmiyor çocuk istediğimi, size anlatıp rahatlıyorum ben de işte:)
Selam kızlar Nasılsıniz
Bi sürü bebisimiz olmuş ne güzel ya
Inşallah bebissiz hiç kimse kalmaz rabbim Her isteyene nasip etsin.
Biz büyüyoruz 5 ayimiz bitti bile. özlemişim buraları
Canımm maşallah size kocaman olmuş valla:) kokla bizim için miniğini:)

Ay kızlar Yaa bugun 25. Günüm adet oldum bırak günüm geçsin uc dort aydır resmen erken oluyor 26 olmustu adet gunun bu sefer bir gun daha erken geldi of Yaa Dr aradım adetken muayene olmuyorMus ben bu adetimi kacirmak istemiyorum dedim hemen asilama yapilsin dedim ztn iğnelere ikinci üçüncü gub başlanıyor prosodur oyle islemiyormuş temizken bakılıyor sonraki adette oluyirmus asilama butun test ve tahlillerim var dedim yine de olmuyormus cok moralim
Bozuldu Yaa simdi bir yer daha var Oray'ı aricam bakalım o NE dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…